10 keer dat Chris Hemsworth heeft laten zien een familieman te zijn

Inhoudsopgave:

10 keer dat Chris Hemsworth heeft laten zien een familieman te zijn
10 keer dat Chris Hemsworth heeft laten zien een familieman te zijn
Anonim

Chris Hemsworth zit al twee decennia in het vak en verzamelde meer dan 45 credits voor zijn filmografie. Enkele van zijn bekendste films zijn zijn betrokkenheid bij het Marvel Cinematic Universe, waar hij Thor, de God van de donder, speelt. Hoewel hij ongetwijfeld wordt erkend vanwege zijn talent op het scherm, zingen veel fans zijn lof voor de manier waarop hij zijn familie behandelt.

Deze parttime superheld is een familieman in hart en nieren. Hij trouwde in 2010 met zijn vrouw Elsa Pataky en samen hebben ze een dochter en een tweeling op de wereld verwelkomd. Hoewel zowel hij als Elsa acteurs zijn en meestal bezig zijn, maken ze altijd tijd voor familie en elkaar. Hier zijn tien hartverwarmende keren dat Chris Hemsworth heeft laten zien een familieman te zijn.

10 Chris Hemsworth steunt de carrière van zijn vrouw

Hoewel Chris Hemsworth in Hollywood misschien meer herkenbaar is dan zijn vrouw, Elsa Pataky, is ze ook een ervaren acteur. Een van haar recentere werken was de Netflix originele film Interceptor, waarin ze speelde. Hemsworth verscheen in de film, maar achter de schermen bracht hij graag tijd door met zijn wederhelft en promootte hij trots de productie op zijn socials.

9 Chris Hemsworth neemt vrij voor gezinsvakanties

Tussen het werken in de MCU, zijn fitnessbedrijf en andere banen die zich voordoen, lijdt het geen twijfel dat Hemsworth een druk bezet man is. Zelfs met zoveel op zijn bord, maakt hij opzettelijk tijd vrij om rond te hangen en plezier te hebben met zijn gezin. Chris gaat graag op vakantie met zijn vrouw en kinderen om even uit het dagelijkse leven te ontsnappen en gewoon aanwezig te zijn bij zijn dierbaren.

8 Op Moederdag hielp hij de kinderen om ontbijt op bed te maken

Afgelopen Moederdag wilden de Hemsworth-Pataky-kinderen hun moeder verrassen met ontbijt op bed. Omdat ze nog zo klein waren, wilde Chris hun idee eren en hielp hij hen met het bereiden van wat eten. Hij maakte een foto van Elsa en de kinderen in bed, genietend van de vruchten van hun werk.

7 Chris Hemsworth geniet van plezier met de tweeling

De tweeling vierde net eerder dit jaar hun achtste verjaardag en Chris zal elke gelegenheid aangrijpen om plezier met ze te maken. Met een vader die al meer dan tien jaar een superheld is, heeft Hemsworth al verklaard dat ze eeuwige kostuums hebben. Deze ondeugende jongens houden ervan om met hun vader te rotzooien, en hij houdt van een kans op vergelding.

6 Zelfs op de set brengt Chris Hemsworth tijd door met zijn kinderen

Extraction is een actiefilm geproduceerd door Netflix in 2020 met in de hoofdrol Chris Hemsworth. Het vervolg komt later dit jaar uit, en zelfs terwijl hij aan het werk was, maakte hij tijd vrij om bij de kinderen te zijn. Terwijl hij genoot van de buitenset, nam Hemsworth zijn zoon bij de hand en liet hem het landschap verkennen.

5 Chris Hemsworth toont de realiteit achter het hebben van drie kinderen

Centr is een fitnessbedrijf opgericht door Chris Hemsworth en bedoeld om mensen te helpen met hun fitnessdoelen. Als iemand die veel weet van het veld na voor zoveel rollen te hebben getraind, deelt hij trainingen en recepten om mensen te helpen in vorm te komen. Hij deelde voor de grap een foto op Instagram waarop te zien is hoe zijn kinderen hem hebben geholpen bij het uitwerken en testen van het prototype.

4 Op eerste kerstdag maakte hij de wens van zijn zoon waar

De familie Hemsworth bracht vorig jaar kerst samen door en maakte een weg vrij voor levenslange vakantieherinneringen. Een van de zonen van Chris vertelde hem dat zijn kerstwens was dat hij wilde vliegen, en als liefhebbende vader deed hij zijn best om het te laten gebeuren. Hoewel het maar een paar ogenblikken duurde, vloog zijn zoon.

3 Chris Hemsworth is altijd in voor grappen met de kinderen

Kinderen spelen graag en Chris Hemsworth zorgt ervoor dat ze thuis een omgeving creëren waarin ze zich veilig voelen. Voel je je apen en wil je klimmen? Hij vindt een veilige plek om het te doen. Wil je iets van papa's hoofd schieten met een speelboog en pijl? Chris zit geduldig tot ze de overwinning zien.

2 Elsa en Chris houden ervan om elkaar zachtjes te plagen

Zoals alle stellen, plagen Chris Hemsworth en Elsa Pataky elkaar, maar laten ze hun liefde zien. Af en toe zal het stel elkaar op sociale media uitlachen. Een dwaas voorbeeld dat uiteindelijk viraal ging, was de discussie die het paar had over waar de hamer van Thor in het huis zou worden geplaatst, omdat ze verschillende meningen hadden over waar het zou moeten worden weergegeven.

1 Er bestaat geen twijfel over de liefde die in deze familie wordt gedeeld

Hoewel niet elk moment van het leven wordt gedeeld op sociale media, is het niet te verbergen dat de familie Hemsworth-Pataky heel veel van elkaar houdt. Beginnend met een man en vrouw die boven alles van elkaar houden, druppelt de tedere liefde en zorg door naar hun dochter en zonen.

Aanbevolen: