Andy Cohen Vs. Ryan Seacrest, wie is de meest succesvolle reality-tv-mogul?

Inhoudsopgave:

Andy Cohen Vs. Ryan Seacrest, wie is de meest succesvolle reality-tv-mogul?
Andy Cohen Vs. Ryan Seacrest, wie is de meest succesvolle reality-tv-mogul?
Anonim

Andy Cohen en Ryan Seacrest zijn beide ervaren tv-persoonlijkheden. Ze zijn ook beide presentatoren van meerdere shows en ze staan allebei op reality-tv-imperiums die hen miljoenen dollars hebben opgeleverd.

Hoewel beiden op heel verschillende manieren bekendheid hebben gekregen, vertonen hun carrières veel andere overeenkomsten. Ze produceren verschillende reality-tv-shows, genieten van fenomenale hoeveelheden geld en zijn misschien wel twee van de machtigste mensen op televisie. Maar met zoveel overeenkomsten, kan men niet anders dan zich afvragen wie de meest succesvolle van de twee is.

9 Hoe Ryan Seacrest beroemd werd

Ryan Seacrest werd voor het eerst een televisiepresentator in de jaren negentig. Hij begon als presentator van Radical Outdoor Challenge en van verschillende spelshows, waaronder Gladiators 2000, de spin-off van American Gladiators. Hij presenteerde ook NBC Saturday Night. Het zou echter de sensatie zijn die American Idol was die Seacrest tot een ster maakte. Seacrest werd synoniem met de identiteit van de show en zo werd een reality-tv-ster geboren.

8 Hoe Andy Cohen beroemd werd

Cohen heeft ervaring met het hosten van radioshows, maar zijn roem was een beetje anders dan die van Seacrest. Voordat hij shows produceerde, was hij een hooggeplaatste manager voor het Bravo-netwerk. Hij was hun executive vice-president van ontwikkeling en talent, een functie die hij tot 2013 bekleedde. Daarvoor was hij de producer van The Early Show. Gedurende de jaren 2000 groeide hij uit tot bekendheid als gast in shows als Today en Morning Joe. Hij schoot omhoog naar roem dankzij zijn betrokkenheid bij shows als Top Chef, Project Runway en natuurlijk The Real Housewives-franchise.

7 Zowel Seacrest als Cohen hebben verschillende shows gehost

Toen ze beroemd werden, begonnen Seacrest en Cohen zich te vertakken. Naast American Idol werd Seacrest de gastheer van Dick Clark's New Years Rocking Eve nadat de beroemde Rock N Roll tv-presentator stierf. Hij kreeg ook contracten met E! en NBC. Cohen lanceerde het SiriusXM-netwerk, Radio Andy, in 2015. Hij organiseerde ook meerdere Miss USA-verkiezingen en deed een tweemansshow met CNN's Anderson Cooper, AC2. Seacrest ging ook naar de radio en werd de presentator van America's Top 40, ter vervanging van Casey Kasem, een andere iconische presentator als Dick Clark. Sinds 2017 is Seacrest de cohost van Live With Ryan en Kelly die Michael Strahan vervangt. Hij levert ook regelmatig een bijdrage aan The Today Show.

6 Wie heeft meer prijzen?

Seacrest heeft in de loop van zijn carrière 3 Emmy's verzameld, ironisch genoeg was geen van hen voor American Idol. Cohen heeft echter maar één Emmy, maar hij heeft ook verschillende andere prijzen. Hij heeft een Peabody-prijs gekregen voor zijn documentaire The N Word en een andere voor Project Runway, een GLAAD Media-prijs, en zijn drie memoires, Superficial, Most Talkative en The Andy Cohen Diaries zijn allemaal bestsellers.

5 Ryan Seacrest's shows

Uiteindelijk vertakte Seacrest zijn hostingtaken en ging produceren. Ryan Seacrest Productions werd gelanceerd in 2008 en werd een krachtpatser met shows als Keeping Up With The Kardashians en de verschillende spin-offs, Melissa and Tye en Shahs Of Sunset. Het productiebedrijf van Seacrest is in een aantal openbare controverses terechtgekomen. Hij werd beschuldigd van het saboteren van de inspanningen van de Shahs of Sunset-crew om zich te verenigen, en hij werd in 2017 beschuldigd van seksueel wangedrag door een voormalige E! werknemer.

4 Andy Cohen's Shows

Cohen produceerde Top Chef, waarmee hij zijn Emmy won, en Watch What Happens Live! Maar zijn Real Housewives-franchise is misschien wel zijn meest succesvolle omdat het verschillende spin-offs en internationale versies heeft. Er zijn ook de vele radioprogramma's op Radio Andy. Hij werd ook de gastheer van de reboot van de klassieke spelshow Love Connection.

3 Ryan Seacrest's netto waarde

Seacrest is nu ongeveer $ 450 miljoen waard dankzij zijn vele zakelijke ondernemingen. Naast alles wat al is genoemd, heeft hij samengewerkt aan een kledinglijn met Randa Apparel and Accessories, is hij de belangrijkste investeerder van het TYPO-toetsenbord voor iPhone en hebben zowel Bain Capital als Thomas H. Lee Partners miljoenen geïnvesteerd in Ryan Seacrest Media. Ryan Seacrest Productions heeft ook een contract getekend met ABC Studios waar ze verschillende scripted shows zullen ontwikkelen, dus Seacrest is nu ook van reality-tv naar scripted ventures gegaan.

2 Andy Cohen's netto waarde

Cohen's netwerk is aanzienlijk lager dan dat van Ryan Seacrest, maar is nog steeds ongelooflijk groot. Cohen is $ 50 miljoen waard dankzij zijn vele shows, zijn drie best verkochte memoires, en hij heeft een vrij grote filmografie. Hij speelde zichzelf in vele shows en films, waaronder Unbreakable Kimmy Schmidt en Inside Amy Schumer. Hij had ook een cameo in een aflevering van Sex and The City in 2004. Cohen is door verschillende publicaties erkend als een van de meest succesvolle LGBTQ-zakenlieden ter wereld.

1 Dus, wie is er succesvoller?

Het antwoord op de vraag wie succesvoller is, hangt af van hoe men succes definieert. Wat het vermogen betreft, heeft Seacrest Cohen enkele honderden miljoenen dollars verslagen. Terwijl Cohen hem zeker weet te verslaan als het gaat om erkenning. Cohen heeft ook meer shows in de ether, dankzij Real Housewives, terwijl Seacrest als gastheer aan meer televisieshows heeft gewerkt. Dus wie het meest succesvol is, is een vraag voor hun fans om te beslissen.

Aanbevolen: