Wat is er gebeurd tussen Amber Heard en Jason Momoa?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Amber Heard en Jason Momoa?
Wat is er gebeurd tussen Amber Heard en Jason Momoa?
Anonim

Amber Heard, de ster van DC's Aquaman, zit momenteel midden in een proces met veel publiciteit tegen haar ex, Johnny Depp. Daarvoor maakte de actrice furore op het grote scherm en was ze een belangrijk onderdeel van een bloeiende filmfranchise.

Talloze details over Heards tijd in de franchise zijn aan het licht gekomen, waaronder haar verminderde rol in het komende Aquaman-vervolg. Fans speculeerden over de redenering achter haar verminderde rol, en toen de president van DC Films het standpunt innam, gaf hij enige duidelijkheid over waarom Heard's Mera er niet zo vaak zal zijn.

Laten we eens kijken naar de tijd van Amber Heard als Mera en ontdekken waarom haar rol is ingekort.

Amber Heard is opgenomen in de 'Aquaman'-franchise

In 2017 maakte Amber Heard haar officiële debuut als Mera in de DCEU toen ze in Justice League verscheen. Hoewel het geen hoofdrol in de film was, was het toch genoeg om mensen enthousiast te maken om haar te zien verschijnen in toekomstige DCEU-afleveringen.

Het jaar daarop speelde Heard samen met Jason Momoa in Aquaman. Tot verbazing van velen was die film in staat om meer dan $ 1 miljard aan de kassa te kraken, officieel een kaskraker en tegelijkertijd de wereld te bewijzen dat DC nog wat leven in zich had.

De studio was best tevreden met de manier waarop het voor Aquaman verliep, en het duurde niet lang voordat een vervolg op gang kwam.

Heard waagde zich weer in de kudde voor Zack Snyder's Justice League, en dit was nog maar een jaar geleden.

In de afgelopen maanden was de actrice betrokken bij een proces met veel publiciteit, en veel details over haar tijd bij DC zijn aan het licht gekomen. Een recente ontdekking is het feit dat Heard haar rol in de komende Aquaman and the Lost Kingdom zal verminderen.

Haar rol in 'Aquaman And The Lost Kingdom' is verminderd

Veel mensen waren verrast dat DC besloot om Amber Heard überhaupt aan boord te houden, maar onlangs werd onthuld dat Jason Momoa en James Wan allebei wilden dat ze in de film bleef.

Volgens The AV Club: "Bovendien heeft de studio er naar verluidt op aangedrongen om haar volledig uit Aquaman And The Lost Kingdom te verwijderen, waarbij ze alleen werd tegengehouden door een verenigd front van co-ster Jason Momoa en regisseur James Wan. Arnold's getuigenis, Wan en Momoa waren allebei "toegewijd aan haar" en waren "onvermurwbaar dat ze in de film zat"."

Ondanks dit is de rol van Heard in de film aanzienlijk verminderd.

"Ik kreeg een script en kreeg toen nieuwe versies van het script die scènes met actie hadden weggenomen, die mijn personage en een ander personage uitbeeldden - zonder enige spoilers weg te geven - twee personages die met elkaar vechten, en ze hebben in feite een heleboel uit mijn rol gehaald. Ze hebben net een bos verwijderd, " Gehoord onthuld.

Momoa is misschien de strijd aangegaan voor Heard om in de film te blijven, maar er zijn nieuwe details naar voren gekomen over hoe de zaken tussen het paar waren en wat feitelijk leidde tot haar verminderde rol.

Gehoord gebrek aan chemie met Jason Momoa

Dus, wat is er in vredesnaam gebeurd met Amber Heard en Jason Momoa? Op basis van wat onlangs werd onthuld, lijkt het erop dat een gebrek aan chemie tussen het paar de oorzaak was van Heard's kortere tijd in Aquaman and the Lost Kingdom.

Volgens People zei de president van DC Films, W alter Hamada: "Redactioneel waren ze in staat om die relatie te laten werken in de eerste film. Ze hadden niet echt veel chemie samen. De realiteit is dat het niet ongewoon in films voor twee leidt tot geen chemie Het is een soort filmmagie en redactioneel, het vermogen om uitvoeringen samen te voegen met de magie van, je weet wel, een geweldige score en hoe je de stukken in elkaar zet. Je kunt dat soort chemie fabriceren."

Hamada stopte daar niet.

Uiteindelijk denk ik dat als je naar de film kijkt, ze eruitzien alsof ze een geweldige chemie hadden. Ik weet alleen dat het in de loop van de postproductie veel moeite kostte om daar te komen. … Je weet het als je het ziet. De chemie was er niet, zei hij.

Meestal wordt dit soort informatie in het ongewisse gehouden, maar het is duidelijk dat Hamada glashelder wilde maken dat het proces geen rol speelde in de verminderde rol van Heard.

Aquaman and the Lost Kingdom komt later dit jaar in de bioscoop, en veel mensen zullen naar de bioscoop gaan om Heard's Mera in beperkte actie te zien.

Aanbevolen: