Waarom Drew Barrymore op 14-jarige leeftijd om emancipatie van haar ouders vroeg

Inhoudsopgave:

Waarom Drew Barrymore op 14-jarige leeftijd om emancipatie van haar ouders vroeg
Waarom Drew Barrymore op 14-jarige leeftijd om emancipatie van haar ouders vroeg
Anonim

Drew Barrymore begon amper met haar leven en stond op meer dan één manier in de schijnwerpers - op zevenjarige leeftijd verscheen ze al naast Johnny Carson.

Achter de schermen waren de zaken een stuk verontrustender en op 14 had ze gevraagd om te worden geëmancipeerd.

Ze is niet de enige, zoals Ariel Winter ook deed - en Jaden Smith probeerde het, maar dat mocht niet baten.

Laten we eens kijken hoe het allemaal afliep voor Drew Barrymore en waarom ze besloot op zichzelf te gaan wonen.

Waarom werd Drew Barrymore op 14-jarige leeftijd geëmancipeerd?

Drew Barrymore heeft geen normale opvoeding gehad. Toen ze nog maar 11 maanden oud was, was Barrymore al aan het werk. Ze werd een kindsterretje waardoor ze heel snel volwassen werd.

Zoals ze samen met ET onthulde, woonde ze op 14-jarige leeftijd al alleen. De meesten verhuizen pas jaren te laat, voor veel mensen misschien zelfs tien jaar later.

Desalniettemin heeft ze het zelf gered en volgens haar eigen woorden was tv een belangrijk onderdeel van het helpen om haar op haar gemak te houden in zo'n stressvolle tijd.

"Ik kreeg mijn eerste appartement toen ik 14 was en ik was doodsbang", herinnert ze zich. "Ik was de hele tijd echt bang, het is eng om op je 14e alleen te gaan wonen. Mijn kleine televisie die ik bleef uitzenden, want dat was zo'n beetje alles wat er was… het ding waardoor ik me het veiligst voelde in mijn appartement was mijn televisie."

"Mijn televisie heeft me geholpen om op te groeien en een heel persoon te worden, dus dit moment is krankzinnig omdat het gewoon echt voelt [alsof ik] iets eer dat me erg gaf op een moment dat ik het nodig had het meest", vervolgde ze. "Mijn hele leven hield ik gewoon van televisie. Ik heb het gedaan, ik heb ernaar gekeken, dus dit is zo cool. Ik kan het niet geloven. Het resoneert echt poëtisch met mij dat tv zo'n visitekaartje is voor geborgenheid en veiligheid."

Dit roept de vraag op, waarom is Barrymore in de eerste plaats verhuisd?

Drew Barrymore en haar moeder hadden een verbroken relatie

Toen Barrymore 14 was, begon ze haar leven opnieuw.

Waarom ging ze op zo'n jonge leeftijd het huis uit? Nou, het was allemaal vanwege een verbroken relatie met haar moeder. Zoals de actrice onthulde met The Guardian, was haar moeder niet meer in staat om voor haar kind te zorgen.

"Toen ik 14 was, werd ik geëmancipeerd door de rechtbanken. Het is geen geheim dat ik afscheid moest nemen van mijn moeder omdat we onze relatie op de grond hadden gewerkt. Ze had haar geloofwaardigheid als moeder verloren door mij te nemen naar Studio 54 (zo fout, maar zo leuk) in plaats van naar school."

Drew onthulde dat hun relatie niet normaal was, en geen moeder-dochterrelatie - in plaats daarvan was het meer als vrienden. Tijdens de rechtszitting steunde Barrymore's moeder de beslissing, het was gewoon een kwestie van de rechter die accepteerde dat Drew op zo'n jonge leeftijd alleen kon wonen.

Barrymore herinnert zich het cruciale moment tijdens de rechtszaak: "Aan het eind van de dag keek de rechter me aan en zei deze woorden, die me zijn bijgebleven: "Ik kan de klok vooruitzetten, maar ik kan nooit draai het terug. Ben je daar klaar voor?'

"Ja," zei ik.

Drew was alleen op pad en het blijkt dat ze veel heeft geleerd van de ervaring, vooral toen ze zelf kinderen had.

Drew Barrymore nam een andere benadering als moeder

Barrymore heeft veel geleerd van de moeizame relatie met haar moeder. Opgemerkt moet worden dat de twee tegenwoordig op goede voet staan, maar ze was niet van plan haar stijl na te bootsen.

Volgens Drew wilde ze ervoor zorgen dat haar relatie met de kinderen geen beproeving in de vriendenzone was.

"Zoals, ik ben je ouder, ik ben niet je vriend," verklaarde ze.

"Je kunt vriendelijk zijn en activiteiten ondernemen -- het is niet zo dat het deze strikte relatie moet zijn -- maar mijn god, als kinderen niet op zoek zijn naar die noordster van hoe ze zich moeten gedragen en hoe ze hoe om te gaan, en ze zijn niet op zoek naar de kern van de aardkorst fundering van, 'Als ik val, zul je me vangen', zoals, dat volgens mij is hoe het hoort te zijn in die maatschappelijke normen die zijn opgesteld, "ze zegt. "Maar helaas… dat zijn niet de verhalen van zoveel mensen."

Drew was op zijn minst in staat om de zaken om te draaien, ondanks alle obstakels waarmee ze te maken had.

Aanbevolen: