Een blik op het leven van Mandy Rose uit de ring, via haar IG

Inhoudsopgave:

Een blik op het leven van Mandy Rose uit de ring, via haar IG
Een blik op het leven van Mandy Rose uit de ring, via haar IG
Anonim

Mandy Rose leeft een geweldig leven als niet alleen een van de heetste WWE-diva's op de lijst, maar ook een voorbeeld van wat fitness, hard werken en motivatie voor je leven kunnen doen, terwijl ze door het land vliegt om foto's te maken shoots voor enkele van de toptijdschriften, zowel in mode als in fitness. Mandy Rose behoort absoluut tot de top van de mooie vrouwen in WWE, en als je haar via haar Instagram ziet, begin je het leven dat ze heeft nog meer te waarderen, vanwege het werk dat ze erin steekt.

Het zijn echter niet alleen fotoshoots en glamour, want Mandy brengt tijd door met ontspannen, loungen en hard werken om het lichaam te krijgen dat ze heeft. Buiten de ring is Mandy verder het bewijs dat je veel tijd buiten de ring moet steken om binnen geweldig te zijn, en dat het leven als WWE-superster veel verschillende wendingen kent. Laten we naar haar Instagram-account kijken en je zult het leven dat ze heeft door haar eigen foto's zien.

13 Dat Monroe-leven leven

Als je nu in quarantaine zit en niet veel anders te doen hebt, kun je net zo goed wat andere make-uplooks proberen. Mandy Rose channelt hier haar innerlijke Marilyn Monroe-look met de make-up en het kapsel. Hoewel het sweatshirt en de yogabroek ver verwijderd zijn van de beroemde dressing die op een rooster wordt opgeblazen.

12 Helemaal hip worden

Alsof we echt nog meer bewijs nodig hadden dat Mandy Rose adembenemend mooi is, pronkt ze hier in een mooie jurk met een beenspleet. Dit maakt bijna de Marilyn Monroe-look compleet die ze eerder probeerde te maken, alleen deze keer met veel meer nadruk op de kleding.

11 Middernachtsnack

Zoals iedereen op dit moment eet Mandy Rose meer. In tegenstelling tot iedereen heeft Mandy Rose de motivatie om het gewicht laag te houden en elke dag haar best te doen in de sportschool. Het is hoe ze het lichaam kreeg dat ze doet. Dus als ze tijdens de lockdown iets extra's uit de koelkast wil pakken, stopt hier niemand.

10 Doe een beetje make-up op

Mandy Rose zit momenteel met iedereen opgesloten, maar zelfs een meisje moet af en toe wat make-up opdoen om de cirkel te doorbreken. Maar ze schopt het nog steeds in joggingbroek. Serieus, Mandy is zo mooi, ze zou een joggingbroek naar de ring kunnen dragen en toch de beste blikvanger zijn in de damesafdeling.

9 Tik Tok Star

De COVID-19-crisis heeft een enorme piek gezien in het aantal TikTok-sterren die naar buiten komen, en Mandy Rose is een van hen, aangezien ze de app voor sociale media heeft gebruikt om vooral wat dansroutines te doen. Fans hebben zelfs meegedaan aan dance-offs en ze heeft zelf enkele beroemde dansen nagebootst.

8 Een van de Franse meisjes

Elke man zou geluk hebben als Mandy Rose uit de openslaande deuren naar haar slaapkamer zou komen, want ze is een complete knaller. Het is een eerlijke vraag wat het betere uitzicht is, degene die uit het slaapkamerraam kijkt, of degene die naar binnen kijkt naar de prachtige Mandy Rose.

7 Koffie is een must

Als je in deze tijd van het jaar in het zonnige Florida bent, vind je alles wat je nodig hebt om koel te blijven. Mandy Rose geniet van een ijskoffie, wat velen van ons al doen. De strakke blauwe outfit daarentegen staat waarschijnlijk niet in de garderobe van veel andere mensen thuis.

6 Motivatie maandag

Zou je echt een andere motivatie nodig hebben om gemotiveerd te worden op een maandag als je Mandy Rose in de buurt had? Motivatie Mandy is absoluut geweldig, en hoewel het gemakkelijk is om Mandy te zien als de schoonheid die ze is, is ze zo vanwege de tijd die ze in haar fitnesstraining heeft gestoken.

5 Ogen op de

Als Mandy Rose op deze fiets op de weg was, zou ze zeker een gevaar op de weg zijn. Hoe kun je niet naar die bananenzitplaats kijken en dan vertragen om te zien wie het meisje op de fiets zit. Houd je ogen op de weg gericht is misschien wel het beste advies dat Mandy kan geven.

4 Een beetje zoet voor het zoete

Zelfs de sterkste meisjes hebben een beetje zoetigheid nodig in hun leven en hier is Mandy die geniet van een avondje uit met een Espresso-martini en bananenbroodpudding met ijs. Het moet een cheat-dag zijn, en als je Mandy bent, zou je je waarschijnlijk een paar cheat-dagen kunnen veroorloven om eerlijk te zijn.

3 Gewoon een dagje loungen

Zelfs in de meest comfortabele kleding die mogelijk is, steekt Mandy Rose boven de rest uit. Wat een leven heeft ze waar ze zich gewoon een dag op deze enorme fauteuil en lounge kan neerleggen, wetende dat ze al het werk en de moeite heeft gedaan om zichzelf in de beste vorm te krijgen. Het kan op sommige dagen zeker een zwaar leven zijn, maar niet op deze dag.

2 Wat gebeurt er in Vegas

Een stad als Las Vegas is misschien gemaakt voor iemand als Mandy Rose. Het is moeilijk te zeggen wat mooier is, Mandy Rose, dat uitzicht op de skyline of de zonsondergang. Maar zonder twijfel is Mandy de ster van deze foto. Het is gewoon weer een bewijs dat haar leven best geweldig is als je het via haar Instagram ziet.

1 Geloof altijd

Dit is een zeldzame opname van Mandy Rose zonder veel make-up, omdat ze op het punt staat een training te verpletteren. Je moet in jezelf geloven om je doelen te bereiken en Mandy heeft daar duidelijk geen enkel probleem mee. En zelfs zonder make-up is ze nog steeds een geweldig uitziende vrouw.

Aanbevolen: