Andrew Garfield bevestigt bijna dat hij weer 'Spider-Man' speelt

Inhoudsopgave:

Andrew Garfield bevestigt bijna dat hij weer 'Spider-Man' speelt
Andrew Garfield bevestigt bijna dat hij weer 'Spider-Man' speelt
Anonim

Er is nog maar een week tot de release van Spider-Man: No Way Home en de Engelse acteur Andrew Garfield heeft zijn rol in de film bijna bevestigd. In een nieuwe YouTube-video beantwoordde Garfield de meest gezochte internetvragen over zichzelf, en natuurlijk moest er een zijn over zijn terugkeer als de webslingerende superheld.

Andrew Garfield speelde Spider-Man na Maguire's trilogie, in The Amazing Spider-Man en The Amazing Spider-Man 2, en fans speculeren dat beide acteurs naast Tom Holland te zien zullen zijn in de komende Spider-Man: No Way Thuis.

Andrew Garfield grappen over het spelen van Spider-Man

Garfield reageerde op de vraag: "Speelt Andrew Garfield weer Spider-Man?" en zei: "Ja-Oh je hebt me bijna te pakken. Nee. Nee. Nee, dat ben ik niet. Ik ben het niet. Ik ben het niet. Hardop aan het huilen," gutste de acteur.

"Maar ik ben erg opgewonden om te zien wat ze doen met de volgende film. Omdat ik gewoon van ze hou", voegde hij eraan toe.

De acteur sprak ook over mede-Spider-Man Tom Holland en zei dat "hij een geweldig persoon is."

Als acteur vind ik hem gewoon geweldig. Ik ben gewoon super dankbaar dat hij degene is die het pak invult. Ik hou van die films. Ik denk dat ze er zojuist een ongelooflijke, ongelooflijke klus mee hebben gedaan’, zei Garfield. De acteurs zijn onlangs herenigd bij de GQ-awards, waar foto's van de omhelzing van Holland en Garfield viraal gingen, waardoor fans verder speculeerden over zijn betrokkenheid bij de film.

Spider-Man: No Way Home ziet de gebeurtenissen na Mysterio's (Jake Gyllenhaal) grote onthulling over Peter Parker als Spider-Man, en introduceert het multiversum in de MCU. Nadat de spreuk van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) vreselijk misgaat, worden de barrières van de wereld vernietigd en verschijnt het multiversum, waardoor de grootste schurken van Spider-Man uit verschillende universums worden teruggebracht.

Holland zal worden vergezeld door fan-favoriete Spider-Man-antagonisten Doctor Octopus (Alfred Molina), Green Goblin (Willem Dafoe), Electro (Jamie Foxx), Sandman (Thomas Haden Church), evenals Ned (Jacob Batalon), Zendaya (MJ) en Happy Hogan (Jon Favreau) onder anderen.

De film komt uit op 16 december, maar het gerucht gaat dat er een dag eerder een derde trailer zal verschijnen. MCU-fans gaan ervan uit dat het de terugkeer van Garfield en Maguire als superheld zal bevestigen, en fans des te enthousiaster zullen maken om de film op het grote scherm te bekijken.

Aanbevolen: