10 keer dat beroemdheden onbeleefd waren op vluchten

Inhoudsopgave:

10 keer dat beroemdheden onbeleefd waren op vluchten
10 keer dat beroemdheden onbeleefd waren op vluchten
Anonim

Beroemdheden, vooral muzikanten op tournee, zijn sterk afhankelijk van vliegreizen om zich te verplaatsen. Terwijl sommigen hun eigen luxe privéjets hebben, vliegen anderen liever met gewone mensen - maar in de eerste klas natuurlijk.

Hoewel sommige beroemdheden zich niet als diva's gedragen, zorgen anderen voor lastige vliegtuigpassagiers. Ze gooien aanvallen, verwachten een speciale behandeling en behandelen stewardessen zonder respect. Sommigen waren zo onbeleefd in vliegtuigen dat ze van het vliegtuig moesten worden gegooid!

10 Blac Chyna

In 2016 wilde Blac Chyna over de vijver naar Europa vliegen, maar haar plannen gingen niet door nadat ze storend optrad op de luchthaven. Ze mocht aanvankelijk in het vliegtuig, maar werd al snel weggeleid omdat ze te dronken was en naar verluidt ruzie kreeg met een stewardess.

9 Diana Ross

Een slechte tandpijn kan het slechtste uit mensen halen! In 1966 moest Ross onverwachts van Los Vegas naar Californië vliegen vanwege een tandheelkundige noodgeval. Op de terugweg kwam ze in de problemen op het vliegveld. Het personeel stond haar niet toe haar hond mee aan boord te nemen, maar Ross deed alsof ze er geen had, ook al blafte hij duidelijk in een doos waar ze hem had verstopt. Dingen escaleerden. De zangeres was gekrenkt dat de medewerker van de luchtvaartmaatschappij haar beschuldigde van liegen. Ze sloeg toen de staf met dezelfde doos met de hond er nog in!

8 Cara Delevingne

De meesten kennen haar als model, maar Cara Delevingne is veel meer dan dat. Volgens Refinery29 is ze nogal een onruststoker: Cara Delevingne bekende dat ze de neiging heeft om dartel te worden in vliegtuigen en dat ze het vooral leuk vindt om het tijdens het vliegen aan te trekken. Meestal werd ze gepakt. Ze legde uit dat het bijna onmogelijk is om ermee weg te komen.

Maar dat is nog niet eens het ergste! "Ik had seks in de stoel in het vliegtuig en er was een man die toekeek. Uiteindelijk vertelden we de stewardess wat er aan de hand was. Zoals, 'Deze man blijft naar ons staren. Kun je hem zeggen dat hij moet stoppen?'" Onnodig te zeggen, dergelijke shenanigans zijn ongelooflijk onbeleefd, zowel voor het personeel als voor medepassagiers.

7 Josh Duhamel

We kennen allemaal de procedure. Voordat de vlucht vertrekt, moeten alle apparaten zijn ingeschakeld of in de vliegtuigmodus worden gezet. Josh Duhamel moet gedacht hebben dat hij een uitzondering op die regel was: hij weigerde zijn telefoon uit te zetten. De stewardess vroeg het hem drie keer, maar hij lachte haar alleen maar uit en beschimpte haar.

Die dag hoorde Duhamel dat hij geen speciale behandeling zou krijgen alleen omdat hij een beroemdheid was. Het vliegtuig stond al op de startbaan, maar keerde om en keerde terug naar de terminal. Daar moest de ster uit Las Vegas het vliegtuig verlaten. Hij verontschuldigde zich later voor zijn misdrijf.

6 Jonathan Rhys Myers

Jonathan Rhys Myers heeft een geschiedenis in het uitbeelden van intimiderende personages, maar hij kan ook mensen bang maken in het echte leven. In 2018 vestigt hij de aandacht op zichzelf voordat hij met zijn vrouw en kind aan boord gaat van een vlucht. Hij was ongelooflijk gemeen tegen haar en tegen het personeel. Toen het tijd was om aan boord te gaan, eiste hij een speciale behandeling omdat hij eersteklas was. Tijdens de vlucht dronk hij veel alcohol en gedroeg hij zich grillig. Zijn vrouw plaatste later een uitleg op haar Instagram-account en verontschuldigde zich in de naam van haar man.

5 Alec Baldwin

Het verhaal van Alec Baldwin lijkt op dat van Josh Duhamel, alleen kreeg het nog meer publiciteit. In 2011 weigerde hij te stoppen met het spelen van een game op zijn iPad voordat hij vertrok. Hij nam het heft in eigen handen door naar het toilet te gaan en de deur achter zich dicht te slaan. Het personeel gooide hem uit het vliegtuig.

Aangezien Alec Baldwin zeven kinderen heeft, zou je verwachten dat hij het een en ander zou weten over compromissen! En wat was het spel dat Baldwin gewoon niet kon stoppen met spelen? Het was Words with Friends.

4 Nicki Minaj

In 2020 onthulde een LAX-medewerker/TikToker @_sincindy sappige roddels over onbeschofte beroemdheden in vliegtuigen. Terwijl Jennifer Aniston en Robert Pattinson tot de goed opgevoede beroemdheden behoren, kreeg Nicki Minaj een ranglijst van 2 op 10.

"Ze was een enorme btch en zou niet uit het vliegtuig stappen voordat iedereen was uitgestapt, wat ze niet kan doen omdat de stewardessen moeten uitstappen." Minaj is misschien wel een van de beste vrouwelijke rappers aller tijden, maar ze heeft die dag zeker een paar fans verloren.

3 Liam Gallagher

Liam Gallagher van Oasis gooide in 1998 een van de beroemdste vliegtuiggerelateerde driftbuien ooit toen hij samen met de rest van de band met Cathay Pacific vloog. Ze rookten niet alleen en stoorden andere passagiers, Gallagher kreeg ook ruzie met een van de stewardessen. Zijn A-lister-status bracht hem niet van de haak: hij mag de rest van zijn leven niet met de luchtvaartmaatschappij van Hong Kong vliegen.

2 Naomi Campbell

Het supermodel haalde de krantenkoppen in 2008 toen ze een incident had met British Airways. Ten eerste beweerde ze dat ze haar bagage was kwijtgeraakt, wat realistisch gezien veel gebeurt in de wereld van vliegreizen. Campbell had echter geen begrip voor haar situatie. Ze eiste dat al het personeel, inclusief de piloot, haar zou helpen zoeken.

Natuurlijk werd haar wens niet ingewilligd. In plaats daarvan werd ze het vliegveld in Londen uitgezet. Haar reactie? Ze raakte een van de medewerkers met haar telefoon. Er werd wel recht gedaan. Volgens The Sun moest ze 200 uur gemeenschapsdienst doen.

1 Justin Bieber

Justin Bieber heeft zijn act opgeruimd sinds hij met Hailey trouwde, maar vroeger was hij vaak onbeleefd en onattent tegen de mensen om hem heen. Inclusief de piloot van zijn privéjet! Volgens Vanity Fair beledigden Bieber en zijn vader het personeel allebei. Bovendien rookte de popster zo veel aan boord dat de piloten een zuurstofmasker moesten dragen!

Aanbevolen: