Waar staat de relatie tussen Emily Deschanel en David Boreanaz sinds 'Bones'?

Inhoudsopgave:

Waar staat de relatie tussen Emily Deschanel en David Boreanaz sinds 'Bones'?
Waar staat de relatie tussen Emily Deschanel en David Boreanaz sinds 'Bones'?
Anonim

De televisiewereld is altijd vol interessante combinaties geweest, of het nu gaat om drama, komedie of zelfs een misdaadprocedure. David Boreanaz, die in zijn vroege jaren een vampier speelde die romantisch betrokken raakt bij een vampierdoder (Sarah Michelle Gellar) in Buffy and Angel, was zeker geen onbekende in het concept dat tegenpolen elkaar aantrekken.

Dus toen hij werd gekoppeld aan Emily Deschanel in de Fox-misdaadshow Bones, was het niet bepaald nieuw terrein voor hem.

Dat gezegd hebbende, het was de eerste keer dat de inwoner van Buffalo acteerde tegenover Deschanel, die op dat moment een relatief nieuwe actrice was (vóór Bones had ze slechts een handvol kleine rollen in tv en film). Dat gezegd hebbende, toen ze voor het eerst samen op het scherm verschenen, was hun chemie onmiskenbaar.

Het leek ook alsof ze elkaar al heel lang kenden. En nu, jaren nadat de show was afgelast, vragen fans zich af wat er achter de schermen is gebeurd met de relatie tussen Boreanaz en Deschanel.

Emily Deschanel werd binnengehaald om te lezen nadat David Boreanaz al was gecast

Nadat Boreanaz zijn acteerprestaties had bewezen bij Buffy en Angel, hoefde Boreanaz niet eens auditie te doen voor zijn rol in Bones. De toenmalige baas van Fox Television, Dana Walden, stelde zelfs persoonlijk voor dat de acteur de verwaande FBI-agent Seeley Booth zou spelen.

Na jarenlang een vampier te hebben gespeeld (waar hij enorm van genoot), vond Boreanaz dat Bones hem de kans gaf om iets anders te proberen. En toen hij zich eenmaal had aangemeld, was het aan maker Hart Hanson om iemand te vinden die even goed zou passen bij de aanwezigheid van Boreanaz op het scherm. Uiteindelijk heeft Hanson twee actrices op de shortlist gezet, waaronder Deschanel.

In die tijd wisten echter maar weinigen van de actrice en Hanson vroeg zich af of ze met Boreanaz "van top tot teen" kon gaan als de rol vereist was. Na één keer scheikunde te hebben gelezen, werd het duidelijk dat Deschanel dat wel kon. "Emily trok voor mij naar de voorste positie …," herinnerde Hanson zich.

Maar toen moest Deschanel ook bewijzen dat ze de aanwezigheid van Boreanaz op het scherm kon matchen met het netwerk. En toen ze nog een keer met de acteur voorlas, maakte Deschanel duidelijk dat ze haar mannetje kon staan.

“Er was een moment met David en Emily waarop hij naar haar toe stapte. Hij stapt gewoon in de richting van Emily en Booth probeerde zichzelf te vestigen als de alfa met Brennan, en zij stapt gewoon naar hem toe, 'legde Hanson uit. "Het klinkt als iets simpels, maar het was haar instinct en het was elektrisch."

Wat nog belangrijker is, Hanson realiseerde zich dat de twee een ongelooflijke chemie hadden. Iedereen in die kamer was een professional en kende scheikunde toen ze het zagen - ik hoefde helemaal geen ruzie te maken. Het was duidelijk dat ze deze chemie hadden', merkte hij op. “Chemie is onmogelijk te vinden.”

De chemie tussen Boreanaz en Deschanel werd in de loop der jaren steeds sterker, wat waarschijnlijk te danken is aan de goede werkrelatie die ze achter de schermen hadden opgebouwd. Voor de twee sterren was de sleutel om elkaar beter te leren begrijpen.

"We brachten meer tijd met elkaar door dan met onze eigen echtgenoten - met iemand anders eigenlijk - en we erkenden volledig dat we elkaar gek zouden maken", legde Deschanel uit.

We hebben elkaar toestemming gegeven om op verschillende tijdstippen weg te lopen, of gewoon te zeggen 'je v alt me nu echt lastig' of 'je irriteert me, ik moet bij je weg'. En we gebruikten dat zelden omdat we elkaar toestemming gaven, en we praatten erover.”

The Co-Stars hebben ooit Fox samen aangeklaagd

Naarmate de show vorderde, traden zowel Boreanaz als Deschanel op als producenten van de show. En hoewel ze in de laatste seizoenen misschien ook aanzienlijke verhogingen hebben ontvangen (Deschanel, bijvoorbeeld, kreeg naar verluidt $ 250.000 per aflevering), hadden de twee sterren nog steeds het gevoel dat Fox ze uiteindelijk te kort had gedaan.

In 2015 hebben de acteurs, samen met de bazen van de show en Kathy Reichs, auteur van Temperance Brennan-romans, een zaak aangespannen tegen Fox, bewerend dat ze door het netwerk zijn opgelicht als het ging om hun juiste winstdeelname van de show vooral na de deals die het had gesloten voor de rechten om de voor een Emmy genomineerde show uit te zenden of te streamen.

Enkele jaren later bereikte Fox uiteindelijk een schikking met zijn voormalige sterren, waarbij Boreanaz en Deschanel een schadevergoeding van $ 170 miljoen kregen.

Hebben David Boreanaz en Emily Deschanel nog steeds contact?

Het lijkt erop dat het antwoord op deze vraag ja is. Tijdens een Instagram Live-sessie met fans in 2020 onthulde Boreanaz zelfs dat hij zojuist met zijn voormalige co-ster had gesproken. Dat gezegd hebbende, het is onduidelijk of ze elkaar persoonlijk hebben kunnen zien, aangezien beide acteurs sinds Bones bezig waren met andere shows.

Ondertussen lijkt het erop dat een reboot van Bones nooit zal plaatsvinden, maar er is misschien een andere manier voor Boreanaz en Deschanel om weer samen te komen op het scherm. Boreanaz lijkt zelfs open te staan voor een gastoptreden van zijn voormalige tegenspeler in zijn huidige show, het actiedrama SEAL Team.

"Ik weet zeker dat ze het leuk zou vinden om…," antwoordde Boreanaz toen hem werd gevraagd of Deschanel in de serie verscheen. SEAL Team filmt momenteel zijn zesde seizoen en zoals fans van de show misschien weten, is alles mogelijk.

Aanbevolen: