The Bachelorette': Fan beweert dat Clare Crawley haar afsnauwde omdat ze alleen Dale's naam herinnerde

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': Fan beweert dat Clare Crawley haar afsnauwde omdat ze alleen Dale's naam herinnerde
The Bachelorette': Fan beweert dat Clare Crawley haar afsnauwde omdat ze alleen Dale's naam herinnerde
Anonim

Een teleurgestelde Bachelor Nation fan sprak over haar ongemakkelijke ontmoeting met Clare Crawley en Dale Moss in een TikTok-video, en we voelen met haar mee. Ze klonk oprecht verward en van streek toen ze het ongelukkige gesprek doornam, waarin Crawley naar haar snauwde toen ze haar naam vergat in een moment van nervositeit.

Ken je mijn naam?

De jonge vrouw genaamd Morgan Reed klonk eerder verrast dan te proberen de reality-tv-ster te ontmaskeren toen ze de details onthulde: "Het raarste dat ooit gebeurde, was alsof… ik zat gewoon op een bank en ik keek op en Ik zag Clare en Dale net voor me lopen."

"Ya 'Bachelorette' Clare en Dale, super fcking raar," vervolgde ze zenuwachtig, "ik wist niet wat ik moest zeggen, dus ik dacht gewoon 'Dale'. Ik zei net Dale en ze keken naar me en ik dacht: oh mijn God, dat is zo cool! Ik was echt opgewonden."

clare en dale
clare en dale

"Ik had zoiets van, 'Jullie zijn de vrijgezellenmensen! Mag ik een foto met je,' en Clare zegt: 'Nou, ken je mijn naam?' Ik kon haar naam niet herinneren. Ik weet niet wat er met me aan de hand is. Ik heb alle drie de afleveringen gezien, ik kon me de naam voor het leven van mij niet herinneren."

Crawley's onbeleefde reactie

De fan legde vervolgens uit dat ze zich uitgebreid verontschuldigde voor het vergeten van Crawley's naam: "Ik dacht: 'Hoe heet je ook alweer?' Ze zei: 'Dat is gênant dat je een foto met ons wilt, maar je weet mijn naam niet.'" Was die comeback nodig? Trucvraag, nee dat was het absoluut niet.

Iedereen heeft slechte dagen, dus we gaan niet uit van het ergste in Crawley, maar het klinkt alsof ze meer beledigd was dat ze niet meteen werd herkend. De TikTok-gebruiker vergeleek de introductie voor de grap met ontgroening van studentenverenigingen.

Hoewel Reed aardig was in vergelijking met hoe anderen zich onder dezelfde omstandigheden zouden ventileren, was ze nog steeds zichtbaar geschokt: "Het was zo ongemakkelijk dat ik haar naam niet kon herinneren en ik stond letterlijk te trillen", toen moest ze zich omkleden het gespreksonderwerp om te voorkomen dat er nog meer spanning van haar kant wordt gevoeld.

Ze kreeg uiteindelijk geen foto met het pas verloofde stel en liep weg. Hannah Godwin van Colton's seizoen van The Bachelor reageerde op de video die nu meer dan 200.000 likes heeft: "Het spijt me namens bach nation dat dit jou is overkomen."

Aanbevolen: