Is Trisha Paytas de manager van een Domino?

Inhoudsopgave:

Is Trisha Paytas de manager van een Domino?
Is Trisha Paytas de manager van een Domino?
Anonim

Trisha Paytas verraste TikTok met een mukbang in haar auto terwijl ze een Domino's polo droeg. Haar fans waren in de war en vroegen zich af of ze bij de pizzaketen werkte.

Ze verwees naar de lekkernijen van haar favoriete Domino's als: "We hebben", waardoor mensen zich afvragen of ze weer een bizarre stunt uitha alt. Alsof de mogelijkheid dat de influencer op de goedkope hotspot zou werken niet verbijsterend genoeg was, verduidelijkte ze dat haar zwarte shirt alleen bedoeld is voor managers.

Plakken in Brooklyn-stijl

Paytas opende een van haar Dominos-video's met een monoloog in de vorm van een recensie: "Ik ben hier om je te vertellen over enkele van mijn Domino's favorieten. Zoals je kunt zien, heb ik al ongeveer de helft hiervan gegeten, maar dit is de 'Brooklyn Style Crust' van de Domino.'"

"Het is onze enige pizza bij Domino's die je in een extra grote kunt krijgen", vervolgde Paytas alsof ze deel uitmaakt van het pizzateam, "Dit is een nieuwer menu-item, dit is het gevulde kaasbrood. We hebben het ook in jalapeño. Ik raad alleen de mozzarella aan."

Ze plaatste nog een video waarin ze haar Domino's outfit uitlegt: "Gewoon een beetje opleiding, je weet het niet, maar het is helemaal in orde. De zwarte shirts betekenen dat ze een manager zijn bij Domino's. De blauwe shirts zijn voor de bezorgers."

Is Paytas een manager voor Domino's, of is dit slechts een creatieve kijk op een betaalde TikTok-sponsoring? Het leidde tot een gesprek en de controversiële YouTuber schuwde nooit een maf publiciteitsmoment.

Sociale media stoppen

Toch, in haar manageruniform, vertelde Paytas haar camera aan de voorkant waarom ze van plan is om weg te blijven van sociale media: "Deze keer ga ik echt stoppen. Ik dacht dat het gewoon leuk zou zijn om wat te lunchen en te eten met jullie. Ik weet dat sommige mensen dat nuttig vinden."

We denken dat het veilig is om te zeggen dat Paytas niet snel een Domino's-locatie zal runnen. Het snelle antwoord; Ze plaatste een Domino's mukbang en wilde een draai geven aan de YouTube-video.

In haar gloednieuwe YouTube-bericht besprak ze haar Frenemies-podcast met H3H3, hoeveel ze van pizza houdt en wat er na de dood komt. Informeel lunchgesprek, weet je wel?

Aanbevolen: