Meghan Markle weigert nog steeds haar vader te zien na zijn beroerte

Inhoudsopgave:

Meghan Markle weigert nog steeds haar vader te zien na zijn beroerte
Meghan Markle weigert nog steeds haar vader te zien na zijn beroerte
Anonim

Het is niet alleen Harry's familie waar Meghan Markle en haar koninklijke echtgenoot afstand van hebben genomen. De aluin van Suits is niet in gesprek met haar vader, zo erg zelfs dat ze na zijn recente beroerte geen contact heeft opgenomen, beweert haar halfzus.

Eerder deze week werd Thomas Markle na een beroerte met spoed naar een ziekenhuis in Californië gebracht. Hij werd gefotografeerd op een brancard in Tijuana, Mexico, waar de beroerte plaatsvond. Er is opgemerkt dat de gepensioneerde lichtregisseur niet kon praten terwijl hij werd meegesleept; hij schreef op een vel papier.

Destijds werd gemeld dat zijn toestand onbekend was na de medische noodsituatie.

Dagen later sprak zijn oudste dochter, Samantha Markle, zich uit om haar halfzus ervan te beschuldigen dat ze geen contact had opgenomen om te informeren naar de gezondheid van hun vader. "Niemand van ons heeft iets van Meghan gehoord - dat is nalatigheid", zei Samantha tijdens haar optreden op Don Wootton Tonight op woensdag 25 mei.

Meghans vader heeft niet veel tijd meer

“Hij heeft zoveel meegemaakt. Twee hartaanvallen, een pandemie en nu een beroerte”, vervolgde ze. "Als ze het niet in haar hart kan vinden, of het morele geweten heeft om naar voren te stappen, schaam je dan."

Samantha benadrukte verder dat de gezondheidstoestand van hun vader erbarmelijk is en voegde eraan toe: "[Hij] heeft niet veel tijd."

Ondanks de ernst van de situatie zeggen andere rapporten echter dat Meghan geen plannen heeft om haar vader te bezoeken. Koninklijke biograaf Ingrid Seward vertelde Entertainment Daily dat het onwaarschijnlijk is dat de hertogin een poging zal doen om hem persoonlijk te zien, omdat ze zich in een situatie van geen winst bevindt, wat ze ook doet.”

“Het klinkt dat haar vader aan het herstellen is, hoewel niet genoeg om te reizen”, vervolgde de expert. ‘Het zou een goed moment voor hen zijn om het goed te maken, maar het is een onmogelijke situatie voor haar, omdat ze misschien denkt dat hij eventuele ontmoetingen in zijn eigen voordeel kan gebruiken.’

Meghan heeft een notoir gespannen relatie gehad met haar vader en halfzus. Het publiek kreeg er voor het eerst lucht van toen de actrice bevestigde dat haar vader haar bruiloft met Harry in 2018 niet zou bijwonen. Thomas was destijds betrapt op het maken van paparazzi-foto's waarop hij deed alsof hij een hartaanval had.

Aanbevolen: