Kan Sammi Giancola terugkeren naar 'Jersey Shore'?

Inhoudsopgave:

Kan Sammi Giancola terugkeren naar 'Jersey Shore'?
Kan Sammi Giancola terugkeren naar 'Jersey Shore'?
Anonim

Sammi Giancola maakte voor het eerst naam als origineel castlid in de populaire MTV-serie, Jersey Shore. Sammi, ook bekend als Sammi 'Sweetheart', werd beroemd naast de vriend op het scherm, Ronnie Ortiz-Magro, met wie ze niet langer spreekt.

Ronnie en Sam gingen uit elkaar na het einde van de serie in 2012, wat er ook toe leidde dat Sammi zich ook afscheidde van andere castleden. Hoewel ze dicht bij de dames van de show bleef, lijkt het alsof haar hechte banden met Deena, en Nicole is in de loop van de tijd ook afgenomen.

De ster keerde niet terug naar de reboot, Family Vacation, en onthulde haar verloving met haar aanstaande echtgenoot, Christian Biscardi. Nu lijkt het alsof de twee uit elkaar zijn gegaan, waardoor iedereen zich afvraagt wat de volgende stap van Sammi "Sweetheart" zal zijn.

Keert Sammi terug naar 'Jersey Shore'?

Sammi Giancola ha alt deze week de krantenkoppen nadat ze haar verloofde, Christian Bicardi, ontvolgde op Instagram. Om olie op het vuur te gooien, verwijderde Sammi ook hun meest recente foto's samen op het platform, waardoor velen ervan uitgaan dat het duo ermee is gestopt!

Terwijl Sammi en haar mogelijk ex-verloofde, Christian er commentaar op hebben gegeven, maar de zaken zien er vrij duidelijk uit!

Bicardi had Giancola al in 2019 ten huwelijk gevraagd en het duo zou eerder trouwen als de pandemie er niet was geweest. Hoewel hun huwelijk in het voorjaar van 2020 werd uitgesteld, werd verwacht dat de twee dit jaar hun "ik doe" zouden zeggen, maar dat lijkt niet meer het geval te zijn.

Sammi heeft niet het meeste geluk gehad als het gaat om relaties, vooral wanneer fans terugkijken op haar giftige tijden met haar voormalige vriend en Jersey Shore, co-ster, Ronnie Ortiz-Magro.

Ronnie, die onlangs werd gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld, heeft duidelijk gemaakt dat hij ernaar uitkijkt zijn leven op te ruimen. De ster kondigde aan dat hij de show zou verlaten om naar een afkickkliniek te gaan en zich te concentreren op zijn gezondheid en welzijn.

Nu Sammi's verloving naar verluidt voorbij is, vragen fans zich nu af of de ster ooit haar vlam met Ronnie opnieuw zou aanwakkeren. Jersey Shore-fans roepen Ron op om zijn schot met Sammi te schieten nu ze naar verluidt vrijgezel is, maar de alleenstaande vader is niet vrijgezel!

Ronnie begon sinds afgelopen zomer te daten met zijn nieuwe vriendin, Saffire Matos, en ze heeft hem geholpen zijn meest recente problemen te overwinnen. Hoewel de hereniging van Sammi en Ronnie weinig tot niets is, is haar terugkeer naar de show niet zo gek.

Aangezien Sammi dicht bij de dames van de show bleef, vooral Deena Cortese, Nicole Polizzi en Jenni Farley, zou het niet zo vergezocht zijn om te denken dat ze zich opnieuw bij hen zou voegen op het scherm.

Bovendien was een van de redenen waarom Sammi niet terugkeerde naar Jersey Shore: Family Vacation, was om contact met Ronnie te vermijden over hun tumultueuze romance in het verleden. Nu Ronnie de show verlaat, denken fans dat dit het perfecte moment is voor een comeback van Sammi Giancola om ons eraan te herinneren wie de "Sweetheart" werkelijk is!

Aanbevolen: