CS: Kitchen Nightmares: 5 restaurants die sloten voordat hun aflevering werd uitgezonden (& 5 die kort daarna sloten)

Inhoudsopgave:

CS: Kitchen Nightmares: 5 restaurants die sloten voordat hun aflevering werd uitgezonden (& 5 die kort daarna sloten)
CS: Kitchen Nightmares: 5 restaurants die sloten voordat hun aflevering werd uitgezonden (& 5 die kort daarna sloten)
Anonim

De restaurantindustrie ziet er misschien leuk en glamoureus uit voor een buitenstaander, maar achter alle unieke vergulde creaties en chef-koks die beroemdheden worden, schuilt een grimmige realiteit: niet alle restaurants slagen erin om het bedrijf draaiende te houden.

Hoewel er discussie is over de werkelijke aantallen, sluit een bepaald groot percentage restaurants binnen hun eerste jaar - dat wil zeggen, tenzij ze hulp van buitenaf krijgen. Voor sommigen komt dit in de vorm van Gordon Ramsay's Kitchen Nightmares. Niet alle aanbevolen restaurants slaagden er echter in om hun restaurants open te houden. In feite zijn deze vestigingen vlak voor of kort nadat hun afleveringen waren uitgezonden, gesloten.

10 Eerder gesloten: Sushi Ko - Thousand Oaks, Californië

Sushi Ko
Sushi Ko

Toen Ramsay in mei 2009 Sushi Ko bezocht, beleefde het restaurant wanhopige tijden. "Op dat moment hadden we niets te verliezen", vertelde Lisa Hatae, de vrouw van Sushi-Ko's Chef Akira Hatae, aan Ventura Country Star.

"We gingen al naar de huisbaas en vroegen om hulp." Toen Ramsay arriveerde, probeerde de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok het bedrijf nieuw leven in te blazen, waarbij hij zelfs meestersushi-chef Katsuya Uechi meebracht om chef-kok Akira en zijn team te inspireren. Lisa merkte echter op: "We hebben er net iets te laat aan gedacht." Tegen de tijd dat hun aflevering in 2010 werd uitgezonden, was Sushi-Ko niet meer open.

9 Gesloten na: Mike &Nellie's - Oakhurst, New Jersey

Mike &Nellie's
Mike &Nellie's

Het restaurant opende voor het eerst zijn deuren eind jaren 90. Aanvankelijk werd het gerund door vader en zoon Nellie en Mike Farber. Mike moest de zaak echter alleen exploiteren nadat Nellie was overleden. Toen begon het bedrijf het moeilijk te krijgen.

Toen Ramsay op bezoek was, hielp hij de plek opknappen en de herlancering was een succes. Mike besloot echter nog steeds om het bedrijf in januari 2012 te sluiten, volgens Reality TV Revisited. Op de website van het restaurant liet hij een bericht achter met de tekst: "Als de tijd rijp is, zal ik je laten weten waar ik zal zijn."

8 Gesloten voor: Zocalo - Philadelphia, Pennsylvania

Zocalo
Zocalo

Het restaurant was eigendom van het man en vrouw-team van Greg en Mary Russell. Toen Ramsay Zocalo bezocht, onthulde het paar dat het bedrijf maar liefst $ 1.000 per dag verloor. Erger nog, ze hadden ook $ 750.000 aan schulden. Desalniettemin hoopten ze dat Ramsay hen zou kunnen redden.

Mary vertelde Philly.com: "Soms is het nodig dat iemand je komt leren hoe je een bedrijf moet runnen." Zocalo's aflevering werd gefilmd in november 2011. Toen Kitchen Nightmares de aflevering in maart 2012 uitzond, was Zocalo al gesloten. Greg en Mary zijn ook gescheiden.

7 Gesloten na: Stuur - Mount Sinai, New York

Stuur
Stuur

Stuur was eigendom van man en vrouw Billy en Carolyn LeRoy. Het stel had aanvankelijk gedacht dat het restaurant een goede zakelijke kans zou zijn. Ze hadden echter moeite om het restaurant slechts een jaar na de opening open te houden.

Toen Ramsay binnenkwam, vernieuwde hij het menu van het restaurant. Hij bezocht het restaurant later ook opnieuw en was tevreden met het eten. Volgens Gazette Review werd het restaurant echter kort na het nieuwe bezoek gesloten. Ondertussen stierf Billy in 2015 nadat hij zijn strijd tegen kanker had verloren.

6 Eerder gesloten: PJ's Steakhouse - Queen's, New York

PJ's Steakhouse
PJ's Steakhouse

Amerika heeft misschien een liefdesaffaire met biefstuk, maar die liefde strekte zich niet uit tot PJ's Steakhouse. In de aflevering merkte Ramsay zelf op: "Ik kan echt beginnen te begrijpen waarom Queens zo snel mogelijk wegrent van PJ's."

Het bedrijf kon amper de eindjes aan elkaar knopen en verdiende slechts $ 4.000 per week in plaats van de $ 18.000 die ze nodig hebben om break-even te draaien. Ramsay's plan om het bedrijf te redden was om een nieuwe chef-kok te installeren en deze om te vormen tot PJ's Grill. Kort na het filmen werd het restaurant echter verkocht. Volgens Grub Street is de plek van het steakhouse nu bezet door Manor Oktoberfest.

5 Gesloten na: Fiesta Sunrise - West Nyack, New York

Fiesta Zonsopgang
Fiesta Zonsopgang

Fiesta Sunrise was een door een familie gerund Mexicaans restaurant dat vanaf het begin veel problemen had. Volgens de Gazette Review had het restaurant minstens $ 90.000 per maand nodig om het bedrijf draaiende te houden. Het verdiende echter slechts minder dan $30, 000.

Om het nog erger te maken, merkte Ramsay problemen met voedselbesmetting op in het restaurant. Het restaurant kreeg een flinke make-over, maar op de lange termijn hielp het niet. Rond de tijd van de sluiting werd Fiesta Sunrise ook geplaagd door belastingkwesties.

4 Eerder gesloten: Café Tavolini - Bridgeport, Connecticut

Tavolini
Tavolini

Net als andere restaurants die in de show te zien waren, had Café Tavolini voorafgaand aan het bezoek van Ramsay een grote schuld. Helaas werden de ellende van Café Tavolini alleen maar erger met de tijd. Zelfs na overleg met Ramsay had het restaurant nog steeds moeite om zijn verkopers te betalen en de huur te betalen.

Volgens CT Post eindigde het restaurant al voordat er een uitzenddatum kon worden bepaald voor de aflevering op Kitchen Nightmares. Tot overmaat van ramp werd Café Tavolini ook het onderwerp van een onderzoek door het openbaar ministerie nadat omwonenden de cadeaubonnen van hun restaurant na de sluiting niet meer konden gebruiken.

3 Gesloten na: Bella Luna Ristorante - Easton Pennsylvania

Bella Luna Ristorante
Bella Luna Ristorante

Voor Bella Luna was een van de belangrijkste problemen van het restaurant vanaf het begin dat hun menu te uitgebreid was. Gelukkig hielp Ramsay hen om de nodige veranderingen aan te brengen, iets waar Bella Luna aan vasthield nadat het filmen was ingepakt. Kort daarna kreeg het restaurant echter problemen met hun huurovereenkomst.

Rosaria Scollo, de eigenaar van Bella Luna, vertelde LehighValleyLive.com: "Ze beweren dat we de huurovereenkomst niet hebben nagekomen, maar in de tussentijd verzuimden ze de huurovereenkomst omdat de plaats te koop stond." Ondertussen zei huisbaas Tina Gasparetti dat Scollo "een aantal maanden geen huur betaalde". Bella Luna werd uiteindelijk gedwongen te sluiten.

2 Eerder gesloten: Chappy's - Nashville, Tennessee

Chappy's
Chappy's

Vergeleken met andere restaurants in de show is het verhaal van Chappy controversiëler. Om te beginnen heeft de eigenaar van het eetcafé, John "Chappy" Chapman, beweerd dat zijn etablissement beter af zou zijn geweest als Ramsay nooit zou komen. Tijdens het bezoek van Ramsay onderging het restaurant een menuwijziging en een interieurrevisie. Over het herziene menu zei Chapman tegen de National Enquirer: "Mijn klanten hadden er een hekel aan."

Uiteindelijk beweerde Chapman dat de veranderingen hen dwongen om inkomsten te verliezen, en in wezen dat het zijn bedrijf "doodde". Toen hem werd gevraagd naar zijn aanstaande segment in de show, merkte Chapman op: "We zullen een kijkfeest houden en er rotte appels naar gooien."

1 Gesloten na: Black Pearl - New York, New York

Zwarte parel
Zwarte parel

Sinds de ontmoeting van het restaurant met Ramsay, beweert Black Pearl dat Kitchen Nightmares alleen maar schade heeft toegebracht aan hun bedrijf. Volgens Eater New York hadden eigenaren David, Greg en Brian een verklaring afgegeven waarin stond: "We hadden echt het gevoel dat we iets van die eikel konden leren, en we verwachtten een stevige boost in de verkoop van de publiciteit."

Ze beweerden ook dat de veranderingen die Ramsay in het restaurant aanbracht "de directe oorzaak waren van een omzetdaling van 50%". Als gevolg daarvan had Black Pearl moeite om geld te verdienen en besloot voorgoed te sluiten.

Aanbevolen: