Hoeveel is 'AGT Extreme' rechter Travis Pastrana waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is 'AGT Extreme' rechter Travis Pastrana waard?
Hoeveel is 'AGT Extreme' rechter Travis Pastrana waard?
Anonim

Als het gaat om populaire wedstrijdshows, zijn er niet veel die zo goed zijn als America's Got Talent. De show is gebaseerd op de Britse versie, de show die Susan Boyle op de kaart zette.

Sinds het debuut is AGT een enorme show in de VS geweest. De winnaars hebben een wisselend succes gehad en sommige mensen die niet hebben gewonnen, hebben geweldige dingen gedaan sinds de show. Het zal niet voor iedereen lukken, maar het gooien van de dobbelstenen in de show kan alles veranderen.

AGT: Extreme is een gloednieuwe versie van de show en een van de juryleden is de extreme sportlegende Travis Pastrana. De man zit al tientallen jaren in het spel en hij heeft door de jaren heen een indrukwekkend vermogen vergaard. Laten we zijn carrière en rijkdom eens nader bekijken.

Hoeveel is Travis Pastrana waard?

Iedereen die extreme sporten heeft gevolgd, heeft ongetwijfeld gehoord van Travis Pastrana. De man is niets minder dan een legende, en het werk dat hij door de jaren heen heeft geleverd, heeft hem tot een ster gemaakt.

Hoewel Pastrana uitblonk in meerdere ondernemingen, bracht zijn tijd in de X Games hem echt op de reguliere radar.

"In 1999 was hij een van de eerste deelnemers in de MotoX Freestyle-categorie. Hij won de eerste plaats met een score van 99.00 punten en bleef de volgende jaren de eerste plaats behalen. Hij was de enige persoon die won eerste plaats in deze categorie tot hij geblesseerd was in 2002. In 2006 werd hij de derde atleet ooit die drie gouden medailles won tijdens een enkel X Games-evenement. Hij won goud in MotoX Best Trick, MotoX Freestyle en Rally Car Racing. Dit is nog niet eens de helft van zijn X Games-prestaties", schrijft Talent Recap.

Natuurlijk was het hebben van zijn eigen show, Nitro Circus, een andere grote boost voor zijn carrière. Het merk Nitro Circus zelf werd uiteindelijk een groot probleem en Pastrana lachte de hele weg naar de bank terwijl het merk de stratosfeer bereikte.

Hoewel hij al tientallen jaren in het spel zit, blijft Pastrana bewegingen maken en zijn tenen op onbekend terrein dompelen. Dit jaar begon hij zelfs te jureren over een gloednieuwe reality-wedstrijdshow met een enorm potentieel.

Hij beoordeelt momenteel op 'AGT: Extreme'

Dit jaar is de America's Got Talent-franchise uitgebreid met AGT: Extreme, een show gericht op getalenteerde individuen die hun stunts naar een nieuw niveau tillen. De previews zagen er best interessant uit en fans genieten al sinds het debuut van de show.

Travis Pastrana was in staat om jurytaken op de show uit te voeren en voegde zich bij namen als Nikki Bella en Simon Cowell, met Terry Crews als gastheer. Het is zeker een unieke combinatie van sterren, maar ze zijn er allemaal in geslaagd om samen te smelten en tegelijkertijd andere mensen de kans te geven om in de schijnwerpers te staan.

Pastrana paste goed in de show, en dit is zeker te danken aan zijn comfort voor de camera's. Hij wordt gedurende zijn hele carrière opgetekend en zijn eerdere tv-werk heeft zeker een helpende hand geboden.

Met een legendarische carrière in de boeken en een nieuw project in AGT: Extreme, spreekt het voor zich dat Travis Pastrana behoorlijk wat vermogen heeft.

Travis Pastrana is miljoenen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Travis Pastrana momenteel $ 25 miljoen waard. Het is geen verrassing dat hij zo'n hoog vermogen heeft, gezien al het succes dat hij door de jaren heen heeft gevonden.

Houd in gedachten dat zijn rijkdom is vergaard door zijn prestaties in extreme sporten en het hebben van succesvolle projecten op het kleine scherm. Gooi er een hoop geld in van aantekeningen, en het is gemakkelijk in te zien waarom hij door de jaren heen miljoenen dollars heeft kunnen binnenhalen.

Op dit moment weten we niet het exacte bedrag dat hij verdient voor zijn jurytaken bij America's Got Talent, maar we weten wel dat hij een aanzienlijk bedrag per maand verdient. Volgens SportsKeeda: "Hij verdient elke maand ongeveer $ 400.000."

Het is best verbazingwekkend om te zien wat hij professioneel en financieel heeft bereikt, en op dit moment hoeft hij echt geen cent meer te verdienen. Desondanks blijft hij doorgaan en een ondenkbare hoeveelheid geld binnenhalen.

Travis Pastrana is een legende van extreme sporten en hij heeft de lat voor andere mensen onmogelijk hoog gelegd. Simpel gezegd, de man weet hoe hij moet entertainen en hoe hij geld moet verdienen.

Aanbevolen: