Sydney Sweeney herstelt haar droomauto vanaf nul

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney herstelt haar droomauto vanaf nul
Sydney Sweeney herstelt haar droomauto vanaf nul
Anonim

Sydney Sweeney heeft te veel talenten om te tellen. Acteren, iets toevoegen aan haar verfijnde boekenplank en nu haar droomauto restaureren.

De Euphoria-ster geeft fans via TikTok en Instagram een kijkje in het langdurige proces van bodyshoppen.

Syd's Garage

Sweeney's autospecifieke TikTok, waarin ze een Ford Bronco opknapt, heeft al meer dan 270.000 volgers. Volgens @syds_garage wilde ze de klassieke rit uit 1969 zelf aanpassen.

De eerste video van het account toont de kersenrode auto en de actrice die de versnellingen uitzoekt met haar vader op de passagiersstoel. Het aangaan van nieuwe en intimiderende hobby's is lovenswaardig voor iedereen, laat staan voor een rijzende ster die al een miljoen projecten op haar bord heeft.

De tweede video leverde meer specifieke bewoordingen voor degenen die goed thuis zijn in auto's: "Eerste dag werken aan de bronco. De bovenkant eraf gehaald, de assen en ophanging gemeten… Nu op jacht naar wat vintage onderdelen!"

Nu heeft iedereen geïnvesteerd. De enige vraag die zich blijft herhalen in de commentaarsectie van Sweeney is of ze de rode verfbeurt zal veranderen of niet. Ze antwoordde op een van de vele inquisiteurs: "Ik wil er echt mijn favoriete kleur blauw van maken. Wat denk je??"

Ze reageerde toen vriendelijk met een nieuwe update, "Jk, ik heb net ontdekt hoeveel het zou kosten om te veranderen. We houden het rood!"

De Bronco opnieuw schilderen

Voor degenen die net zo enthousiast zijn om het eindproduct te zien als wij, hebben we meer updates. Sweeney reageerde op een andere fan dat als ze door zou gaan met het schilderen van de Bronco, het een korenbloem/grijsachtig blauw zou zijn.

Ze schreef: "Voor mijn verjaardag afgelopen september huurde ik mijn droomauto in mijn favoriete kleur voor die dag en werd verliefd. Ik heb altijd al zelf auto's willen restaureren."

Een paar weken voordat de Bronco klaar was, kocht ze een andere auto om te restaureren. Het is een Ford '67 Mustang. Ze heeft al een voorliefde voor auto's van Amerikaanse makelij en noemde deze gloednieuwe rit Britney.

Oeps, ze deed het weer en we kunnen niet wachten om te zien wat ze doet met haar volgende geheel blauwe wielen. Volgens de aankomende HBO Max-ster moet ze "de ophanging bekijken, heeft een paar piepjes. Maak de radio Bluetooth, en een paar kleine cosmetische dingen…"

Aanbevolen: