Wat is er gebeurd tussen Amber Heard en ex Tasya Van Ree?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Amber Heard en ex Tasya Van Ree?
Wat is er gebeurd tussen Amber Heard en ex Tasya Van Ree?
Anonim

Het lasterproces van Johnny Depp en Amber Heard heeft veel duistere details over de eerdere relaties van het voormalige stel aan het licht gebracht. Terwijl de exen van Depp hem hebben verdedigd tegen de beschuldigingen van Heard, wordt de Aquaman-actrice nu bekritiseerd omdat ze naar verluidt haar ex-vriendin, Tasya Van Ree, zou hebben misbruikt. Dit is wat er echt is gebeurd.

Wanneer hoorde Amber de date Tasya Van Ree?

Heard en Van Ree dateerden van 2008 tot 2012. De twee kregen een huiselijk partnerschap toen de actrice nog maar 22 was. In die tijd waren homohuwelijken nog niet legaal in de VS. Heard nam vervolgens de achternaam van Van Ree aan en veranderde die terug toen ze uit elkaar gingen. In 2010 kwam de actrice publiekelijk uit de kast als biseksueel."Ik was altijd buiten. Ik was een activist. Ik ging naar protesten. Ik weigerde destijds mijn partner niet mee te nemen, maar niemand heeft me er ooit naar gevraagd", zei Heard over haar coming out in 2017.

Ze vervolgde: "En een outlet vroeg me specifiek met wie ik daar was die avond en wie die persoon voor mij was en ik antwoordde gewoon eerlijk, zoals ik altijd antwoordde als er geen bandrecorder bij me was geweest. Ze voegde eraan toe dat het "absoluut een groot probleem" was, toen ze over Van Ree vertelde. "Toen zag ik dat ik gehecht was aan een label… Ik heb mezelf nooit gedefinieerd door de persoon met wie ik ben", deelde Heard. zag mezelf nooit gedefinieerd als een bepaald ding of niet. Dus ik keek toe hoe ik al snel geen actrice Amber Heard werd, maar de lesbische Amber Heard."

Het had ook invloed op haar carrière - regisseurs twijfelden ooit aan haar vermogen om een heteroseksuele vrouw in een 'romantische hoofdrol' te spelen. "Ik rolde toen met mijn ogen. En ik zei: 'Kijk hoe ik het doe.'' En ik deed het', herinnert ze zich. 'Het heeft wel invloed gehad op mijn carrière, het was moeilijk. Het was niet gemakkelijk", vervolgde Heard. "Ik was de enige die op deze manier werkte, dus het was zeker moeilijk omdat niemand het had gedaan. Ik deed dat, ook al zei iedereen dat het mijn carrière zou beëindigen, zonder twijfel."

Heeft Amber gehoord dat ze haar ex-vriendin Tasya Van Ree echt heeft misbruikt?

Tijdens het Defamation-proces zei Depp dat "verschillende vrouwen die een relatie hebben gehad met mevrouw Heard naar voren zijn gekomen om hun persoonlijke ervaringen met brutaal geweld en ander misbruik door mevrouw Heard te delen." In 2009 werd Heard gearresteerd maar niet aangeklaagd voor huiselijk geweld tegen Van Ree na een woordenwisseling op Seattle-Tacoma International Airport. Maar in 2016 beweerde de fotograaf dat de acties van de actrice "verkeerd werden geïnterpreteerd".

"Amber werd ten onrechte beschuldigd van een incident dat verkeerd werd geïnterpreteerd en overdreven door twee personen in een machtspositie", vertelde Van Ree aan Us Weekly."Ik vertel over hints van een vrouwonvriendelijke houding jegens ons die later homofoob bleek te zijn toen ze erachter kwamen dat we binnenlandse partners waren en niet alleen maar 'vrienden'. De aanklacht werd snel ingetrokken en ze werd even later vrijgelaten." Hoewel er geen substantieel bewijs is om Heards schuld aan hun vermeende woordenwisseling te bewijzen, zijn fans ervan overtuigd dat het verband houdt met haar beweerde misbruik tegen Depp.

Zelfs de dochter van Alec Baldwin, Ierland Baldwin woog mee. "Het punt is dat ik vrouwen ken die precies zo zijn. Ze zijn manipulatief en koud en ze gebruiken hun eigen vrouwelijkheid om slachtoffer te spelen en de wereld tegen de man op te zetten omdat we in een samenleving leven waar het cool is om te zeggen dat mannen de slechtste zijn en bla bla bla, "schreef Baldwin op haar Instagram-bericht. "Mannen kunnen ook misbruik ervaren en deze absolute ramp van een mens Amber Heard is een verschrikkelijk persoon. Ik hoop dat Johnny zijn reputatie en zijn leven terugkrijgt."

Amber Heard & Tasya Van Ree's relatie vandaag

Van Ree vertelde ons ook dat zij en Heard hecht zijn gebleven, zelfs na hun breuk. "Het is ontmoedigend dat Ambers integriteit en verhaal opnieuw in twijfel worden getrokken", zei ze over haar ex-vriendin. "Amber is een briljante, eerlijke en mooie vrouw en ik heb het grootste respect voor haar. We hebben 5 prachtige jaren samen gehad en blijven dicht bij deze dag."

In 2020, tijdens het smaadproces van Depp, werd onthuld dat hij een schilderij had vernield dat Van Ree aan Heard had gegeven. De acteur zou de naam van de artiest hebben veranderd in 'van PEE'. In de rechtbank werd ook gezegd dat Depp een foto ervan naar de zus van zijn toenmalige vriendin, Whitney Henriquez, stuurde, waarop ze antwoordde: "Goed gedaan, mijn vriend, goed gedaan. Het schilderij van Van Pee levert je 20 punten op in mijn boek. " Depp sms'te terug: "Ik kan die f–king zwevende gier niet uitstaan." Heard beweerde dat Depp haar had beschuldigd van het hebben van een affaire met Van Ree tijdens een explosief gevecht in 2013.

Aanbevolen: