Trisha Paytas onthult de verontrustende reden waarom haar aflevering van 'Bank Of Hollywood' nooit is uitgezonden

Inhoudsopgave:

Trisha Paytas onthult de verontrustende reden waarom haar aflevering van 'Bank Of Hollywood' nooit is uitgezonden
Trisha Paytas onthult de verontrustende reden waarom haar aflevering van 'Bank Of Hollywood' nooit is uitgezonden
Anonim

YouTuber en social media influencer Trisha Paytas hebben in het verleden negatieve aandacht gekregen voor haar controversiële uitspraken, maar haar recente TikTok-berichten hebben een nieuwe kant van haar laten zien. In een van haar meest recente video's vertelde ze over haar aflevering van de kortstondige tv-serie Bank of Hollywood. Ze was beschaamd en vernederd, en gastheer Bryan Callen kwam haar te hulp.

Haar TikTok-uitleg

Paytas gebruikte haar TikTok-platform om haar ervaring met haar fans te delen: "Dit was de Bank of Hollywood, bestaande uit mensen van wie ik nog nooit had gehoord, iemand van de Pussycat Dolls, deze Spelling-vrouw, een of andere Wilhelmina-modelman, en deze btch waar ik geen idee van had. Ze waren zo ontzettend gemeen tegen me." Om aan te geven over wie Paytas het precies had, bestond het panel uit Melody Thornton, Candy Spelling, Vanessa Rousso en Sean Patterson.

"Eigenlijk vroeg ik om geld voor boobjobs," vertelde Paytas, "Ze lieten me in feite mijn uittrekken, ze dwongen me niet, maar vroegen me om mijn hoodie uit te doen en mijn bh uit te doen, waarop ik verplicht. Ze hebben mijn natuurlijke borsten volledig uitgewist en me verteld hoe ongelijk en grof ze waren en vernederden me in wezen en gaven me uiteindelijk niet eens het geld."

De aflevering die nooit is uitgezonden

Ongepast is een understatement en haar verhaal legt uit waarom niemand zich de show herinnert en waarom deze werd geannuleerd. Ze zei dat ze hevig begon te huilen voor een live publiek in de studio en Bryan Callen stopte met het angstaanjagende scenario.

Paytas vervolgde: "Toen kwam Bryan binnen en redde de dag en zei in feite dat ze moesten stoppen met filmen omdat ik een echte inzinking had. Onnodig te zeggen dat het nooit werd uitgezonden en ik was volledig getekend."

Hoewel Paytas Callen misschien dankbaar is voor zijn vriendelijke daad, wordt hij momenteel geconfronteerd met beschuldigingen van aanranding. Dit heeft niets te maken met haar verhaal, maar eerder informatie om in gedachten te houden voordat je aanneemt dat hij een gerenommeerd persoon is.

Fans waren geschokt toen ze hoorden over haar ontmoeting, en het is zorgwekkend dat publieke figuren zoals de president van Wilhelmina-modellen zouden deelnemen aan zoiets maagdelijks.

Aanbevolen: