Is 'Love Is Blind' gescript? Sommige fans denken dat het nep is

Inhoudsopgave:

Is 'Love Is Blind' gescript? Sommige fans denken dat het nep is
Is 'Love Is Blind' gescript? Sommige fans denken dat het nep is
Anonim

Twee seizoenen lang heeft de Netflix-hitshow Love is Blind het publiek vermaakt en op het puntje van hun stoel gehouden. Het drama, de tranen, de hoogte- en dieptepunten zorgen allemaal voor een uitstekende kijkervaring. Het v alt niet te ontkennen dat de show een van de meest populaire realityshows is. Waarover kunnen zowel fans als critici het niet eens worden of Love is Blind een script is of niet? Is Love is Blind echt of nep? Sommige details die door bepaalde voormalige deelnemers werden onthuld, hebben in de loop van de tijd tot speculatie geleid.

Love is Blind heeft vier schijnbaar succesvolle huwelijken opgeleverd, twee in seizoen één (Lauren en Hamilton en Amber en Barnett van seizoen één) en twee in seizoen twee. De koppels stapten in het huwelijksbootje op de show, na een afspraakje in de pods, ongezien. Dit is een bewijs van de authenticiteit van sommige connecties en emoties die in de show te zien zijn. Maar hoe echt is reality-tv eigenlijk? Slimme bewerking gaat een lange weg in het uitbeelden van een bepaalde foto. Het is ook mogelijk voor producenten van realityshows om verhaallijnen te spelen en aan te zetten tot drama.

Fans willen meer lichaamsdiversiteit

De verhaallijnen van Love is Blind zijn soms even vermakelijk als ongelooflijk. De hitshow ging in 2018 in première en kreeg gemengde reacties. Sommige kijkers vonden dat het een aanfluiting van het huwelijk was. Anderen vonden het concept geniaal. In een notendop, dat is wat fans echt denken van Love is Blind.

Het uitgangspunt van de show is dat deelnemers achter een muur daten en verliefd worden zonder elkaar sindsdien. Zelfs de huwelijksaanzoeken worden gedaan zonder eerst de persoon te zien tegen wie ze een aanzoek doen/ja zeggen.

Echter, als iedereen in de show strakke lichamen heeft en allemaal bij een specifiek lichaamstype past, dan verslaat dat het hele doel van de show. Terwijl seizoen twee een meer body-inclusive cast plaagde, leken de deelnemers met een grotere maat na de eerste aflevering gewoon naar de achtergrond te verdwijnen. Dit leidde ertoe dat fans de show uitriepen vanwege een gebrek aan maatdiversiteit.

Is 'Love is Blind' gescript?

Fans waren teleurgesteld toen Love is Blind seizoen één, deelnemers, Kenny en Kelly, hun verloving verbraken aan het einde van het seizoen. Het was Kelly die Kenny bij het altaar afwees, waardoor het publiek zich afvroeg wat er mis ging tussen de twee.

Het duo onthulde later echter dat ze hadden afgesproken om aan het einde van het seizoen, voorafgaand aan de bruiloft, niet te trouwen. Door deze informatie vroegen veel mensen zich af hoeveel van de show was gepland en opgevoerd. Kenny keek duidelijk geschokt en gekwetst toen Kelly zei: "Ik niet", wat verwarrend is als het gepland was.

In een exclusief nummer met Entertainment Tonight, onthulde de Love is Blind-aluin dat hij en Kelly niet van plan waren om te trouwen: "We waren vastbesloten om de ervaring door te zetten. Maar wat niet wordt getoond, is dat zij en ik meerdere keren gesprekken hebben gehad, ook met de camera's die opnemen, we gaan absoluut niet trouwen."

Hij vervolgde: "Dat was nooit iets dat we gingen doen. Zo erg zelfs dat we allebei berekend waren dat we, wanneer we een verloving hadden om ons te verloven, naar de volgende stap zouden gaan."

In een lange Instagram-commentaar, in antwoord op de vraag van een fan, herhaalde Kenny zijn eerdere opmerkingen. Het commentaar luidde: "We hebben weken voor de bruiloft een afspraak gemaakt dat we niet zouden trouwen, laat staan verloofd zijn."

Kenny legde ook zijn "zij is de vrouw met wie ik zou moeten zijn" uit, die hij voor de bruiloft maakte. Hij zei dat de opmerking weken eerder was gemaakt en een antwoord was op een hypothetische vraag.

"Voor de goede orde, de clip waarin ik zeg 'zij is de vrouw met wie ik zou moeten zijn' werd opgenomen als antwoord op een hypothetische vraag die weken voor deze dag werd gesteld/opgenomen. Inhoud, of het ontbreken daarvan, vermindert context."

Het was echt genoeg voor sommige koppels

Is Love is Blind gescript? Of alleen delen van de show worden opgevoerd, blijft een mysterie. Wat zeker is, is dat de show vier schijnbaar succesvolle huwelijken heeft opgeleverd. Lauren Speed en Cameron Hamilton van seizoen één, evenals Amber Pike en Matt Barnett, vonden liefde in de show in het eerste seizoen.

De koppels zijn in 2018 in het huwelijksbootje gestapt en zijn nog steeds samen. Seizoen twee zag ook twee koppels aan het einde van het seizoen de sprong wagen. Iyanna McNeely en Jarrette Jones, evenals Danielle Ruhl en Nick Thompson, waren nog steeds getrouwd tijdens de reünie-aflevering van het tweede seizoen.

In ware liefde is blind-mode, de weg naar het altaar, voor het seizoen twee koppels, had onderweg wegversperringen. Er was drama en onzekerheid, maar ze hebben het uiteindelijk gehaald! Misschien is dat wat critici doet twijfelen aan de authenticiteit van de show. Aan de andere kant zijn de huwelijken in de show echt, het zijn echte mensen met emoties en gevoelens.

Zowel de crew als sommige deelnemers hebben verklaard dat de show echt is. Showproducer Chris Coelen vertelde Entertainment Weekly: "De waarheid is dat deze mensen, toen ze binnenkwamen, niet echt wisten waar ze tegenaan liepen."

Hij voegde eraan toe: "Ze kenden het algemene idee, maar toen kwamen ze binnen en zeiden: 'Ik had niet verwacht dat dit echt zou gebeuren. Ik dacht dat het leuk zou zijn. Ik ga naar een show en ja, misschien vind ik iemand die ik leuk vind, maar ik had nooit verwacht dat ik dieper verliefd zou worden dan ik ooit verliefd ben geworden.' Dat hoorden we keer op keer. We hadden eigenlijk meer succes met deze show, van dat standpunt, dan we zelfs konden documenteren."

Aanbevolen: