Gordon Ramsay laat niemand zijn beroemde roereirecept verknoeien

Inhoudsopgave:

Gordon Ramsay laat niemand zijn beroemde roereirecept verknoeien
Gordon Ramsay laat niemand zijn beroemde roereirecept verknoeien
Anonim

Gordon Ramsay heeft eindelijk zijn TikTok regelmatig bijgehouden. In zijn nieuwste serie video's geeft hij advies aan TikTok-koks die tegen hem opkijken. Hij maakt grappen ten koste van hen als ze iets verkeerd doen, maar het is allemaal voor de lol en onderdeel van de Ramsay-ervaring.

Scrambled Eggs Flex

Gisteren duette Ramsay een video van @matthewinthekitchen, die meer dan een miljoen volgers heeft op de app. De OG-chef-kok keek toe terwijl Matthew het gerecht introduceerde: "Vandaag testen we het beroemde roereirecept van Gordon Ramsay. Gordon, dit maakt de hype beter waar."

Ramsay sprak over de video met een niet-zo-nederige opschepperij dat zijn eiertechniek meer dan 65 miljoen hits op YouTube heeft. Hij knikte terzijde van de grap van de internetchef over een "klontje boter", met een snel antwoord: "Oké een theelepel smartas, kom op!"

Gordon Ramsay
Gordon Ramsay

"Ga door", hield Ramsay vol toen hij reageerde op het eerbetoon van zijn fan. Toen Matthew aankondigde: "We gaan voor twee eetlepels," antwoordde Ramsay eenvoudig: "Te veel boter." Hoewel hij misschien hard lijkt in zijn tv-programma's en soms op TikTok, is dat wat mensen van hem willen. Ze verlangen naar zijn botte advies om hun eigen kookkunsten te verbeteren.

Master leert de student

Ramsay ging verder met het aanbieden van manieren om de roerei-routine correct af te ronden. Hij zei tegen de jonge kok dat hij de pan op en van het vuur moest zetten. Toen zei hij verwoed tegen Matthew dat hij ervoor moest zorgen dat hij de eieren niet te lang roert, anders vallen ze uiteen.

gordon ramsay tiktok
gordon ramsay tiktok

"Neem je tijd," drong Ramsay aan, "Niet te veel opkloppen!" Hij raakte gefrustreerd, gedramatiseerd of niet, toen hij zag hoe de TikTok-beïnvloeder de eieren tot moes sloeg. We wachtten op zijn kenmerkende belediging: "Jij donut!" Het is hilarisch om iemand met een gefronst voorhoofd en serieus als hijzelf iemand een ontbijtgebak te zien noemen.

Ramsay adviseerde precies wanneer je de eieren moet kruiden en crème frache moet toevoegen. Hij keek vol afschuw naar het eindproduct dat op toast werd geserveerd en noemde Matthew een knop. Geen donut, maar dichtbij genoeg. De kok die wedijverde om Ramsay's aandacht, becommentarieerde het duet en genoot van het feit dat hij de video zag.

Aanbevolen: