Sofia Richie is verloofd & Haar ex Scott Disick reageert

Sofia Richie is verloofd & Haar ex Scott Disick reageert
Sofia Richie is verloofd & Haar ex Scott Disick reageert
Anonim

Veel bekende gezichten hebben Sofia Richie gefeliciteerd nadat het nieuws over haar verloving met Elliot Grainge was verbroken, en het lijkt erop dat haar ex-vriend, Scott Disick, ook online naar het nieuws heeft verwezen.

Sofia – de dochter van muzikant Lionel Richie – plaatste vanmorgen een selectie foto’s van hun verloving op haar Instagram-account. Op de eerste foto zat Elliot op één knie met Sofia's hand opgewonden voor haar mond. "Voor altijd is niet lang genoeg", schreef het model bij de diavoorstelling terwijl ze haar nieuwe verloofde tagde.

Elliot, een muziekmanager, heeft ook een afbeelding op zijn account gedeeld. Op de foto is te zien hoe het paar liefdevol omhelst, met Sofia's verlovingsring op het volledige scherm.

Volgens Us Weekly kreeg het paar voor het eerst een romantische relatie in januari 2021. Maanden later vertelde een bron aan de publicatie dat "ze begonnen als vrienden" voordat het romantisch werd. De insider voegde eraan toe dat hun relatie "serieus werd", omdat ze bijna elke dag samen doorbrachten.

Sofia had eerder een 3-jarige relatie met Scott Disick, die voorgoed eindigde in juli 2020. Nu lijkt het erop dat de Keeping up with the Kardashians een subtiele verwijzing naar haar verloving maakte met zijn eigen Instagram-post, gedeelde uren nadat Sofia verlovingsfoto's had geüpload.

Als E! Online wijst erop dat dit een brutale verwijzing lijkt naar de film Good Luck Chuck, die het personage Charlie Kagan van Dane Cook volgt terwijl al zijn vroegere liefdesbelangen trouwen met de volgende persoon met wie ze uitgaan.

Hoewel de post van Scott misschien ironisch lijkt, zei een bron dat hij blij is voor Sofia. Ze voegen er echter aan toe dat hij moeite heeft om de verloving van zijn ex-vriendin Kourtney Kardashian met Travis Barker te accepteren, wat eerder dit jaar gebeurde.

“Scott is verhuisd van Sofia. Het is bijna twee jaar geleden dat ze uit elkaar zijn gegaan", vertelde de bron aan Ons. “Hij zou blij voor haar zijn en haar het beste wensen. Hij is er niet kapot van, dat is zeker. Hij is veel meer kapot van Kourtney's verloving met Travis."

Scott en Kourtney waren meer dan tien jaar samen voordat ze in 2015 uit elkaar gingen. Het voormalige paar deelt drie kinderen: zonen Mason, 12, en Reign, 7, en dochter Penelope, 9.

De realityster bevestigde eerder op KUWTK dat een deel van de reden waarom hij en Sofia uit elkaar gingen, was omdat hij nog steeds zoveel tijd met Kourtney doorbracht.

Travis en Kourtney leken vorige maand in het huwelijksbootje te stappen tijdens een ceremonie in Las Vegas nadat ze foto's online hadden geplaatst. Het paar bevestigde echter dat ze niet op tijd een huwelijksvergunning hadden gekregen en nog steeds van plan zijn om in de toekomst legaal te trouwen.

Aanbevolen: