Dit waren de grootste films van Ansel Elgort vóór 'West Side Story

Inhoudsopgave:

Dit waren de grootste films van Ansel Elgort vóór 'West Side Story
Dit waren de grootste films van Ansel Elgort vóór 'West Side Story
Anonim

Acteur Ansel Elgort werd begin 2010 beroemd dankzij zijn optreden in blockbusters als Carrie, The Divergent Series en The Fault in Our Stars. Onlangs speelde de acteur in de geliefde Academy Award-genomineerde film West Side Story, waarin hij ook zingt.

Vandaag bekijken we welke van zijn films uiteindelijk het meeste verdiende aan de kassa. Van Baby Driver tot The Goldfinch - blijf scrollen om erachter te komen welke film meer dan $ 300 miljoen heeft verdiend!

10 'West Side Story' verdiende $ 75,7 miljoen aan de kassa

De muzikale romantische dramafilm West Side Story uit 2021 was niet zo succesvol aan de kassa als je misschien had gedacht. Daarin speelt Ansel Elgort Tony, en hij schittert naast Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez, Rita Moreno en Brian d'Arcy James.

West Side Story is een bewerking van de gelijknamige musical uit 1957 en heeft momenteel een 7,3 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 75,7 miljoen aan de kassa.

9 'Billionaire Boys Club' - Box Office: $ 2,7 miljoen

De aftrap is de biografische misdaaddramafilm Billionaire Boys Club uit 2018. Daarin portretteert Ansel Elgort Joe Hunt, en hij speelt naast Taron Egerton, Emma Roberts, Kevin Spacey, Jeremy Irvine en Thomas Cocquerel. De film is gebaseerd op de echte Billionaire Boys Club uit Zuid-Californië uit de jaren 80 en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb. Billionaire Boys Club bracht uiteindelijk $ 2,7 miljoen op aan de kassa.

8 'The Goldfinch' - Box Office: $ 9,9 miljoen

De volgende op de lijst is de dramafilm The Goldfinch uit 2019 waarin Ansel Elgort Theo Decker speelt. Naast Elgort zijn er in de film ook Oakes Fegley, Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Sarah Paulson en Luke Wilson. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Donna Tartt uit 2013 en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. The Goldfinch verdiende uiteindelijk $ 9,9 miljoen aan de kassa.

7 'Carrie' - Box Office: $ 84,8 miljoen

De bovennatuurlijke horrorfilm Carrie uit 2013 is de volgende. De film is een bewerking van Stephen King's gelijknamige roman uit 1974 en het is de vierde film in de Carrie-franchise. Daarin speelt Ansel Elgort Tommy Ross, en hij schittert naast Chloë Grace Moretz, Judy Greer, Portia Doubleday en Julianne Moore. Carrie heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb en het bracht uiteindelijk $ 84,8 miljoen op aan de kassa.

6 'Paper Towns' - Box Office: $ 85,5 miljoen

Volgende op de lijst is het romantische mysteriekomedie-drama Paper Towns uit 2015. Daarin portretteert Ansel Elgort Mason, en hij speelt naast Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Justice Smith en Austin Abrams. Paper Towns is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2008 van John Green en heeft momenteel een 6.3 rating op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 85,5 miljoen op aan de kassa.

5 'The Divergent Series: Allegiant' - Box Office: $179,2 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de dystopische sci-fi-film The Divergent Series: Allegiant uit 2016, het derde en laatste deel in The Divergent Series. Daarin speelt Ansel Elgort Caleb, en hij schittert naast Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels, Miles Teller en Zoë Kravitz. De film heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 179,2 miljoen aan de kassa.

4 'Baby Driver' - Box Office: $226,9 miljoen

Laten we verder gaan met de actiefilm Baby Driver uit 2017, waarin Ansel Elgort Miles 'Baby' speelt. Naast Elgort zijn er ook Kevin Spacey, Lily James, Eiza González, Jon Hamm en Jamie Foxx in de film te zien.

Baby Driver volgt het verhaal van een ontsnappingschauffeur - en heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 226,9 miljoen aan de kassa.

3 'Divergent' - Box Office: $288,9 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de dystopische sci-fi-film Divergent uit 2014, het eerste deel in de serie. Momenteel heeft Divergent - dat een wereld volgt waarin mensen zijn verdeeld in verschillende facties op basis van menselijke deugden - een beoordeling van 6,6 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 288,9 miljoen aan de kassa.

2 'The Divergent Series: Insurgent' - Box Office: $ 297,3 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de dystopische sci-fi-film uit 2015 The Divergent Series: Insurgent. De film is de tweede aflevering in The Divergent Series en heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 297,3 miljoen op aan de kassa.

1 'The Fault In Our Stars' - Box Office: $ 307,2 miljoen

Op nummer één staat de coming-of-age-romanfilm uit 2014, The Fault in Our Stars. Daarin speelt Ansel Elgort Augustus "Gus" Waters, en hij schittert naast Shailene Woodley, Laura Dern, Sam Trammell, Nat Wolff en Willem Dafoe. The Fault in Our Stars is gebaseerd op de gelijknamige roman van John Green uit 2012 en heeft momenteel een 7,7 op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 307,2 miljoen op aan de kassa.

Aanbevolen: