Wat fans zeggen over de eerste blik op Hocus Pocus 2

Inhoudsopgave:

Wat fans zeggen over de eerste blik op Hocus Pocus 2
Wat fans zeggen over de eerste blik op Hocus Pocus 2
Anonim

Telkens wanneer een nieuwe film in de bioscoop verschijnt, of zelfs wanneer de trailer voor het eerst debuteert, hebben fans er altijd veel over te zeggen. De discussie is de helft van de lol, want mensen praten graag over hun passies. Of het nu gaat om een nieuw seizoen van een show, de eerste blik op een aankomend project of iets daartussenin, fans praten er graag over.

Onlangs kregen fans een trailer voor Hocus Pocus 2, het vervolg op de klassieker uit de jaren 90. Veel leden van de originele cast keren terug en fans hebben veel te zeggen over hun eerste look.

Laten we een licht schijnen op de film en de discussie rond de trailer!

'Hocus Pocus' is een klassieker

In 1993 bracht Disney de komische horrorfilm Hocus Pocus uit, geregisseerd door de legendarische Kenny Ortega. Ondanks dat hij kritisch niet goed werd ontvangen en het niet goed doet aan de kassa, is deze film een geliefd stukje filmgeschiedenis geworden, en tot op de dag van vandaag blijft het een hoofdbestanddeel van het spookachtige seizoen.

Met in de hoofdrollen Bette Middler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en een getalenteerde jonge cast, houdt Hocus Pocus tot op de dag van vandaag stand. Simpel gezegd, deze film wist precies wat het was, en het probeerde niets anders te zijn.

Als een legitieme cultklassieker zijn miljoenen mensen van deze film gaan houden, gekkigheid en zo. De lijnen zijn cheesy, maar iconisch, het acteerwerk is over-the-top, maar perfect, en de soundtrack is geweldig.

Het is bijna 30 jaar geleden sinds die originele film, en een tijdje geleden kondigde Disney aan dat er een vervolg zou komen op de geliefde klassieker.

De trailer voor 'Hocus Pocus 2' is zojuist uitgekomen

Eindelijk konden fans eindelijk een glimp opvangen van de eerste trailer voor het vervolg! Het heeft lang geduurd en de trailer kon veel zeggen, zonder al te veel te onthullen.

Als je het nieuws hebt gemist over het vervolg op de klassieke Halloween-film, Hocus Pocus 2, die zich afspeelt in het huidige Salem. Het gaat naar verluidt om drie tieners die per ongeluk de enge Sanderson Sisters weer tot leven wekken. als ze hun fout beseffen, werken ze samen om te voorkomen dat de kindhongerige heksen verwoestingen aanrichten', schrijft Yahoo.

De site gaf vervolgens enkele grotere momenten en onthullingen uit de trailer.

"In de korte clip die Disney deelde, wordt inderdaad de snode Black Flame Candle opnieuw aangestoken en worden de Sanderson-zussen herrezen. Ze gaan onmiddellijk aan de slag en proberen de zielen van kinderen uit Salem, Massachusetts uit te zuigen om bereiken hun eeuwige jeugd. Natuurlijk waarschuwt Winifred: "Sluit je kinderen op!" voordat ze naar wat een Halloween-kermis in hun geboortestad Salem lijkt te gaan. Daar worden ze snel herkend door een van de carnavalswerkers, "voegde de site eraan toe.

Disney's trailer-onthulling genereerde een hoop geklets online van filmfans die dolgraag de trailer wilden zien.

Wat fans zeggen

Dus, wat zeggen fans over de trailer? Zoals je je kunt voorstellen, zijn er verschillende meningen, maar over het algemeen worden fans gehyped.

Een Reddit-gebruiker uitte zijn grote opwinding en zei: "Dit wordt zo cheesy en vol met alle oude grappen uit de jaren 90 … en ik ben er HIER voor."

Een ander deelde hun hoop op wat ze graag zouden willen zien.

"Ik hoop dat het de originele campiness en cheesiness heeft. Dat maakte het leuk. Ik krijg er een hint van als de zussen hun opwachting maken. Hopelijk hebben ze ook meer praktische effecten", zeiden ze.

Natuurlijk zijn sommige mensen sceptisch over de film. Het is tenslotte decennia geleden dat de klassieker voor het eerst in de bioscoop verscheen.

"Ik ben er nog steeds sceptisch over, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet de grootste glimlach op mijn gezicht had bij de onthulling van de schaduw en "SLUIT JE KINDEREN OP!! WE'RE BACK SALEM, " schreef een Reddit-gebruiker.

Dit is allemaal leuk en positief, maar sommigen zijn fans die aarzelen over wat hen te wachten staat.

"Ik hou van het origineel, maar ik wil hier niet al te hoge verwachtingen van hebben. Het doet me denken aan toen ik zoooo opgewonden was voor Girls Meets World en toen ik over de nostalgie heen was, was de show gewoon veel te veel Zoals "Disney Channel". Weet iemand wat ik bedoel? Zoals de eerste hocus pocus nog steeds standhoudt en ik denk dat volwassenen er nog steeds van kunnen genieten omdat het niet kinderachtig aanvoelt. Ik heb het gevoel dat deze film erg kinderachtig/Disney gaat worden channel ish, "zei een gebruiker.

We hebben nog een paar maanden voordat Hocus Pocus 2 uitkomt, en hopelijk levert Disney een nieuwe Halloween-klassieker af.

Aanbevolen: