Wat is er echt gebeurd tussen Britney Spears en Jason Alexander?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Britney Spears en Jason Alexander?
Wat is er echt gebeurd tussen Britney Spears en Jason Alexander?
Anonim

Britney gaat trouwen, maar het nieuws werd volledig overschaduwd door ex-Jason Alexander die naar de trouwzaal kwam.

We kijken terug op alles wat er tussen de twee is gebeurd, inclusief hun korte huwelijk dat plaatsvond in 2004. Daarnaast bespreken we hoe Alexander de afgelopen jaren over Spears dacht.

Britney Spears en Jason Alexander waren 55 uur getrouwd na een reis naar Vegas

In de loop der jaren is Jason Alexander's standpunt veranderd over wat er precies tussen hem en Britney Spears gebeurde toen ze in het begin van de jaren 2000 trouwden. Uiteindelijk werd het huwelijk nietig verklaard, na een korte huwelijksceremonie in Vegas. Destijds beweerde Alexander eenvoudig dat de twee nog niet klaar waren om de grote sprong te wagen.

"Toen brak de hel los. We realiseerden ons dat wat we deden waarschijnlijk niet het juiste was wat we hadden moeten doen en niet de juiste manier was om het aan te pakken en dat we het probleem moesten oplossen… dus toen kwam de nietigverklaring binnen."

Jaren later begon Alexanders verhaal echter te veranderen. Deze keer gaf Alexander de schuld van hun relatiebreuk volledig aan de familie van Britney. Volgens Jason moest hij een contract tekenen en kreeg hij valse hoop van de naasten van de popster. Het zou er uiteindelijk toe leiden dat Jason uit beeld wordt geblokkeerd en voorgoed aan de kant staat.

Jason Alexander gaf de familie van Britney Spears de schuld van het verpesten van hun relatie

Gezien Alexanders woorden vond het einde van zijn relatie met Spears plaats als gevolg van manipulatie door de familie.

"De mannen in het zwart kwamen naar binnen, samen met haar moeder en andere familieleden, en ze lieten ons onder dwang papierwerk ondertekenen om ons huwelijk te beëindigen. We wilden het niet ontbinden."

"Ik werd misleid door haar moeder, vader en advocaten om de nietigverklaring te ondertekenen. Mij werd verteld dat ons huwelijk Britney's carrière zou kunnen schaden. Ik hield van haar en was een naïef kind dat was opgevoed om mijn ouders te vertrouwen en te respecteren, net zoals ze had."

Hij zou verder onthullen dat hij een ultimatum kreeg: als het na zes maanden goed was tussen de twee, hadden ze echt in het huwelijksbootje kunnen stappen.

"Er is ons verteld dat als we over zes maanden nog steeds hetzelfde voor elkaar voelen, we een grote, witte bruiloft kunnen hebben. Ze hebben me 30 dagen aan het lijntje gehouden, en zo lang duurde het voordat ik de nietigverklaring werd definitief, dus ik kon er niet tegen op, en toen veranderden ze Britney's nummer zodat ik niet met haar kon praten."

Zoals we inmiddels allemaal weten, liep het niet helemaal zo. In plaats daarvan beweert Alexander dat hij volledig werd geblokkeerd door de familie, zozeer zelfs dat Britney haar nummer liet veranderen zodat hij geen contact met haar kon opnemen.

Het was een wilde romance waar fans al geruime tijd niet aan hebben gedacht, dat was totdat Alexander besloot om Britney's huis te bestormen voor haar bruiloft.

Jason Alexander is terug in de krantenkoppen voor het crashen van de bruiloft van Britney Spears

Gemeld door TMZ, Jason Alexander probeerde de bruiloft van Britney samen met Sam Asghari te laten crashen. Alexander is niet alleen op het terrein gekomen, maar er wordt ook gezegd dat hij door de beveiliging is gegaan. Uiteindelijk werd hij met geweld vastgehouden.

"Op de een of andere manier slaagde Alexander erin Britney's huis binnen te komen, waar hij bleef livestreamen. Uiteindelijk werd hij buiten tegengehouden."

"Er is ons verteld dat de Ventura County Sheriff's Department heeft gereageerd op een huiszoekingsoproep en nog steeds ter plaatse is."

Alexander streamde een deel van het moment naar IG Live voordat zijn livefeed vastliep. Jason zou de afgelopen jaren een aanhanger van Britney zijn geweest, vooral tijdens de FreeBritney-beweging waaraan hij deelnam.

Geboekt voor huisvredebreuk, vandalisme en twee batterijen van Britney's beveiliging, kan Britney's voormalige man de komende dagen en maanden met ernstige juridische problemen worden geconfronteerd.

Aanbevolen: