Steve Burton gescheiden van zijn zwangere vrouw, zegt dat de baby niet van hem is

Inhoudsopgave:

Steve Burton gescheiden van zijn zwangere vrouw, zegt dat de baby niet van hem is
Steve Burton gescheiden van zijn zwangere vrouw, zegt dat de baby niet van hem is
Anonim

Het leven imiteert kunst, althans voor Steve Burton, alumnus van het General Hospital, die in een complot terecht is gekomen dat geschikt is voor een soapserie. De acteur maakte de schokkende aankondiging dat hij en zijn zwangere vrouw, Sheree Gustin, na meer dan twee decennia huwelijk uit elkaar waren gegaan. Ze verwacht haar vierde kind, maar hij zegt dat hij niet de vader is.

Steve Burton zegt dat zijn vrouw zwanger is van de baby van een andere man

De acteur deelde een verhaal op Instagram waarin hij het nieuws onthulde dat hij en zijn vrouw het na 23 jaar samen hadden opgezegd.

“Ik wilde iets ophelderen. Sheree en ik zijn gescheiden', begon Burtons post. “Ze maakte onlangs bekend dat ze in verwachting is van haar vierde kind. Het kind is niet van mij.”

Hij vervolgde: We zijn nog steeds co-ouderschap van onze drie prachtige kinderen. We stellen privacy op dit moment op prijs. Veel liefs, Steve.”

De acteur en Sheree trouwden in 1999 na een ontmoeting op de set van General Hospital. Het paar deelt dochters Makena, 18, en Brooklyn, 7, evenals een zoon Jack, 16. Hij maakte niet duidelijk wanneer ze uit elkaar gingen, of dat het iets te maken had met haar zwangerschap.

Sheree heeft de situatie met haar vervreemde echtgenoot niet besproken, maar heeft onlangs haar zwangerschap aangekondigd door een foto van haar zijprofiel op Instagram te delen, waar ze haar groeiende babybuil zachtjes wiegt. Ze onderschrift van de grote onthulling: “Het leven is zeker vol verrassingen!”

Steve Burton is onlangs ontslagen uit het 'algemeen ziekenhuis'

De onthulling komt bijna zes maanden nadat de show Steve uit het General Hospital had ontslagen vanwege zijn weigering om te voldoen aan het COVID-19-vaccinmandaat van de productie.

"Ik weet dat er veel geruchten en speculaties zijn geweest over mij en het General Hospital, en ik wilde dat je het van mij persoonlijk zou horen", zei hij destijds."Helaas heeft het General Hospital me laten gaan vanwege het vaccinmandaat. Ik heb mijn medische en religieuze vrijstellingen aangevraagd, en beide werden geweigerd, wat, weet je, pijn doet."

Steve begon in 1991 in het General Hospital, waar hij de afgelopen 30 jaar Jason Morgan af en toe speelde. Zijn karakter is een van de langstlopende in de show.

Aanbevolen: