Pete Davidson's vrienden willen hem niet op "The Kardashians", bewerend dat het "elke man decimeert"

Inhoudsopgave:

Pete Davidson's vrienden willen hem niet op "The Kardashians", bewerend dat het "elke man decimeert"
Pete Davidson's vrienden willen hem niet op "The Kardashians", bewerend dat het "elke man decimeert"
Anonim

De vrienden van Pete Davidson klinken niet zo enthousiast over de komiek die samen met zijn vriendin Kim Kardashian verschijnt in de realityshow van haar beroemde familie. Bronnen dicht bij de Saturday Night Live-ster zeggen dat de show een trefzekere manier is om "de relatie te vermoorden" en elk gevoel van normaliteit dat de komiek geniet op te blazen.

Mensen die dicht bij Pete Davidson staan, adviseren hem niet op 'The Kardashians' te verschijnen - omdat het zijn relatie zou kunnen verpesten

Een bron vertelde Page Six dat mensen die dicht bij de ster staan hem vertellen dat een optreden in de show misschien geen goed idee is. Ze zeggen dat "zijn carrière een vlucht heeft genomen", dus hij heeft de exposure niet echt nodig.

De komiek heeft verschillende spraakmakende projecten op komst. Naar verluidt bereidt hij zich intensief voor op zijn rol in een biopic over Joey Ramone. Hij zal ook in een komedie verschijnen met zijn SNL-collega Colin Jost, en hij heeft een rol in het door Kevin Hart geproduceerde sneakerdrama, American Sole.

Pete is al met veel beroemde vrouwen uitgegaan, waaronder Ariana Grande en Kate Beckinsale, maar de verhitte romance van de komiek met Kim zette hem echt in de schijnwerpers. De bron legde uit dat "voordat hij Kim ontmoette, niemand wist wat Pete aan het doen was."

Pete's innerlijke team bracht naar verluidt ook onder zijn aandacht dat geen van de mannen die op de show verschenen, zoals Tristan Thompson, Lamar Odom en Kris Humphries, ongedeerd zijn weggelopen.

"Het is een zekere manier om de relatie kapot te maken", zegt de bron. "Betrokken raken bij de show decimeert elke man."

Een andere bron zegt dat Pete geen druk voelt om in de show te verschijnen, en dat het geen probleem is als hij dat doet

Een andere bron betwistte de beweringen en voerde aan dat het niet waar is en dat mensen hem proberen af te schrikken om deel te nemen. De bron zegt: "Hij voelt geen druk om in de show te zijn. De mensen om hem heen ook niet. Als het gebeurt dat hij in de show is, gebeurt het."

Vorige maand vertelde Kim aan Variety dat ze "niet met haar heeft gefilmd", maar ze zegt er niet tegen te zijn. "Als er een evenement plaatsvond en hij was daar, zou hij de camera's niet vertellen om weg te komen."

The Kardashians is een bonafide hit, en een woordvoerder van de streaminggigant vertelde Variety dat de eerste aflevering de meest bekeken seriepremière is op Hulu in de Verenigde Staten, en op Disney+ en Star+ onder Star Originals, over alle wereldwijde markten tot nu toe.”

Aanbevolen: