Waarom mensen denken dat het verkopen van de OC gescript is

Inhoudsopgave:

Waarom mensen denken dat het verkopen van de OC gescript is
Waarom mensen denken dat het verkopen van de OC gescript is
Anonim

De Netflix hit Selling Sunset heeft zeker veel kijkers geboeid - van het haten van de zelfverklaarde schurk Christine Quinn tot het volgen van haar vele rivaliteiten en het verzenden van Chrishell Stause en haar baas Jason Oppenheim die uiteindelijk uit elkaar ging over de wens van de eerste om kinderen te krijgen. Het is natuurlijk ook leuk om te zien hoe al dit drama zich afspeelt in de huizen van een miljoen dollar die ze in West Hollywood verkopen.

Daarom besloot de maker van de show, Adam DiVello, een spin-off te produceren genaamd Selling the OC, die het vastgoedteam van The Oppenheim Group in Orange County volgt. De show is net uitgezonden op Netflix en er is zeker geen gebrek aan drama. Fans denken echter dat het allemaal gescript lijkt. Dit is waarom.

Waarom mensen zin hebben om de Oc te verkopen, is gescript

In een recente Reddit-post onder de subreddit Selling Sunset schreef iemand: "Het verkopen van de OC is pijnlijk gescript." De auteur van de thread legde verder uit dat het "schurk"-aspect te veel wordt gebruikt in de serie. "Dat is het … dat is de post. Zoals elk verkoopseizoen bij zonsondergang, wordt het scripten het slechtst, maar het verkopen van de oc … je kunt het meteen zien", zeiden ze. "En van de vleermuis … ze hebben de 'schurk' alsof verdomd geen 10 minuten zonder kon krijgen." Vele anderen waren het daarmee eens, met een die wees op het giftige pestverhaal in de show.

"Eerlijk gezegd, als het een script is, ben ik het zat om pesterijen op tv te zien spelen alsof het oké is om er entertainment van te maken", schreef een commentator. "Ik geniet van realityshows als ik gestrest ben en gewoon wil ontspannen, maar het werkt niet meer omdat het een kuil van meisjes is tegen een eenzame of in dit geval twee van hen. Ik denk dat makers het script moeten veranderen. Het is moe en stom." Een ander voegde eraan toe dat het voelt alsof de castleden slechts "ingehuurde modellen" zijn die makelaars spelen.

"Ik heb elke aflevering bekeken. Het voelt alsof ze modellen hebben ingehuurd om makelaars te spelen", schreven ze. "Het grijnzende tijdens de kattengevechten deed me geloven dat ze worstelden om niet te lachen om de belachelijke aard van het script. De gevechten en het stomme meisjesdrama eindigden nooit, het was zo cyclisch. Het zijn allemaal schurken. Verschrikkelijk. landgoed alstublieft."

Wat is het belangrijkste drama bij het verkopen van de OC?

In de eerste aflevering zie je al dat de groep in kliekjes is verdeeld. Zowel de mannelijke als de vrouwelijke agenten hebben een soort spanning met hun andere collega's, dus je weet dat het een explosief eerste seizoen moet worden. Maar wat uiteindelijk de 'gescripte' beweringen voedde, was toen Polly Brindle zei dat Kayla Cardona "oprecht probeerde te kussen" Tyler Stanaland, die getrouwd is met actrice Brittany Snow. Brindle zei dat ze dit 'twee keer' zag gebeuren. Veel meisjes waren woedend, vooral nadat Stanaland toegaf dat er inderdaad een incident was geweest waardoor hij zich ongemakkelijk voelde.

Daarna gaven de meeste meisjes Cardona een schouderklopje. Op een gegeven moment kregen Cardona en Brindle een verhitte confrontatie waarbij het allemaal erger werd. Cardona's bondgenoten - A. K. A. De "Evil Besties" van de show - Alexandra Rose en Alexandra Jarvis kwamen haar te hulp. Tijdens het jachtfeest van de groep viel het duo de andere meisjes aan omdat ze hypocrieten waren, aangezien ze ook aanhankelijk fysiek contact met Stanaland aangaan. Ze beschuldigden Brindle er zelfs van Stanaland's neus te bijten tijdens een stranduitje waar ze niet aanwezig waren.

Stanaland hoorde uiteindelijk de escalerende ruzie, dus ging hij naar de twee Alexandra's en beschuldigde hen van pesten. 'Jullie komen naar de tafel met een agenda om te beginnen,' zei hij tegen hen. "Je kunt maar zoveel bruggen verbranden totdat er niets meer over te steken is." Hij merkte ook op dat terwijl ze Brindle's feest aanvielen, Cardona daar in de hoek werd achtergelaten en zich slechter voelde en huilde over de situatie (iets wat ze veel doet in de show, ter info).

Heeft Kayla Cardona Tyler Stanaland echt gekust?

In een nieuw interview heeft Cardona het record rechtgezet over haar vermeende zoenincident met Stanaland. "[Wat] ik graag zou willen dat mijn fans weten over het incident, is dat er nooit iets is gebeurd of zelfs maar in de buurt is gekomen", vertelde de makelaar aan Tudum of ze haar collega echt probeerde te kussen of niet. Ze voegde eraan toe dat de avond van het incident, iedereen gewoon "plezier had" en dat er drankjes bij betrokken waren. "We zijn allemaal gek", legde ze uit. "Van het een komt het ander en we worden allemaal erg flirterig met elkaar. En omdat ik al heel lang een alleenstaande vrouw ben, voelde ik een soort wederkerigheid van Tyler die terug flirtte."

Maar volgens Stanaland probeerde Cardona hem echt bij twee verschillende gelegenheden te kussen."Op een avond probeerde Kayla me te kussen. En toen gebeurde het nog een nacht", zei hij in een recent interview in de Reality Life with Kate Casey-podcast. Hij voegde eraan toe dat hij de details van de show niet had gemorst als een gunst aan Cardona.

"En dus op de show, uit respect voor haar, probeer ik het gewoon te minimaliseren en voorbij te gaan zodat er geen drama is. We kunnen ons allemaal concentreren op wat we zouden moeten doen, " hij ging verder. "Maar dat was iets waar ik wat harde lijnen en grenzen moest stellen en de sociale omgeving een beetje moest heroverwegen. Er gebeurde niets. Het was gewoon … iets dat je, weet je, iemand die getrouwd is niet aandoet."

Aanbevolen: