Wat Scott Disick deed op Kourtney's trouwdag was hem zo

Inhoudsopgave:

Wat Scott Disick deed op Kourtney's trouwdag was hem zo
Wat Scott Disick deed op Kourtney's trouwdag was hem zo
Anonim

Het is niet verwonderlijk dat Scott Disick niet was uitgenodigd voor het Italiaanse huwelijk van zijn ex-vriendin Kourtney Kardashian met Travis Barker – en het is ook niet erg verrassend wat hij koos om te doen op de dag van haar huwelijk.

Volgens TMZ werd Scott gefeest in een stripclub in New York terwijl Kourtney in het buitenland haar nieuwe huwelijk vierde. Een bron vertelde de publicatie dat Scott rond 2.30 uur met een groep in Sapphire New York arriveerde.

De realityster heeft het misschien niet naar zijn zin gehad. De insider zei dat hij zich "ingehouden" gedroeg en alleen interactie had met de mensen met wie hij kwam - geen dansers. Maar het grootste deel van zijn aandacht ging uit naar een van de vrouwtjes in zijn groep, voegden ze eraan toe.

Kourtney nodigde Scott uit voor haar bruiloft

Kourtney en Scott waren bijna tien jaar samen. Ze begonnen te daten in 2006 en waren vele jaren aan en uit voordat ze ermee ophielden. De exen delen drie kinderen -- Mason, 12, Penelope, 9 en Reign, 7.

Scott vraagt Kourtney meerdere keren ten huwelijk tijdens hun relatie. Toen hem onlangs werd gevraagd waarom ze zijn voorstellen afwees, beschuldigde de oprichter van Poosh haar besluiteloosheid en onzekerheid van het accepteren.

Ondanks hun tumultueuze geschiedenis nodigde Kourtney Scott blijkbaar uit voor haar bruiloft.

"Kourtney heeft een uitnodiging gestuurd in de wetenschap dat Scott niet zou komen", vertelde een bron aan E! Nieuws. "Ze wilde dat dit enorme moment over haar en Travis ging en wist dat de dynamiek niet goed zou zijn om Scott erbij te hebben."

Dezelfde bron zei dat het moeilijk was voor Scott sinds Kourtney en Travis vorig jaar hun romance openbaar maakten. Ze waren in oktober verloofd.

"Het is zeker moeilijk voor Scott om te zien, maar sinds Kourtney en Travis hun liefde al maanden vieren, is het gemakkelijker voor hem om ermee om te gaan", legde de insider uit. "Het is niet zo pijnlijk en hij komt er wel doorheen."

Kourtney en Travis zijn eerder deze maand wettelijk getrouwd tijdens een gerechtsgebouwceremonie, die eerder dit jaar volgde op een onofficiële ceremonie in Las Vegas. Het koppel vierde afgelopen weekend hun verbintenis in Italië. Ze wisselden geloften uit in het historische Castello Brown-kasteel in Portofino in het bijzijn van familie en vrienden, waaronder de kinderen van Kourtney en de zoon, dochter en stiefdochter van Travis.

Aanbevolen: