Jenelle Evans keert niet terug naar 'Teen Mom' na onderhandelingspatstelling

Inhoudsopgave:

Jenelle Evans keert niet terug naar 'Teen Mom' na onderhandelingspatstelling
Jenelle Evans keert niet terug naar 'Teen Mom' na onderhandelingspatstelling
Anonim

De Teen Mom-franchise krijgt een make-over met het debuut van de nieuwe show Teen Mom: Next Chapter, waarin casts van Teen Mom: OG en Teen Mom 2 worden gecombineerd. Hoewel er werd gespeculeerd dat Jenelle Evans zou terugkeren, het is sindsdien bevestigd dat de controversiële realityster niet terugkomt.

In een gesprek met TMZ onthulde Jenelle's manager, August Keen, dat ze geen contractovereenkomst met MTV kon bereiken. Het netwerk wilde blijkbaar dat ze een exclusieve deal tekende, wat volgens haar manager haar zou hebben belet andere kansen na te streven.

Jenelle krijgt misschien haar eigen realityshow

Hoewel de manager niet uitweidde over de carrièremogelijkheden die het aanmelden bij Teen Mom zou kunnen beperken, liet hij doorschemeren dat ze overweegt om zich bij haar eigen show aan te melden."[Jenelle] "heeft een nieuwe dynamische serie in ontwikkeling en houdt het concept voorlopig geheim", deelde August met de publicatie. Hij zei dat de show zal worden opgepikt door een groot televisienetwerk.

Jenelle werd oorspronkelijk losgelaten uit Teen Mom 2 in 2019 nadat haar man, David Eason, hun familiehond had vermoord. Hij verdedigde zijn acties door te stellen dat de hond probeerde hun dochter te bijten en zelfs beelden van het incident uploadde, hoewel het paar nog steeds hevige kritiek kreeg op de situatie.

David ligt ook onder vuur vanwege zijn controversiële opmerkingen op sociale media en tegen andere leden van de Teen Mom-cast. Na berichten dat de productieploeg bang was voor David, werd hij in 2018 ontslagen bij Teen Mom 2, terwijl het ontslag van Jenelle het jaar daarop volgde.

Jenelle werd vorig jaar uitgenodigd om te verschijnen in het eerste seizoen van Teen Mom: Family Reunion. Hoewel ze geïnteresseerd was, weigerde ze naar verluidt om aanwezig te zijn zonder haar man, wat MTV niet toestond.

Wat Jenelle zegt over niet terugkeren naar 'Teen Mom'

Sinds de opmerkingen van haar manager heeft Jenelle zich uitgesproken om soortgelijke gevoelens te weerspiegelen. "IK ALLEEN besloot de voorwaarden binnen de overeenkomst te weigeren en andere carrièrekeuzes na te streven, op basis van de voorwaarden", vertelde ze aan PEOPLE.

Toen ze met PEOPLE sprak, onthulde haar manager dat ze niet zijn afgesloten voor toekomstige onderhandelingen met MTV, maar dat ze een beter contract nodig hebben. "Er kunnen hier al dan niet meer discussies over zijn", legde August uit. "Op dit moment doen we de show zeker niet. Ze moeten naar ons toe komen met een veel beter aanbod."

Tot nu toe heeft MTV niet gereageerd op de opmerkingen van Jenelle.

Aanbevolen: