Brad Pitt woont mogelijk in een spookhuis

Inhoudsopgave:

Brad Pitt woont mogelijk in een spookhuis
Brad Pitt woont mogelijk in een spookhuis
Anonim

Voor Brad Pitt wordt het leven na zijn spraakmakende scheiding van Angelina Jolie steeds interessanter. Terwijl de A-lister het blijft opnemen tegen zijn even beroemde ex in de rechtbank (ze zijn verwikkeld in een juridische strijd over hun Franse wijndomein en de voogdij over hun zes kinderen), heeft Pitt zich ook beziggehouden met een verscheidenheid aan Hollywood-projecten, acteren in films zoals Ad Astra en The Lost City, terwijl ze ook andere produceren, zoals de aankomende Marilyn Monroe-film Blonde voor Netflix.

Ondertussen, als hij niet aan het werk is, lijkt het alsof Pitt het gewoon leuk vindt om achterover te leunen in zijn Craftsman-huis in Los Feliz. En hoewel dat voor velen misschien ontspannend klinkt, is er reden om aan te nemen dat het spookt in de hoofdverblijfplaats van de acteur.

Het huis van Brad Pitt heeft een donkere Hollywood-geschiedenis

Pitt's Craftsman-huis staat ook bekend als het Briarcliff Manor en heeft altijd een speciale betekenis gehad voor de acteur. Dit is tenslotte het huis dat al bijna vanaf het begin bij hem is. "Dit was de eerste plaats die ik kocht toen ik in '94 wat geld verdiende", onthulde Pitt. Sinds hij hier is komen wonen, heeft hij ook veel restauratiewerk gedaan door het hele huis.

“Het was echt vervallen en vervallen”, herinnert de acteur zich. "Ik heb hier een paar jaar gewoond, toen stuiterde ik overal rond, liet vrienden hier gewoon crashen, en toen heb ik het ergens in de loop van de tijd gerepareerd. Heb me hier zo goed als verstopt."

In de loop der jaren heeft de acteur ook enkele functies toegevoegd aan het uitgestrekte landgoed van 5.600 vierkante meter dat zijn kinderen zou aanspreken. Luchtbeelden van het pand onthulden een skatepark en een springkasteel.

Oorspronkelijk gebouwd voor een oliebaron in 1910, had Pitt Briarcliff Manor gekocht van een andere beroemde Hollywood-ster, Cassandra Peterson, die vooral bekend is om haar rol op het scherm als Elvira, Mistress of the Dark.

Voor de actrice woonde Star Wars-ster Mark Hamill in de jaren '60 in Briarcliff Manor. Hij verhuisde echter nadat zijn kamergenoot daar zelfmoord had gepleegd. Het huis was ook de plaats van een verdachte dood in het verleden nadat een Ziegfeld Follies dood in het zwembad werd ontdekt.

Er zijn enkele meldingen geweest van achtervolgingen in Briarcliff Manor

Jaren voordat Briarcliff Manor aan Pitt werd verkocht, wilde Peterson zich graag vestigen met haar man, Mark Pierson, in huis. De actrice zag het herenhuis met 21 kamers voor het eerst bij toeval toen ze haar honden aan het uitlaten was en werd er meteen door aangetrokken.

Ze wist toen nog niet dat het huis dat ze net had gekocht geheimen herbergde. En zoals Peterson zelf zich herinnerde: "Het werd vreemd op de eerste dag dat we naar Briarcliff Manor verhuisden."

Inderdaad, de ontmoetingen begonnen bijna snel toen ze zich vestigden. Omdat het huis enorm was en Peterson geen kans heeft gehad om de derde verdieping te verkennen, instrueerde de actrice de verhuizers om geen dozen helemaal naar boven te brengen nog. Maar toen leek het bijna alsof ze dat deden.

“Ik ga naar boven, ik ben dozen aan het uitpakken, en ik hoor deze voetstappen over het plafond als klonter, klont, klont, klont, klonter, en dan, klonter, klonter, klonter. Ik kijk omhoog en ik kon trillingen zien toen deze persoon door de kamer liep, 'herinnerde Peterson zich. "Ik ren de trap op en zeg: "Hé, ik heb jullie gezegd dat niet te doen…" en ik word gestopt. Ik zie dat er niemand is daarboven. Er was nergens om daarboven te verstoppen. Het was gewoon één grote lege kamer.”

Daarna zei Peterson dat "er steeds meer dingen bleven gebeuren." "Dit omvatte het zien van geesten twee keer heel, heel duidelijk", onthulde ze. “Ik praatte tegen die verdomde dingen alsof het echte mensen waren. En toen verdwenen ze een beetje voor mijn ogen. Daar ging het maar door.” Peterson onthulde ook dat ze ooit een vrouw ontmoette die een verpleegstersuniform uit de jaren dertig droeg en waarschuwde dat ze de echtgenoot van de actrice "naar het zwembad" zou "nemen".

Het was ook na het ervaren van deze paranormale gebeurtenissen dat Peterson contact opnam met Hamill, die nog een schokkend detail onthulde over de exacte plek in het huis waar zijn kamergenoot dood werd gevonden. We hadden zoiets van, 'Oh mijn god, vertel ons dat alsjeblieft niet' … natuurlijk bleek het de kast in de slaapkamer te zijn recht tegenover ons bed, 'zei Peterson.

Na alle onthullingen en Petersons eigen ervaring in huis, had de actrice er genoeg van. "Ik kwam op het punt dat ik zei, ik moet hier weg, ik kan hier niet meer mee omgaan", zei ze. 'Ik heb dat huis aan Brad Pitt verkocht. Hij bezit het nog steeds en houdt van die verhalen. Hij was de enige koper die het waarschijnlijk echt daarvoor zou hebben gekregen, weet je?'

Heeft Brad Pitt geesten in zijn huis gezien?

Hoewel het niet lijkt alsof Pitt enige paranormale ervaring in zijn huis heeft gehad, heeft de acteur toegegeven dat hij zich wat zwaar voelde toen hij naar huis ging. "Zodra je voorbij Santa Barbara rijdt, voel ik het aankomen," legde Pitt uit. "De schouders beginnen een beetje hoger te worden, en ik voel het."

Voorlopig lijkt het erop dat Pitt ook niet weet hoe ermee om te gaan. En dus, in de tussentijd, is hij bereid om de dingen gewoon te laten zijn. "Ik weet nog niet helemaal zeker wat dat is en hoe ik ermee om moet gaan."

Aanbevolen: