Cash Me Beachside: Fans ontdekken Dr. Phil's liefde voor zandkunst

Inhoudsopgave:

Cash Me Beachside: Fans ontdekken Dr. Phil's liefde voor zandkunst
Cash Me Beachside: Fans ontdekken Dr. Phil's liefde voor zandkunst
Anonim

Voor het geval je het nog niet wist, Dr. Phil is superactief op TikTok. Hij plaatst video's van zichzelf waarin hij "advies geeft waar je niet om hebt gevraagd", nipt van cranberrysap aan Stevie Nicks en is nu overgestapt op een van de vreemdere trends van de app: zandkunst.

Fans kunnen zijn zoon Jordan McGraw bedanken dat hij de tv-psychiater kennis heeft laten maken met dit soort Gen Z-content. Wanneer Dr. Phil de levens van mensen in zijn show niet helpt (of compliceert), lijkt hij wat tijd te besteden aan het scrollen door zijn telefoon en het achterlaten van opmerkingen op pagina's die hij volgt. Hier is er een die fans zojuist hebben opgemerkt.

Dr. Phil is onder de indruk van zandlogo-ontwerpen

Zoals vastgelegd door het IG-account @commentsbycelebs, zei Dr. Phil dat hij onder de indruk was van deze specifieke weergave van het professionele basketballogo van de Portland Blazers.

Het is volledig gemaakt van wit, zwart en rood zand, kunstig gearrangeerd door het TikTok-account @fallinginsand.

Sommige commentatoren geloofden niet dat Dr. Phil echt enthousiasme voor het vak had, door dingen te schrijven als "niet dr. phil die om invloed smeekt", en "hij moet daar iemand over spreken." Anderen waren enthousiaster toen ze hem de app zagen gebruiken, waaronder zijn schoondochter Morgan Stewart. Ze reageerde met een grote "JA."

Hij vroeg om een van zijn eigen gezicht

Phil's boodschap van "Pretty amazing… but can you do my face?" werd snel beantwoord door de zandkunstenaar zelf. Wat resulteerde was het meesterwerk dat hierboven werd gepost. Ziet er goed uit, "papa!"

Aanbevolen: