Deze Harry Potter-acteur heeft gezegd dat zijn kinderen hem niet op het scherm willen zien

Inhoudsopgave:

Deze Harry Potter-acteur heeft gezegd dat zijn kinderen hem niet op het scherm willen zien
Deze Harry Potter-acteur heeft gezegd dat zijn kinderen hem niet op het scherm willen zien
Anonim

Miljoenen kinderen over de hele wereld zijn geobsedeerd door de ' Harry Potter'-films. Maar voor kinderen van wie de ouders in een van de films hebben gespeeld, is het een beetje onaangenaam om te zien hoe ze helden of schurken uitbeelden in het magische universum.

Jason Isaacs' kinderen kijken niet naar 'Harry Potter'

De acteur die Lucius Malfidus speelde, is een beetje teleurgesteld dat zijn kinderen hem niet op het scherm willen zien. Hoewel zijn jonge kinderen dol waren op de boeken, waren ze niet zo enthousiast over de 'Harry Potter'-films, alleen omdat die lieve oude vader erin zat.

Het is een interessant raadsel omdat de meeste kinderen (nou ja, en volwassenen) die opgroeiden met het lezen van 'Harry Potter', bepaalde acteurs in hun hoofd hebben gekregen als onderdeel van het plot. Wie kan zich een verhaallijn van HP voorstellen zonder Daniel Radcliffe, Emma Watson of Rupert Grint voor te stellen, toch?

Maar voor Isaacs' kinderen is het een ander verhaal.

Waarom vinden Jasons kinderen 'Harry Potter' niet leuk?

Ok, dus ze houden van de boeken, maar waarom vinden zijn kinderen het zo erg dat hun vader een slechterik is in 'Harry Potter'? Hoewel zijn kinderen vrij klein waren toen Jason Lucius begon te spelen -- ze werden geboren in 2002 en 2005 -- lijkt het alsof ze ver verwijderd waren van de tijd van hun vader op de set.

Jasons eerste verschijning in het 'Harry Potter'-universum was in 2002 met 'Harry Potter en de Geheime Kamer'. Dus tegen de tijd dat 'Goblet of Fire' in 2005 op de markt kwam, had hij alleen een peuter en een pasgeboren baby. Het zou logisch zijn als zijn kinderen niet op de set zouden komen vanwege het relatief volwassen karakter van de HP-films -- ze zijn niet echt kleuter- en mindervriendelijk.

Misschien werden de kinderen van Isaacs pas op latere leeftijd Potterheads. Het is raar dat Isaacs zijn kinderen -- twee dochters -- niet vermeldt die geobsedeerd zijn door de rest van de acteurs uit 'Harry Potter'.

Omdat de goede oude Lucius behoorlijk hecht is met zijn zoon Draco, zou je je kunnen voorstellen dat de dochters van Jason, Ruby en Lily, helemaal over zichzelf zouden vallen voor een handtekening.

Maar misschien maakt het hebben van een beroemde slechterik-vader het allemaal super chill, zelfs wanneer Draco Malfidus met hun vader rondhangt en selfies maakt. Natuurlijk heeft Tom Felton ook al meer dan tien jaar geen films gezien.

Tegen de tijd dat 'Deathly Hallows Part 2' in 2011 uitkwam, zouden Jasons kinderen oud genoeg zijn geweest om op zijn minst te genieten van de tamere scènes van enkele eerdere HP-films. Toch zegt de acteur dat zijn kinderen ronduit weigeren naar de films te kijken, en hij neemt het ze niet echt kwalijk.

Ach, in ieder geval kunnen de rest van de kinderen in de wereld (en kinderen in hun hart) nog steeds genieten van het opnieuw bekijken van de films, ook al is de hele cast duidelijk verder gegaan met hun leven.

Aanbevolen: