De andere verloofde 'Love Is Blind'-paren die niet te zien zijn in seizoen 2, onthuld

Inhoudsopgave:

De andere verloofde 'Love Is Blind'-paren die niet te zien zijn in seizoen 2, onthuld
De andere verloofde 'Love Is Blind'-paren die niet te zien zijn in seizoen 2, onthuld
Anonim

In het tweede seizoen van Love Is Blind zagen zes pas verloofde stellen elkaar eindelijk face-to-face, nadat ze de pods hadden verlaten en op een luxe huwelijksreis in Mexico vertrokken. Maar er waren eigenlijk nog twee stellen die zich verloofden op de Netflix datingshow.

Love Is Blind-maker Chris Coelen onthulde dat twee koppels de laatste stap niet hebben gehaald en de reis naar het paradijs hebben gemist - Kara Williams en Jason Beaumont, en Caitlin McKee en Joey Miller waren niet te zien tijdens seizoen 2 van de show.

Hetzelfde gebeurde tijdens het eerste seizoen. Zes stellen waren uitgenodigd voor een huwelijksreis in Mexico. Rory Newbrough verloofde zich met Danielle Drouin en Westley Baer met Lexie Skipper, maar hun relaties werden niet getoond op de show.

Coelen zegt dat er niets mis was met de paren, er zijn maar zoveel middelen om elk paar op hun reis te kunnen volgen. Dit is wat er gebeurde met de verloofde stellen die niet op Love Is Blind verschenen.

6 Bubbly Blonde Kara Williams kon geen liefde vinden

Kara verscheen wel in aflevering één en verklaarde dat ze niet overkomt als geschikt vrouwmateriaal omdat ze "blond haar [en] grote borsten heeft". "Ze geven me die kans niet", zei ze tegen het publiek. "Ik heb het gevoel dat ik zoveel te geven heb, maar ik kom niet eens op dat punt."

Maar in de pods kon ze voorbij haar verbluffende uiterlijk komen en contact maken met de 31-jarige stewardess Jason. “Het is moeilijk om een soulmate te vinden in de datingwereld. Misschien geeft dit me een kans, zei ze, maar helaas bleef het niet duren.

5 Jason Beaumont onthulde de relatie op Instagram

Jason Beaumont bevestigde zijn relatie met Kara in februari op zijn Instagram en noemde haar "een van de meest charismatische, liefdevolle en ondersteunende mensen die hij ooit heeft ontmoet."

Helaas is het paar sindsdien uit elkaar gegaan en is de post verwijderd, maar hij zegt dat de relatie nog steeds 'authentiek' was. De show werd gefilmd in het voorjaar van 2021, dus hun relatie duurde iets minder dan een jaar.

"Kara en ik hadden gesprekken in 10 dagen die zelfs nooit ter sprake waren gekomen in mijn vorige langdurige relaties", onthulde Jason. "Kara vond een manier om die muur voor mij neer te halen en mezelf te zijn, wat het keerpunt voor mij werd in dit hele experiment."

4 Joey Miller en Caitlin McKee bevestigden hun romance

over zijn grijze haar. "Ik ben nog nooit voorbij de eerste date gekomen zonder dat een meisje mijn grijze haar naar voren bracht", zei de 30-jarige bedrijfsstrategieconsulent. "Ontwikkelde een beetje een complex!"

Joey werd uiteindelijk verliefd op Caitlin McKee, 31, die werkt in de verkoop van medische software. In afzonderlijke Instagram-berichten onthulden ze hun relatie.

Joey zei dat de twee "vibreerden vanaf de eerste pod-date, VEEL diep VEEL snel werden" en "elkaar verrasten met Drumsticks/taco's/Tequila/Bieber-serenades."

Caitlin onthulde dat ze na hun verloving in de lente van 2021 "een geweldige zomer en herfst [2021] hadden met de mogelijkheid om te reizen, elkaars families te ontmoeten en een echte relatie op te bouwen zonder de camera's en crew."

3 Joey en Caitlin zijn niet meer samen

In dezelfde berichten die hij gebruikte om hun verloving aan te kondigen, onthulde het paar dat ze na een paar maanden uit elkaar gingen, maar vrienden blijven. "We zijn niet meer samen," zei Joey, "maar werden blindelings verliefd."

"@millerj5001 en ik hebben een geweldige zomer en herfst gehad met de mogelijkheid om te reizen, elkaars families te ontmoeten en een echte relatie op te bouwen zonder de camera's en crew", deelde Caitlin op Instagram. "Hoewel we er onlangs voor kozen om onze eigen weg te gaan, kiezen we ervoor om vrienden te blijven, en hij zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben."

2 De niet-uitgelichte stellen hebben Mexico nooit bezocht voor 'Love Is Blind'

Caitlyn onthulde enkele details achter de schermen over het filmen van de show. De stellen van wie de verloving niet werd gefilmd, konden niet genieten van de reis naar Mexico.

"Na het filmen van de onthulling waren we vrij om terug te gaan naar Chicago", schreef ze in een Instagram-bijschrift. "We besloten echter om onze eigen vakantie te nemen, zodat we een op een tijd samen konden doorbrengen. We gingen een paar dagen naar Santa Monica en genoten ervan om elkaar persoonlijk te leren kennen voordat we teruggingen naar het echte leven. We wandelden, aan het zwembad gelegen, tequila gedronken, onze familie en vrienden gefacetimed en samen mijn verjaardag gevierd!"

Ze bedankte de Netflix-show voor het aanbieden van haar de kans van haar leven, zelfs als ze de reis niet kreeg.

1 'Love Is Blind'-maker geeft toe dat het allemaal giswerk is

In een recent interview met Variety gaf maker Chris Coelen toe dat het "veel giswerk" is als het gaat om het kiezen van welke koppels ze kiezen om te filmen na de pods.

“We weten niet wat er gaat gebeuren. In seizoen 1 volgden we Kenny Barnes en Kelly Chase, en we dachten: het wordt zo saai. Ze gaan ja zeggen, en natuurlijk gaan ze trouwen. En dat deden ze niet, 'zei hij.

Het werd dramatisch toen dit ogenschijnlijk perfecte paar besloot dat ze niet door konden gaan met de bruiloft, maar dit alleen bij het altaar besloten! Later werd onthuld dat ze weken eerder hadden besloten niet te trouwen tijdens de show. Ze waren van plan om na de show te blijven daten, maar Kenny dumpte haar op de laatste dag van de opnames.

“We hadden geen idee en hebben nog steeds geen idee wat er gaat gebeuren in de verhalen die we kiezen. Als we zoveel geluk hebben als we in seizoen 1 en seizoen 2 hebben gehad dat we meer engagementen hebben dan we kunnen volgen, dan gaan we met ons gevoel. Dit lijkt me een goede, oprechte dwarsdoorsnede van authentieke verhalen.”

Die verlovingen waren niet het enige dat uit het tweede seizoen werd geschrapt, waarbij maker Chris Coelen onthulde dat Natalie Lee door een andere man was voorgesteld voordat ze door Shayne Jansen werd voorgesteld.

Aanbevolen: