Stranger Things-sterren die ook muzikanten zijn

Inhoudsopgave:

Stranger Things-sterren die ook muzikanten zijn
Stranger Things-sterren die ook muzikanten zijn
Anonim

Zelfs als je geen fan bent van Stranger Things, heb je waarschijnlijk wel gehoord van de serie en zijn grootste sterren, zoals Millie Bobby Brown en Winona Ryder, zolang je niet onder een steen leeft. Gezien het immense succes van de serie zit de cast uiteraard vol met getalenteerde acteurs. Aanvullende details over de carrières en persoonlijke levens van de acteurs buiten de show zijn misschien niet zo bekend.

Maya Hawke is bijvoorbeeld de getalenteerde dochter van acteurs Uma Thurman en Ethan Hawke. Millie Bobby Brown heeft haar eigen make-upbedrijf genaamd Florence by Mills. Millie is ook een van de vier Engelse acteurs in de hoofdcast. De anderen zijn Jamie Campbell Bower, Charlie Heaton en Joseph Quinn. De lijst gaat verder. Een interessant detail dat veel voorkomt in het leven van de sterren, is dat ze ook muzikanten zijn. Zoveel zelfs, dat het bijna lijkt alsof muzikaal aangelegd zijn een vereiste was om in de show te zijn.

10 Maya Hawke

Maya Hawke is niet alleen fantastisch in haar rol als de hilarisch vertederende Robin Buckley in Stranger Things, maar ze is ook een getalenteerde muzikant. Maya bracht haar eerste album, Blush, uit in 2020. Haar volgende album, MOSS, komt op 23 september uit. MOSS zal haar single "Thérèse" bevatten, die afgelopen juni werd uitgebracht. Ze zei dat de titel MOSS voortkomt uit de 'groene deken van herinneringen en gevoelens' die ze de afgelopen jaren heeft verzameld.

9 Joe Keery

Joe Keery, die Maya Hawke's beste vriend Steve Harrington op het scherm speelt, heeft ook een eigen muziekcarrière. Joe, ook bekend als Djo, bracht eind juni ook een single uit. "Change" zal te zien zijn op zijn tweede solo-album, DECIDE, dat op 16 september wordt uitgebracht - slechts een week voor dat van Maya. Joe's eerste solo-album, TWENTY TWENTY, werd uitgebracht in 2019, en het kwam nadat hij de Chicago-rockband Post Animal had verlaten.

8 Caleb McLaughlin

Caleb McLaughlin heeft ook een ontluikende solo-muziekcarrière. Hij heeft twee singles uitgebracht: "Soul Travel" en "Neighborhood". Toen hij met Complex over zijn muziek sprak, zei Caleb: "Ik wil ook dat mensen weten dat ik niet alleen een acteur ben die van muziek houdt, dit is iets spiritueels voor mij." Voor de productie en het schrijven van beide singles heeft hij samengewerkt met producer RASHAD. Eerder in zijn carrière speelde Caleb Young Simba in The Lion King op Broadway.

7 Charlie Heaton

Charlie Heaton was een drummer van de bands Comanechi en Half Loon. Toen hij in Comanechi was, ontmoette hij zijn ex-vriendin, drummer en zanger Akiko Matsuura. Charlie en Akiko delen een zoon genaamd Archie. Hoewel het erop lijkt dat Charlie voorlopig vooral gefocust is op acteren, heeft hij tijdens de COVID-19-lockdowns wel deelgenomen aan de virtuele cover van The Shadowboxers van The 1975's "If You're Too Shy (Let Me Know)".

6 Jamie Campbell Bower

Jamie Campbell Bower gaf een indrukwekkend optreden in dit seizoen van Stranger Things, en het is misschien verrassend dat acteren niet zijn enige talent is. Net als zijn castgenoten heeft Jamie een paar solonummers uitgebracht. Hij heeft één EP genaamd Prologue (Live from the Alter) die in 2020 is uitgebracht. Hij heeft onlangs een tweede EP uitgebracht met twee nummers genaamd "Run On" en "Devil In Me". Hij maakte ook deel uit van de groep Counterfeit van 2015 tot 2020.

5 Finn Wolfhard

Finn Wolfhard is momenteel lid van de groep The Aubreys met zijn voormalige Calpurnia-bandmaat Malcolm Craig. The Aubreys brachten vorig jaar een album uit genaamd Karaoke Alone. Dit album kwam na hun drie-nummer EP Soda & Pie, die hun single "Loved One" kenmerkte. Finn vertelde NME dat zijn muzikale relatie met Malcolm "een beetje telepathisch" is.

4 Gaten Matarrazzo

Gaten zit in een band genaamd Work in Progress. Er zijn ook veel video's van Gaten die live online zingt - of hij nu "Misery Business" zingt met Paramore en zijn band of Godspell's "All for the Best" zingt met collega-acteur Joshua Colley. Voordat hij bij Stranger Things kwam, speelde Gaten in Priscilla, Queen of the Desert en Les Misérables op Broadway. Hij keert deze zomer terug naar Broadway om te schitteren in Dear Evan Hansen.

3 Sadie Wastafel

Net als Caleb en Gaten stond Sadie ook op Broadway voor Stranger Things. Ze speelde Annie in de musical Annie. In The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, onthulde Sadie dat, voordat ze een professionele actrice werd, zij en haar broer hun eigen vertolkingen van Wicked en andere shows voor hun ouders speelden.

2 Eduardo Franco

Hoewel Eduardo Franco dit seizoen nieuw was in de cast, paste hij perfect als collega-muzikant. Hij is lid van de groep Dumb Bches With Internet. Tot nu toe heeft het rapduo twee albums uitgebracht. Hun eerste album, FOOLS, werd uitgebracht in 2021. Hun tweede album met drie nummers, The Most Album Ever, werd dit jaar uitgebracht.

1 Joseph Quinn

Hoewel Joseph Quinn geen lid is van een band, zullen fans van Stranger Things blij zijn te horen dat hij aan het einde van seizoen 4 gitaar speelde voor die scene. Hij vertelde RadioTimes.com dat hij "maanden manisch geoefend totdat [ze] het ding neerschoten." Hoewel hij niet de hele solo in zijn eentje speelde, gebruikte hij de vaardigheden die hij had geleerd sinds hij als kind gitaar begon te spelen om de scène onder de knie te krijgen.

Aanbevolen: