The Real World Homecoming New Orleans Premiere heropent Old Wounds

Inhoudsopgave:

The Real World Homecoming New Orleans Premiere heropent Old Wounds
The Real World Homecoming New Orleans Premiere heropent Old Wounds
Anonim

Het is 22 jaar geleden dat het 9e seizoen van The Real World werd uitgezonden, en MTV brengt de crew weer bij elkaar in New Orleans! Terwijl sommige huisgenoten opgewonden zijn voor de komende weken, uiten anderen hun bezorgdheid over het zien van hun lang verloren gewaande familie, zich afvragend of oude spanningen zullen blijven branden.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 1: 'The Real 7'

De eerste zes huisgenoten komen aan in New Orleans

De eerste die in New Orleans arriveert, is de thuisblijfmoeder Melissa, die haar ervaringen na de show bespreekt en bekent dat het moeilijk voor haar was om te gaan met de roem die volgde. Ongeacht haar reis na de uitzending van haar seizoen, zegt Melissa dat ze opgewonden is om de meerderheid van haar castgenoten te zien.

Danny volgt Melissa, pratend over het feit dat hij "absoluut geen levensplan had" toen hij in de show werd gecast, maar leerde al snel om het te gebruiken als een uitlaatklep om naar buiten te komen en zijn seksualiteit te omarmen. Tot op de dag van vandaag, zegt Danny, sturen mensen over de hele wereld hem berichten waarin ze hem prijzen voor het tonen van zijn ware aard op de nationale televisie, en hem prijzen voor het pad dat hij heeft gebaand voor andere mensen met niet-hetero-identificatie.

Melissa en Danny The Real World Homecoming New Orleans
Melissa en Danny The Real World Homecoming New Orleans

Danny en Melissa delen een opgewonden weerzien voordat ze het nieuwe huis binnenlopen. Kort na hun aankomst voegt castmate Kelley, nu getrouwd met acteur Scott Wolf, zich bij het tweetal als hun derde kamergenoot. Kelley vermeldt na de show dat ze een "brutaal, wilskrachtig Zuid-studentenclubmeisje" werd genoemd, en hoewel ze toegeeft dat ze een sterke wil heeft, houdt ze vast dat ze verre van een studentenvereniging is. Kelley spreekt haar opwinding uit en hoopt dat ze deze keer kwetsbaarder en aanweziger zal zijn.

Kelley Wolf De echte wereld Homecoming in New Orleans
Kelley Wolf De echte wereld Homecoming in New Orleans

De vierde kamergenoot die arriveert is Tokyo (ook bekend als David), een castgenoot wiens relatie met zijn castgenoten niet altijd de beste was. Hoewel hij zich zorgen maakt over de eerste interactie met zijn kamergenoten, wordt Tokyo begroet met open armen en warme knuffels, en onthult uiteindelijk dat hij zijn naam heeft veranderd gezien zijn onderdompeling in de Japanse cultuur in het schrijven. Na Tokyo volgt de altijd zo vrome Matt, die zich de hele show onthield, en, zoals hij onthult, ook daarna.

"Ik bleef sterk, ik bad hard en ik ontmoette mijn meisje", zegt Matt, nu gelukkig getrouwd met 6 kinderen. Hoewel het welkom van Matt sterk is, merkt Danny op dat hij geïnteresseerd is om te zien wie volwassen is en wie niet, met een blik op Matt die misschien nog steeds geen sterke smaak voor homoseksualiteit heeft. De zesde kamergenoot die binnenkomt is Jamie, een inwoner van Chicago die "zeer ambitieus" en "zeer gedreven" was bij zijn aankomst op de show 22 jaar eerder.

De 7e kamergenoot, Julie, komt het huis binnen

Voordat Julie bij het huis arriveert, bespreken de castgenoten met elkaar hun relatie met haar, die voor hen allemaal niet lijkt te bestaan. Danny deelt dat, nadat het originele seizoen in première ging, hij en Julie door een organisatie werden gevraagd om als mentoren voor middelbare scholieren te dienen. Julie diende echter een brief in bij de organisatie waarin hij Danny's karakter "vernietigde" in de hoop dat ze zijn mentorschap zouden intrekken. Hij suggereert ook dat Julie hetzelfde met Melissa had gedaan.

Als ze het huis binnenkomt, wordt Julie goed ontvangen door veel van haar huisgenoten, maar krijgt ze een koude schouder van Melissa. Als ze Danny knuffelt, perst Julie een paar krokodillentranen en een gepijnigd 'het spijt me' uit, een act die Danny als performatief voor de groep beschouwt. Zodra Julie is gesetteld, gaat de groep op het terras zitten en drinken ze een drankje.

Danny en Melissa maken ruzie met Julie

Op het terras brengt Tokyo de tv-gids uit 2000 met de cast van 7 op de omslag. Vervolgens wijst hij op een publicatie in de publicatie die uitsluitend gericht was op Melissa, die destijds had opgemerkt dat zij en Julie van plan waren samen in LA te gaan wonen. Melissa zegt dan dat ze zich niet kan herinneren of Julie met haar naar LA was verhuisd, waar Julie aanstoot aan nam, wijzend op Melissa's slechte en schijnbaar wraakzuchtige geheugen.

Julie The Real World Thuiskomst New Orleans
Julie The Real World Thuiskomst New Orleans

Kelley ziet een binnenkomend bericht op het tv-scherm en roept haar huisgenoten naar de woonkamer waar ze clips van zichzelf bekijken tijdens en na de opnames van seizoen 9. In de clips horen Julie en Melissa praten over elkaar en hun eeuwige vriendschap. Julie maakt van de gelegenheid gebruik om Melissa te bellen omdat ze zich hun tijd samen in LA niet heeft herinnerd. Melissa bekent dat, aangezien Julie haar "een heel slechte zaak" heeft aangedaan, Melissa die herinneringen uit haar hoofd heeft gewist.

Het "echt slechte ding", waar Melissa naar verwijst, is dat Julie Melissa's naam heeft besmeurd en Melissa's kans om colleges te geven heeft ingetrokken. Terwijl Julie de beweringen ontkent en de schuld bij een fantoom "iemand" legt, komt Danny tussenbeide en betuigt hij zijn pijn aan Julie over de brief die ze had ingediend waardoor hij uit het mentorprogramma was ingetrokken. Hij legt verder uit hoe, als homoseksuele man, die kansen beperkt zijn, en Julie die hem in een negatief daglicht schilderde, ontnam een groep mensen die een stem verdienden een kans.

The Real World Homecoming: originele cast van New Orleans
The Real World Homecoming: originele cast van New Orleans

Julie geeft toe dat ze een brief over Danny heeft geschreven, maar blijft Melissa's beweringen ontkennen dat Julie haar hetzelfde had aangedaan, en verontschuldigt zich halfslachtig namens degene die die brief heeft ingediend. Julie trekt zich dan naar boven terug en belt haar moeder terwijl de rest van de kamergenoten genieten van hun eerste diner samen in 22 jaar.

Tokyo praat een beetje met Julie

Na het eten gaat Tokyo naar zijn kamer om Julie te zien en het reilen en zeilen te bespreken. Hoewel hij Julie's gevoelens erkent, zegt hij dat het niet uitmaakt wie de brief heeft gestuurd, "het feit is dat het is gebeurd." Hij smeekt haar om te begrijpen waarvoor Danny haar ogen hoopte te openen, namelijk het feit dat gekleurde mensen, zoals Melissa, ook niet snel de kans krijgen om een stem te hebben.

The Real World Homecoming: het YouTube-kanaal van New Orleans Tokyo
The Real World Homecoming: het YouTube-kanaal van New Orleans Tokyo

Tokyo smeekt Julie haar wandaden te begrijpen en verantwoordelijkheid te nemen voor wat er is gebeurd. Julie, die zegt hoe vreselijk ze zich voelt over de situatie, stemt ermee in om dingen uit te zoeken met Melissa, hoewel ze merkt dat ze zich ongemakkelijk voelt. Julie tuurt door Melissa's deuropening en vraagt: "Melissa, mag ik binnenkomen?"

Zal Julie haar verleden onder ogen zien en haar fouten toegeven? Of gaat ze verder op het pad van zelfbehoud? Ontdek het de volgende keer, alleen op MTV.

Aanbevolen: