Kane's onverzadigbare behoefte aan roddels staat de relatie tussen Kevin en Kim in de weg

Inhoudsopgave:

Kane's onverzadigbare behoefte aan roddels staat de relatie tussen Kevin en Kim in de weg
Kane's onverzadigbare behoefte aan roddels staat de relatie tussen Kevin en Kim in de weg
Anonim

Na een date die verrassend magisch bleek te zijn in aflevering 4, genieten Kim en Kevin van een ontbijt met yoghurt buiten hun hotel in Solvang. Kevin ha alt herinneringen op aan de avond en geeft toe dat hij meer voelt dan alleen een fysieke aantrekkingskracht op Kim, en merkt op dat hun 'harten zich voor elkaar openen'. Het lijkt erop dat Kim's gevoelens worden beantwoord als zij en Kevin een spontane reis maken naar Ostrichland USA. "Deze reis heeft me echt verrast," zei ze, "door deze date miste ik het hebben van een vriendje." Zou een exclusiviteitspraatje van Kevin Kreider-Kim Lee over de horizon kunnen gluren of zijn wij het alleen?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Bling Empire seizoen 2, aflevering 5: 'From Glowup to Blowup'

Christine worstelt met Anna en het verlies van haar moeder

Met Dr. Chiu en Baby G op sleeptouw, gaat Christine naar de Hollywood Forever Cemetery om haar begrafenisopties te begrijpen voor haar overleden moeder die vorig jaar overleed. Ze heeft meerdere opties gekregen, maar lijkt niet blij te zijn met een van hen, hoewel ze weet dat haar familieleden liever zouden hebben dat haar moeder uitrust op een "door feng shui goedgekeurde" locatie.

Thuis nodigt Christine Kane uit terwijl ze aan het tuinieren is. Christine lost op in een vlaag van tranen waarin ze haar angst uitdrukt omdat ze haar moeder niet meer bij zich heeft. Kane probeert haar te troosten, zodat ze weet dat, hoewel de fysieke aanwezigheid van haar moeder niet duidelijk is, haar spirituele dat wel is. Christine voegt er vervolgens aan toe dat haar verdriet voortkomt uit het feit dat ze een tip van een vriend heeft gekregen dat Anna heeft gezegd: "Ik ga [Christine] beëindigen."

Christine Crying Bling Empire
Christine Crying Bling Empire

Christine vraagt zich af wat ze deed om Anna zo boos op haar te maken en haar zo kwaad te wensen, terwijl Kane zich afvraagt of dit woord de waarheid is of dat Christine gewoon dramatisch doet. Kane geeft Christine het advies dat ze Anna gewoon moet negeren en alles wat met Anna te maken heeft niet al te serieus moet nemen. Hoewel Kane kan optreden als een echte vriend van Christine, lijkt het erop dat hij niet hetzelfde kan doen voor zijn vrienden Kevin en Kim.

Kane en Kevin krijgen een explosief gevecht op Kane's truffels en diamanten feest

Kevin vraagt Christine om advies als het erom gaat een teken of aardig gebaar voor Kim te maken in een poging haar een speciaal gevoel te geven. Christine zegt "H-D-D-D", vertaling: hoofd naar beneden, dck naar beneden. Ze moedigt hem aan om tijd door te brengen met Kim, en terwijl ze dat doen, zal hun relatie zich ontwikkelen.

Op Kane's dak zit Kim die Kane vertelt dat ze verrassend veel plezier heeft gehad met Kevin in Solvang. Kane maakt van de gelegenheid gebruik om uit te drukken dat hij wil dat Kevin "serieus is over [Kim]", en onthult haar dat Kevin de week voorafgaand aan zijn afspraakje met Kim naar een evenement ging en met iemand naar bed ging. Hij vertelt Kim dat hij haar en Kevin wil steunen, maar hij heeft niet het gevoel dat hij klaar of serieus genoeg voor haar is. Bij het horen van het nieuws voelt Kim zich natuurlijk verraden door Kevins woorden tijdens hun roadtrip en besluit hem te ontslaan.

Kane Bling Empire
Kane Bling Empire

Later in de week organiseert Kane een feest met truffels en diamanten in de juwelierszaak van zijn vriend Kyle Chan. Kevin merkt dat Kims houding is veranderd sinds hun reis samen en vraagt of ze buiten een gesprek willen voeren. Kim spreekt haar teleurstelling uit, in wezen zeggend dat ze een kans op Kevin nam en zich opende en hij het in haar gezicht gooide en tegen haar loog over zijn bedoelingen. Ze onthult dan de informatie die Kane haar heeft verteld, dus Kevin betrekt Kane bij het gesprek.

Kane en Kevin Truffels en Diamonds Bling Empire
Kane en Kevin Truffels en Diamonds Bling Empire

Kevin beweert dat hij niet alleen met deze anonieme vrouw naar bed ging voordat hij op date ging met Kim, maar dat het meer dan een maand geleden was. Kane's verhaal raakt in de war als hij heen en weer springt tussen de gebeurtenis die zich een week voor de datum heeft voorgedaan, of, volgens Kevin, meer dan een maand daarvoor. Kevin vraagt dan aan Kane waarom hij überhaupt iets tegen Kim heeft gezegd, waarop Kane antwoordde "zij is mijn vriendin", bewerend dat hij voor haar zorgde. Kevin raakt steeds meer gefrustreerd en slaat het glas in zijn hand kapot. "Fck off assle," zegt Kane, "Fcking kinderachtig."

Kane's acties lijken te suggereren dat hij geen echte vriend is

Van de Cherie en Jessey roddels tot de Kevin en Kim roddels, Kane lijkt maar geen genoeg te krijgen van de geruchtenmolen. Hij heeft het op zich genomen om te investeren in het verpesten van relaties, maar heeft besloten met een witte vlag te zwaaien en onschuld te claimen, onder het mom van een goede 'vriend' om zichzelf te beschermen. Echter, na het laatste incident tussen hem, Kim en Kevin, lijkt het erop dat Kane ruw wakker wordt, en fans beginnen aan te slaan.

Zal Kane's nieuwste faux-pax resulteren in het einde van de romance tussen Kevin en Kim? Of zal Kane eindelijk een glimp opvangen van karma's schaduw?

Bekijk alle nieuwe afleveringen van Bling Empire Seizoen 2, alleen op Netflix.

Aanbevolen: