Fans denken dat bepaalde delen van TLC's Unexpected mogelijk gescript zijn

Inhoudsopgave:

Fans denken dat bepaalde delen van TLC's Unexpected mogelijk gescript zijn
Fans denken dat bepaalde delen van TLC's Unexpected mogelijk gescript zijn
Anonim

Sinds TLC's Unexpected voor het eerst in première ging op 12 november 2017, is er gespeculeerd of de show zo waarheidsgetrouw was als hij leek. Fantheorieën en stan-accounts zijn overal op sociale media opgedoken en er zijn nogal wat meningen.

'Onverwachte' beoordelingen hebben een duikvlucht genomen

Afbeelding
Afbeelding

In de kern is Unexpected een serie in documentaire stijl die tienerouders volgt op hun reis door zwangerschap en ouderschap. De show kreeg lovende kritieken tijdens het 3e seizoen, maar het succes was van korte duur, aangezien de kijkcijfers voor het 4e seizoen maar liefst 66% daalden.

Nu de show het einde van zijn 5e seizoen nadert en de afleveringen "Vertel alles" voor de deur staan, zal alleen de tijd leren hoe de conclusie van deze meest recente aflevering van de show zal worden ontvangen. Tot die tijd hebben zowel fans als critici van de show elke gelegenheid aangegrepen om antwoorden te vinden op hun vragen over de show. Een van de meest prangende vragen is de authenticiteit van de show.

Fans geloven dat de show gescript is

Afbeelding
Afbeelding

Zoals altijd verspillen Redditors geen tijd met het uitroepen van momenten van de show die niet authentiek of "uit" lijken. In een bericht waarin r/TLCUnexpected werd gevraagd hoeveel van de show naar verluidt gescript zou zijn, stroomden de antwoorden snel binnen. Een Redditor werd geciteerd en zei: "Alles wat Tyra zegt tijdens interviews. Je kunt zien dat ze iets leest of zich haar script herinnert." Ouch.

Er kwamen echter een handvol opmerkingen ter verdediging van de show en kregen geen spoor van onechtheid. Eén antwoord luidt: "Volgens mij is het helemaal geen script. Ik denk dat de meeste van deze mensen een licht hebben waarin ze zichzelf willen schilderen en ze proberen zich op een bepaalde manier te gedragen voor de camera's."

En natuurlijk waren er antwoorden die in het midden waren opgesplitst. Onderaan de pagina antwoordde een commentator: "Ik denk niet dat ze hen precies vertellen wat ze moeten zeggen, voor het grootste deel. Maar het is absoluut gescript omdat ze verhaallijnen voor hen creëren om beeldmateriaal te krijgen en te profiteren van alles drama." Over het algemeen waren de meningen afkomstig van elk facet in het rijk van de mogelijkheden, maar de meeste leden van de community in de subredit zijn het erover eens dat er meerdere aspecten van de show zijn die ofwel gescript of zwaar bewerkt zijn.

De reden waarom TLC 'Onverwacht' scriptte?

Fans van de tienerouders genieten van het kijken naar de ups en downs van hun leven in "zullen ze of zullen ze niet?" scenario's. Dat is het geval met de knipperlichtrelatie tussen McKayla en Caelan. Sommige fans vermoeden echter ook dat er grotere krachten aan het werk zijn op het hoofdkantoor van TLC.

Een fan postte in de subredit en suggereerde dat de scriptscènes dramatischer zouden moeten zijn om kijkers "haat te kijken", zodat ze hogere beoordelingen kunnen krijgen. Castlid Jason Korpi wordt universeel veracht binnen het fandom, en het is geen verrassing dat hij meestal het belangrijkste gespreksonderwerp is als het op de show aankomt. Er is gesuggereerd dat zijn scènes met zijn vriendin Kylen Smith aanzienlijk waren gewijzigd en bewerkt om hem gemener en incompetenter te laten overkomen dan hij in werkelijkheid is. Dit kan ook gewoon wishful thinking zijn, aangezien bijna niemand wil geloven dat hij in het echte leven echt zo'n verschrikkelijk vriendje is.

Als dit echter een echte strategie is die TLC heeft uitgevoerd, is het er een die het potentieel heeft om averechts te werken. Een Redditor zei hierover: "Ik heb reality-tv gekeken sinds de Flavor of Love-dagen. Dit is de eerste show die ik wil zien, maar ik moest opgeven. Ik voelde me sociaal onverantwoordelijk om hem een platform te geven en eigenlijk ziek om te zien hoe hij haar behandelde."

Fans maken zich op voor de afleveringen van "Tell All" die op zondag 5 juni worden uitgezonden, aangezien het de finale van seizoen 4 is. mis geen enkel detail over de jonge ouders of hun kinderen. Feiten en weetjes over de cast en hun inspanningen binnen en buiten de show hebben de kloof overbrugd voor fans die graag meer explosieve momenten tussen elkaar willen zien. Het lijkt erop dat, ongeacht of de show een script heeft of niet, Unexpected nog steeds kijkers van over de hele wereld zal trekken die willen zien hoe het seizoen gaat eindigen en of er nieuwe verrassingen zijn voor deze tienerouders.

Aanbevolen: