Heeft Nicki Minaj een operatie ondergaan om de billen te verbeteren vanwege een rapper?

Inhoudsopgave:

Heeft Nicki Minaj een operatie ondergaan om de billen te verbeteren vanwege een rapper?
Heeft Nicki Minaj een operatie ondergaan om de billen te verbeteren vanwege een rapper?
Anonim

Nicki Minaj's opkomst naar roem leek misschien uit het niets te komen, maar vertrouw erop en geloof dat deze Trinidadiaanse haar weg heeft gebaand om een van de grootste vrouwelijke rappers aller tijden te worden. Nadat ze haar deal met Young Money/Cash Money had getekend, leek het alsof Minaj's carrière in volle gang was, na de release van haar debuutalbum, Pink Friday, in 2010.

Natuurlijk had ze van tevoren al een reeks mixtapes uitgebracht, waardoor Minaj, echte naam Onika Maraj, al een fanbase kon opbouwen die sterk genoeg was om de toppositie te verwerven bij het uitbrengen van haar eerste oeuvre.

Maar in een nieuw interview met Joe Budden heeft de Hard White-rapper, die naar verluidt $ 85 miljoen waard is, onthuld dat haar vroege jaren in de muziekindustrie allesbehalve vreugdevol waren omdat haar geest werd geplaagd door onzekerheid die werd veroorzaakt door de man die uiteindelijk haar leven veranderde.

Minaj gaf toe dat ze inderdaad "butt shots" had, maar haar beslissing om de procedure te laten uitvoeren was voornamelijk vanwege een grap gemaakt door haar mentor, rapper Lil Wayne. Dus wat zei hij precies? Hier is het dieptepunt …

Heeft Nicki Minaj een kontoperatie ondergaan?

Hoewel ze in het verleden nooit haar wulpse figuur heeft aangepakt, vertelde Minaj in maart 2022 aan Joe Budden dat ze een operatie heeft ondergaan om de omvang van haar billen te vergroten.

Ze herinnerde zich dat ze in de opnamestudio was met Wayne en zijn vrouwelijke muzen, die allemaal veel dikker waren dan zij.

Minaj pikte al snel het idee op dat ze nooit goed genoeg zou zijn als vrouwelijke rapper, tenzij ze leek op de figuur van die vrouwen die haar mannelijke rapvrienden vaak meenamen naar de studio.

"Wayne zou elke sessie een nieuwe meid in de studio hebben, dus het was altijd een nieuwe grote buit", zei de Super Bass-hitlijsttop.

“Het waren zijn muzen. Ik wil ervoor zorgen dat ik [de vrouwen] niet bagatelliseer omdat ze een grote rol spelen in de reis van de carrière van een rapper."

Maakte Lil Wayne een grapje over Nicki's lichaam?

De moeder van één gaf toe dat ze haar rap-collega's vaak grapjes over haar figuur hoorde maken omdat Minaj niet leek op de vrouwen die ze gewend waren om rond te hangen.

En tot niemands verbazing tastte het haar zelfrespect aan, waardoor ze haar kont groter moest maken.

"Ik was de hele tijd bij hen in de buurt", onthulde ze. “Het enige waar ik ze over zou horen praten, zijn krengen. Ik voelde me niet compleet of goed genoeg.”

"Als je bepaalde dingen zegt in de buurt van vrouwen, kun je ze niet terugnemen."

"Sociale media begonnen net toen ik begon, dus ik was de proefkonijn van veel mensen. Ik was een van de eerste mensen die op internet werd gesch, " vervolgde ze.

”Het was niet acceptabel om geopereerd te worden of wat dan ook en op dat moment was ik nog nooit geopereerd. Ik had kontshots, waarvan ik me tot op de dag van vandaag realiseer dat ik zelfs met niemand overleg om zoiets te doen, hoe krankzinnig dat was … En wat er feitelijk gebeurde, was dat ik in de buurt van [Lil] Wayne en hen bleef. In die tijd, weet je Wayne, heeft hij het altijd over grote slofjes.

Nicki Minaj neemt haar radioshow elders mee

In 2018 lanceerde Minaj haar altijd zo succesvolle Queen Radio op Apple Music.

Maar in maart 2022 werd aangekondigd dat Queen Radio een nieuw thuis heeft gevonden: de Amp-radio-app van Amazon.

Ze gutste over de deal naar haar fans op Instagram Live, waar ze een verklaring plaatste om de opwindende nieuwe onderneming te onthullen.

"Ik ben erg enthousiast om samen te werken met Amazon om Queen Radio terug te brengen", zei hij. “Queen Radio is iets wat mij zo dierbaar is. Natuurlijk zijn er tijden geweest dat ik erover dacht om geen Queen Radio te doen, of welke radio dan ook, maar waarom niet?”

Amp is de aankomende live radio-app van Amazon waar gebruikers hun favoriete muziek kunnen samenstellen, deze voor hun luisteraars kunnen afspelen en met hen kunnen communiceren via een ingebouwde chatfunctie.

De bètaversie is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Queen Radio was een enorm succes voor Minaj op Apple Music, waar de rapsuperster berucht de spot dreef met Travis Scott omdat hij beweerde dat hij meer albums had verkocht dan de vrouwelijke MC nadat haar album Queen verhinderd was de nummer 1 te bereiken plaats op Billboard's Hot 200 terwijl Scott's record Astroworld diezelfde week terugkeerde naar de eerste plaats.

Aanbevolen: