10 Hosts waarmee de 'SNL'-cast niet graag samenwerkte

Inhoudsopgave:

10 Hosts waarmee de 'SNL'-cast niet graag samenwerkte
10 Hosts waarmee de 'SNL'-cast niet graag samenwerkte
Anonim

Comedian George Carlin was de allereerste presentator op Saturday Night Live toen het werd uitgezonden in 1975, en sindsdien hebben meer dan 500 beroemde sterren de hoofdrol gespeeld op 30 Rockefeller Plaza in New York City.

Niet elke beroemde presentator was echter geliefd bij de cast van de show. Sommige van deze invloedrijke celebs werden zelfs zo gehaat dat de cast weigerde ze terug te laten komen. Van hun bizarre gedrag tot onbeleefd zijn tegen castleden en het doen van een ellendig werk met hun uitvoeringen, deze sterren hieronder die SNL hebben gehost, waren niet geliefd bij veel van de castgenoten van de show.

10 Robert Blake

robert blake op snl
robert blake op snl

Acteur Robert Blake zou volgens Mental Floss uiteindelijk een van de slechtste presentatoren van Saturday Night Live ooit worden genoemd na zijn extreem onbeleefde gedrag tegenover de schrijvers van de show in 1982.

Blake was geen fan van een script dat hij kreeg voor een sketch genaamd "Breezy Philosopher" en hij verkruimelde het en zei tegen schrijver-acteur Gary Kroeger: "Ik hoop dat je een stoere ahole-vriend hebt,,want je zult moeten vegen, je bent eenmet die ene', en hij gooide het script naar Kroeger's gezicht. Vanwege zijn uitbarsting werd hij voorgoed verbannen uit de show.

9 Steven Seagal

steven seagal op snl
steven seagal op snl

Acteur Steven Seagal werd gevraagd om Saturday Night Live te hosten in 1991, maar werd niet gevraagd om terug te keren na de cast en de schrijvers van de show vonden het moeilijk om met hem samen te werken. Volgens voormalig castlid Tim Meadows was de acteur "gewoon niet grappig en was erg kritisch over de cast en het schrijvende personeel."

Meadows voegde toe: "Hij realiseerde zich niet dat je woensdag niet tegen iemand kunt zeggen dat ze dom zijn en dan verwachten dat ze zaterdag voor je blijven schrijven." De voormalige castleden noemden Seagal ook de slechtste gastheer in een interview in 2009.

8 Martin Lawrence

Martin Lawrence op snl
Martin Lawrence op snl

Martin Lawrence kostte bijna alle medewerkers van de show hun baan, na zijn pittige en ongepaste monoloog in 1994, volgens Insider.

In zijn monoloog sprak de acteur over vrouwelijke hygiëne, die bij niemand goed zat, ook al beweerde Lawrence dat hij soortgelijke dingen had gezegd tijdens de repetitie en geen bezwaren kreeg. De show beweerde echter dat wat hij tijdens de liveshow zei niet was geschreven en zeer X-rated was. Naar verluidt werd hij verbannen uit SNL.

7 Kanye West

kanye west op snl
kanye west op snl

Kanye West staat erom bekend voor controverse te zorgen, dus het was geen verrassing dat hij, toen hij de kans kreeg om zijn debuut te maken op Saturday Night Live in 2005, voor wat drama zorgde.

Volgens castlid Jay Pharaoh werd West gezien terwijl hij iemand trok om hem of haar op zijn plaats te zetten en zei: "Ik zag Kanye iemand rukken. Dat was behoorlijk hilarisch." In 2016 was de rapper de muzikale gast van de show en Page Six bracht een audio uit van West die schreeuwde tegen bemanningsleden omdat ze een deel van zijn podium hadden gedemonteerd. De rapper dreigde zelfs het podium te verlaten tijdens de live-opnames.

6 Milton Berle

milton berle snl
milton berle snl

Milton Berle presenteerde in 1979 en begreep niet helemaal wat het betekende toen hem werd verteld dat hij Saturday Night Live zou "hosten". Volgens Mental Floss nam Berle de show over en negeerde hij alle regels door zijn eigen grappen te vertellen en zelfs de bemanning te vertellen hoe ze hun werk moesten doen.

De acteur heeft ook opzettelijk andere castleden, waaronder Gilda Radner, in de schijnwerpers gezet en zou zich backstage ongepast gedragen. Het is veilig om te zeggen dat hij niet is gevraagd om terug te keren.

5 Paula Abdul

Paula Abdul treedt op
Paula Abdul treedt op

Saturday Night Live-ster Tine Fey had zeer onaangename dingen te zeggen over voormalig American Idol-jurylid Paula Abdul toen ze een gastoptreden maakte in 2005.

Volgens de actrice was Abdul "vreselijk" en "rampzalig" en deelde zelfs dat Amy Poehler in haar plaats moest treden voor een American Idol-sketch omdat Abdul "van onderdelen wilde veranderen".

4 Adrien Brody

adrien brody op snl
adrien brody op snl

Acteur Adrien Brody maakte de SNL-crew en zijn maker Lorne Michaels extreem overstuur toen hij de show kwam hosten in 2003 en introduceerde de muzikale act Sean Paul met nepdreadlocks en een stereotiep Jamaicaans accent.

Volgens Insider was het niet alleen hoogst ongepast, Michaels is geen fan van improvisatie tijdens live-opnames, omdat het de hele show van het schema kan halen. Jaren na zijn hostingtaken gaf Brody echter toe dat hij "een geweldige tijd had" op de show en dat hij nooit mijn Michael opzij had gezet voor de sketch.

3 Justin Bieber

justin bieber op snl
justin bieber op snl

In 2018 waren SNL-sterren Bill Hader en Jay Pharaoh het er beiden over eens dat Justin Bieber een van de slechtste presentatoren van celebs was die ze in de show hadden. Toen hem werd gevraagd naar de slechtste gastheer op dat moment, onthulde Hader: "Bieber, hij was gewoon op een slechte plek. Misschien is hij op een betere plek, maar toen was het ruw."

Farao was het met zijn castmaat eens, en Hader voegde er ook aan toe dat Bieber "gewoon uitgeput leek of aan het einde van een touw was". Het is niet de eerste keer dat Hader Bieber riep toen hij vertelde dat Bieber een entourage van 20 mensen meebracht, wat het frustrerend maakte voor de cast en crew.

2 Paris Hilton

parijs hilton op snl
parijs hilton op snl

Tina Fey had veel te zeggen over de tijd van Paris Hilton op Saturday Night Live toen ze in 2005 gastheer was, en het was niets leuks. Fey vertelde Howard Stern dat Hilton "een stuk stront" was en nam zichzelf veel te "serieus".

Fey noemde de erfgename zelfs 'ongelooflijk dom en zo trots op hoe dom ze is'.

1 Chevy Chase

chevy chase op snl
chevy chase op snl

Chevy Chase maakte deel uit van het allereerste seizoen van SNL, maar veel castleden zijn het erover eens dat hij moeilijk was om mee te werken. Nadat hij de show had verlaten, werd hij verschillende keren gevraagd om terug te komen als presentator, maar het was voor niemand op de set een gelukkige tijd.

Volgens CheatSheet maakte Chase onbeleefde en homofobe opmerkingen tegen een homoseksueel castlid en kreeg hij zelfs een hevig vuistgevecht met acteur Bill Murray. Will Ferrell had zelfs een paar minder leuke dingen over de acteur te zeggen.

Aanbevolen: