Fans wisten niet dat de beste scène in 'Don't Look Up' zonder script was

Inhoudsopgave:

Fans wisten niet dat de beste scène in 'Don't Look Up' zonder script was
Fans wisten niet dat de beste scène in 'Don't Look Up' zonder script was
Anonim

' Don't Look Up ' leverde gemengde reacties op. Het v alt echter niet te ontkennen dat de improvisatie in deze film echt iets anders was. Van Meryl Streep die 20 verschillende telefoontjes improviseerde tot Ariana Grande die een liedje verzon, sommige van de topmomenten uit de film kwamen echt uit het niets.

We kijken naar andere momenten zonder script, samen met de magie van Jonah Hill. Jennifer Lawrence heeft zelf onthuld dat het fotograferen met de acteur niet gemakkelijk was, en we gaan uitzoeken waarom.

Welke 'Don't Look Up'-scène was zonder script?

De recensies voor 'Don't Look Up' waren wisselend, omdat sommige fans dol waren op de Netflix-film, terwijl anderen niet zo onder de indruk waren van de sarcastische komedie. Desalniettemin is het echt opmerkelijk dat veel van de film niet gescript was.

DiCaprio gaf zelf toe dat deze aanpak er een was waar hij veel plezier mee had.

"Adam gaf ons een interessante kans om alles te proberen. En dus ontwikkelden Jen en ik meteen onze personages voor de camera. Het werd gedaan door veel verschillende improvisaties. Er waren zoveel verschillende acteurs die binnenkwamen en vrij spel kregen om echt in hun karakters te duiken. Het was ongelooflijk om met zo'n geweldig talent samen te werken."

McKay vertrouwde de cast met aspect, aangezien ze de emoties van hun personages begrepen. "Ze hebben allemaal een heel goed gevoel voor de emotionele lijn van hun karakter. Omdat een van de belangrijkste manieren waarop je mensen het mis zult zien gaan met improvisatie, is dat ze plotseling dingen gaan doen die niet consistent zijn met hun karakter. Ze' Ik ga dingen doen die zo ver van de toon van het script af liggen. En het mooie van acteurs als deze is dat ze daar gewoon een ingebouwd kompas voor hebben."

De cast bracht twee dagen door met het improviseren van de ovale kantoorscène

Sommige van de beste momenten in 'Don't Look Up' waren volledig geïmproviseerd. Als je terugkijkt op de film, is de Oval Office-scène met Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jonah Hill en Rob Morgan er een die altijd bij je opkomt.

Het blijkt dat de cast twee dagen lang de hele scène heeft geïmproviseerd. Veel van de momenten waren volledig organisch, zoals Jonah Hill die zei: "Ik kan geen andere president bedenken die ik ooit in Playboy zou willen zien."

Een heleboel andere delen waren ook organisch, zoals Jonah Hill die Jennifer Lawrence in het Oval Office met de vuist probeerde te stoten en haar zei: "Bedankt voor het verkleden."

Dit soort momenten laten echt zien hoe getalenteerd Jonah Hill werkelijk is en Lawrence zou zelf zeggen dat het om die reden niet gemakkelijk was om met hem samen te werken.

Hill zou ook een van de laatste scènes improviseren, zijn gebed. "Ik wil bidden voor dingen, er zijn zieke dingen zoals zieke appartementen, horloges en auto's."

Het was echt hilarisch en Hill krijgt niet genoeg erkenning voor zijn scherpe gevoel voor humor.

Fans waren dol op de acteervrijheid in de film

Hoewel sommige fans niet van de sarcastische humor in de film hielden, waren anderen er lyrisch over, vooral op platforms zoals YouTube. Tijdens de Presidential Apology-scène waardeerden fans de subtiele humor die erin was gestopt.

"Dit was een geweldige satirische film. Het was realistisch en had geweldig acteerwerk, schrijven en cinematografie. Deze film hekelt Amerika vandaag de dag heel goed."

"De generaal die haar aanrekent voor snacks is een metafoor voor hoe al je belastingen naar het ministerie van defensie gaan terwijl je verdrinkt in medische en educatieve schulden lol."

"De dialoog tussen Jennifer Lawrence en Jonah Hill in deze film is de beste. Ze is zo no-nonsense, ongefilterd en logisch en hij is gewoon zo'n egocentrische douchebag lmao."

"De nuances van deze film waren perfect. Die vrouw aan het einde van de scène nam de schuld op zich zoals een androïde zou doen. Kreeg een bevel en gehoorzaamde zonder aarzeling. Gewoon griezelig hoe ze eruitzag."

Fans zullen blijven discussiëren over de komedie in de film, maar het v alt niet te ontkennen dat improvisatiemomenten echt indrukwekkend waren.

Aanbevolen: