Jenelle Evans van 'Teen Mom' geeft toe baardolie te gebruiken, maar niet op haar gezicht

Inhoudsopgave:

Jenelle Evans van 'Teen Mom' geeft toe baardolie te gebruiken, maar niet op haar gezicht
Jenelle Evans van 'Teen Mom' geeft toe baardolie te gebruiken, maar niet op haar gezicht
Anonim

Het is niet de eerste keer dat deze moeder van drie fans in de war heeft gebracht, en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn.

Jenelle Evans stond vroeger bekend om haar ruzie met haar moeder, ze hield van Kesha en had een groot relatiedrama in '16 and Pregnant' en 'Teen Mom 2'. Nu is ze een influencer op sociale media met miljoenen volgers en deelt ze voornamelijk gesponsorde inhoud over levensstijl, schoonheid en ouderschap. Haar laatste bericht? Onverwachte haarverzorgingstips.

Ze maakte een gedetailleerde video over haarverzorgingsroutine

Jenelle's haar trekt zeker de aandacht. Het is zo lang dat het tot onder haar heupen komt, en ze zegt dat ze het allemaal zelf heeft gekweekt.

In haar IG-verhalen en op haar TikTok heeft Jenelle zojuist een video gedeeld over de interesse van mensen in haar haar. Ze ondertitelde het: "volgens ieders verzoek - mijn haarregime!"

Ze gebruikt een merk dat is gemaakt voor het haar van zwarte vrouwen

Jenelle Evans lang haar Shea Moisture
Jenelle Evans lang haar Shea Moisture

Samen met een handvol shampoos en conditioners, is een haarmasker van het bedrijf Shea Moisture onderdeel van Jenelle's routine.

"Gekregen van Walmart", legt ze uit terwijl ze een bak Shea Moisture vasthoudt. "Ik gebruik dit een keer per week, het is een haarmasker en het is echt heel dik, maar het doet zeker het werk voor droogheid."

Er is niets mis met iemand van Jenelle's haartype die dit merk koopt, maar Shea Moisture heeft al eerder problemen gehad met het gebruik van blanke vrouwen om reclame te maken voor haar 'afro-gecentreerde' producten. Als Jenelle hoopt op een sponsorovereenkomst, zal ze die hier waarschijnlijk niet vinden.

Baardolie werkt als haarolie voor Jenelle

Jenelle Evans wijst met lang haar en hand met baardolie
Jenelle Evans wijst met lang haar en hand met baardolie

"Veroordeel me niet, maar ik had geen haarolie meer, dus ik gebruik deze baardolie die van mijn man is", vertelt Jenelle aan haar volgers. Ze zegt dat het bijdraagt aan het "echt gladde, pluisvrije haar" dat haar fans opmerkten in haar recente video's.

Het is waar dat haar haar de laatste tijd waanzinnig lang en sterk lijkt. Ze zegt dat ze het al bijna drie jaar niet heeft geverfd en raadt haar fans aan om alleen 'baby'-versieringen te krijgen als ze sloten zoals die van haar willen.

Je kunt niet zien waar Jenelle's haar eindigt in de meeste van haar IG-foto's, dus een 'baby trim' moet betekenen dat ze nauwelijks is getrimd. Voeg een gezonde dosis baardolie en behandelingen met dik haarmasker toe en deze mama heeft het gemaakt.

Aanbevolen: