Hoeveel verdiende Harry Styles voor Coachella?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Harry Styles voor Coachella?
Hoeveel verdiende Harry Styles voor Coachella?
Anonim

Harry Styles is het enige waar iemand op dit moment aan denkt, vooral na zijn geweldige optreden op Coachella afgelopen weekend. Het gewaardeerde muziekfestival kondigde aan dat Harry Styles zich bij Billie Eilish en The Weeknd zou voegen als de headliners van het evenement, en wat een geweldige show zag het er ooit uit.

Coachella was jaren eerder geannuleerd vanwege COVID-19, dus het is veilig om te zeggen dat het festival weer volledig van kracht was. Met zoveel grote namen die in het verleden het Coachella-podium sierden, vragen mensen zich vaak af hoeveel artiesten verdienen om het festival te headlinen.

Hoeveel verdiende de 'Watermelon Sugar'-zanger met zijn optreden in het weekend, aangezien Harry Styles een van de grootste namen in de branche is? Laten we het uitzoeken.

Harry Styles Headlined Coachella 2022

Coachella is gemakkelijk een van de grootste muziekevenementen van het jaar, zo erg dat harten letterlijk werden gebroken toen het jaarlijkse festival werd geannuleerd vanwege de aanhoudende coronaviruspandemie.

Nou, Coachella was dit jaar weer in actie en het festival had een scala aan grote namen, waaronder de Britse hartenbreker Harry Styles. De zanger kopte het weekend van 16 april en het bleek een hele show te worden. De 'As It Was'-zanger liet niet alleen een paar nieuwe nummers van zijn aankomende album horen, maar hij had ook een verrassende gast.

Tijdens zijn optreden, de instrumental van Shania Twain's 'Man! I Feel Like A Woman' klonk uit de speakers, maar kort daarna verscheen de Canadese countryster op de ster. Het duo zong een paar deuntjes samen, wat zorgde voor wat alleen kan worden omschreven als een Coachella-avond om nooit te vergeten.

Harry Styles verdiende 'Veel meer' dan Big Sean

In het verleden kregen veel headliners van Coachella het grote geld. Toen Beyonce het podium in 2018 zegende, verdiende de zangeres zichzelf tussen de $ 8 en $ 12 miljoen, terwijl Ariana's optreden in 2019 haar een cheque van $ 8 miljoen opleverde, meldde Variety.

Hoewel de exacte verdiensten van Harry Styles voor zijn optreden in Coachella niet openbaar zijn, kunnen we gerust stellen dat hij ook een paar miljoen verdiende. Hoewel we niet zeker weten hoeveel miljoenen, verdiende Harry veel meer dan collega-festivalartiest Big Sean.

Er was nogal wat controverse rond de zaak nadat Big Sean onthulde dat Harry Styles "veel meer" verdiende dan de rapper, ondanks het binnenhalen van vergelijkbare menigten.

In een sindsdien verwijderde Instagram Stories-post plaatste Big Sean een Coachella-screenshot opnieuw met de tekst "Big Sean At Coachella Crowd Rivals Harry Styles' Main Stage… Concurrerende headliners???"

“Behalve dat hij veel, veel, veel meer betaald kreeg dan ik”, schreef Big Sean in het bijschrift van de post. Hoera!

The Weeknd verdiende ook veel geld voor zijn Coachella-uiterlijk

The Weeknd sloot het festival af als de laatste headliner die ook Swedish House Mafia in de mix gooide! Nou, dit was niet het oorspronkelijke plan. Toen Coachella voor het eerst zijn headliners aankondigde, zou Kanye West het podium betreden, maar de Donda-rapper moest een stap terug doen om zijn geestelijke gezondheid te verbeteren.

The Weeknd werd later aangekondigd als de vervanger van Ye, maar het lijkt erop dat de Canadese artiest niet al te blij was met hoeveel hij werd aangeboden.

Kanye West zou naar verluidt meer dan $ 8 miljoen verdienen voor zijn optreden, wat zeker in lijn is met eerdere inkomsten voor sterren als Bey en Ariana. Nou, het lijkt erop dat het festival Abel probeerde te pakken te krijgen en hem minder te betalen.

De 'Save Your Tears'-zanger was nogal luidruchtig over hoeveel hij vond dat hij zou moeten worden betaald, en ging zelfs zover dat hij zijn mening openbaar maakte.

Abel zei dat hij wilde dat de festivalorganisatoren de $8,5 miljoen zouden evenaren die Kanye West naar verluidt mee naar huis zou nemen, waarmee hij duidelijk maakte dat hij aanvankelijk minder werd aangeboden.

Aangezien The Weeknd op dit moment een van de populairste artiesten in de branche is, is het geen verrassing dat hij die dikke cheque wilde hebben.

Nu, hoewel het onbekend blijft of Coachella The Weeknd in feite maar liefst $ 8,5 miljoen heeft betaald, hield de rapper zich aan zijn woord en voerde de laatste set uit - dus misschien kreeg hij zijn zin tenslotte.

Aanbevolen: