Wat is er gebeurd tussen Julia Fox en Amber Heard?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Julia Fox en Amber Heard?
Wat is er gebeurd tussen Julia Fox en Amber Heard?
Anonim

De smaadzaak tussen het giftige duo Johnny Depp en Amber Heard veroverde begin 2022 het internet. De zaak werd gesloten en het vonnis werd uitgesproken op 1 juni 2022, de overwinning behalend en wat velen hebben uitgeroepen tot wees juridische gerechtigheid voor Johnny Depp.

In de rechtbank van de publieke opinie had Heard al verloren lang voordat het vonnis werd geveld. Dit komt omdat de rechtszaak dagelijks werd gelivestreamd en veel fans het bewijsmateriaal, haar gedrag en maniertjes analyseerden en haar zo veroordeelden als de enige misbruiker. Maar sommige beroemdheden zoals Amy Schumer, Kathy Griffin en Rachel Riley blijven Amber Heard steunen, waaronder recentelijk de Italiaanse actrice en model Julia Fox!

De dag nadat het vonnis was uitgesproken, plaatste Amy Schumer subtiele steun op Instagram voor Amber Heard, waarop Julia Fox op haar verhaal plaatste.

Fans zijn niet verbaasd dat Fox vele weken later is begonnen met het becommentariëren van berichten van andere mensen over hoe ze blijft geloven dat Heard het slachtoffer is.

Julia Fox komt op voor Amber Heard op Instagram

Julia Fox heeft een sterk standpunt ingenomen voor Amber Heard en steunde haar publiekelijk op sociale-mediaplatforms, met name commentaarsecties op Instagram. Twitter-gebruikers begonnen Julia's commentaar op een post van mede-Amber Heard-aanhangers te bespreken, waarbij Johnny Depp werd verbannen voor het manipuleren van de publieke opinie en het terugdraaien van de schuld op wie zij gelooft dat een onschuldige vrouw is, Heard zelf.

Twitter was niet vriendelijk voor Julia's solidariteit, en ze werd snel trending met veel hatelijke opmerkingen die teleurgesteld waren in haar Instagram-opmerkingen.

De actrice beweerde dat Amber Heard geen macht had over Johnny om te misbruiken, dus kon ze niet beledigend zijn.

Veel fans hebben onvriendelijk gereageerd op deze opmerking en interpreteren haar verklaring als een bewering dat mannen niet in staat zijn het slachtoffer te zijn van misbruik. Dit bestendigt het stigma dat mannen, wat er ook gebeurt, de daders zijn van misbruik in welke vorm dan ook.

Fans zijn verbijsterd door het feit dat Julia Fox heeft toegegeven dat Amber Heard Johnny Depp fysiek heeft aangevallen, maar het heeft weergegeven als een daad die niet beledigend was, simpelweg vanwege haar leeftijd en een gebrek aan macht suggereerde.

Amber Heard is nu failliet

Kort nadat de lasterzaak was afgerond, vroeg Amber Heard faillissement aan. De bewering van Julia Fox dat Heard financieel afhankelijk was van Johnny Depp in hun relatie, is echter niet noodzakelijk een waarheidsgetrouwe verklaring. Heard is een actrice die speelde in verschillende goed ontvangen films, en zelfs de hoofdrol op zich nam als Mera in Aquaman van DC, waarvoor ze $ 1 miljoen kreeg.

Ze was in staat om voor zichzelf te zorgen, waardoor de opmerking van Fox dat ze geen financiële controle, macht of flexibiliteit had, onwaar was.

Voordat Heard de lasterzaak verloor, had ze een vermogen van meer dan $ 8 miljoen en was ze zeer gewild in Hollywood-rollen. Ze beweert dat haar carrière haar ondergang begon na het indienen van een straatverbod tegen Depp.

Dus, wat vind je ervan dat Julia Fox opkomt voor haar goede vriendin Amber Heard?

Aanbevolen: