Chris Evans bevestigt dat hij de vader is van Lizzo's 'Baby

Chris Evans bevestigt dat hij de vader is van Lizzo's 'Baby
Chris Evans bevestigt dat hij de vader is van Lizzo's 'Baby
Anonim

De stomende saga na Lizzo en Chris Evans gaat verder terwijl de Captain America-acteur bevestigt dat hij de vader is van Lizzo's 'baby'.

Vorige week ging Lizzo naar TikTok om gekscherend te porren in zwangerschapsgeruchten. Ze maakte een videoreactie op de insinuerende opmerking die luidde: "Lizzo schat, we weten dat je zwanger bent en we weten dat het Chris Evans is. Nu morsen de thee."

In haar video sprak ze over een nummer dat te zien was in Captain America: The First Avenger. De zangeres van "Truth Hurts" vertelde de camera: "Dit is iets dat ik echt persoonlijk en privé probeerde te houden, alleen tussen mij en de vader van mijn kind, maar aangezien we vandaag alle geruchten uitzenden…" Ze viel weg en stapte weg van de camera en duwde haar maag naar buiten. Lizzo voegde eraan toe: "Ik heb het erin gezogen, we gaan een klein Amerika krijgen."

Fans waren meteen geamuseerd en gingen naar sociale media om hun gedachten en commentaar op de video te delen. Velen maakten fanbewerkingen van het duo en begonnen babynamen te overwegen. Wat fans echter niet zagen aankomen, was het antwoord van Chris Evans.

De 40-jarige acteur gleed Lizzo's Instagram DM's binnen en schreef: "Hallo! Ik hoorde net over ons kleine bundeltje vreugde. Mijn moeder zal zo blij zijn lol." Hij stuurde een tweede bericht en voegde eraan toe: "Beloof me gewoon, geen gender-onthullende partijen."

Lizzo deelde deze berichten door nog een TikTok te plaatsen met de tekst op de video: "Raad eens wat voor besties! We hebben de kinderbijslagtas veiliggesteld." Ze ondertitelde de video: "OMG YALL- HIJ ZAG DE BABYBUMP! WE HEBBEN HET GEDAAN! NU MOET JULLIE LIL MERICA NAAMEN!!!!! WAT JULLIE BOUTA MIJN BABY noemen."

Fans werden wild en waren meteen geobsedeerd door de relatie tussen de twee beroemdheden. Een fan schreef: "Lizzo kan eerlijk grappen maken over Chris Evans en jullie kunnen proberen haar te slepen en dik te maken, maar aan het eind van de dag kent ze die man en jullie niet zo… ze wint !"

Een ander voegde eraan toe: "Ik hoop dat Lizzo en Chris Evans op deze dag gelukkig, lachend, bloeiend en onbezorgd zijn."

Hoewel dit nieuws sommige fans een zout gevoel gaf, springt een meerderheid van de online wereld in de verdediging van Lizzo en is enthousiast om te zien wat de toekomst biedt voor het duo. Een hater twitterde: "Zo kinderachtig… ze is 33 en moet zulke grappen maken?"

Een ander schreef: "Dit zou als seksuele intimidatie worden beschouwd als de rollen waren omgedraaid."

Maar fans laten hen niet de overhand hebben. Een fan riep deze haters uit vanwege hun vermeende racisme en vetfobie. Ze schreven: "Als Lizzo mager en blank was, zouden alle stans van Chris Evans haar niet bashen zoals ze doen…" Ze voegden eraan toe: "Ze zijn zo jaloers dat ze een lijn met hem heeft dat ze nooit krijgen en het zorgt ervoor dat hun racisme en vetfobie heel duidelijk naar boven komen."

De twee sterren hebben de afgelopen maanden flirterige berichten uitgewisseld. Zoals gemeld door The Cut, stuurde Lizzo in april 2021 voor het eerst een dorstig bericht naar Evans, waarin ze zich verontschuldigde als een dronken sms. De acteur reageerde met een luchtig bericht terug, compleet met een emoji met een zoenend gezicht. Zoals ieder weldenkend mens zou zeggen: kom gewoon bij elkaar!

Aanbevolen: