RHONJ Seizoen 12 Aflevering 6 Review: 'Bromance Breakup

Inhoudsopgave:

RHONJ Seizoen 12 Aflevering 6 Review: 'Bromance Breakup
RHONJ Seizoen 12 Aflevering 6 Review: 'Bromance Breakup
Anonim

Sinds de première van seizoen 12 van Real Housewives of New Jersey zijn de spanningen tussen de vrouwen toegenomen. In aflevering 6 zijn het echter de echtgenoten die het met elkaar oneens zijn.

Vorige week zagen fans een bijna fysieke woordenwisseling uitbreken tussen Melissa Gorga en Jennifer Aydin, nadat de laatste Melissa's echtgenoot een "little b girl" noemde omdat hij betrokken was bij een vrouwenconflict.

Het gevecht droeg ertoe bij dat de Aydin hun uitnodiging voor het 'roze feest' van de Gorga kwijtraakten, en met Bromance Breakup die op het evenement begon, is het geen verrassing dat de cast van RHONJ veel te zeggen had over de gevolgen.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor 'Bromance Breakup'

Jennifer breekt over Bill die niet voor haar opkomt

Net als in Jersey Shore Showdown, onthult Jennifer in Bromance Breakup dat ze zich gekwetst voelt dat Bill niet tussenbeide kwam om haar te verdedigen tijdens haar gevecht met Melissa.

Gedurende de hele aflevering worstelt ze met het gebrek aan steun, en naast Bill rechtstreeks confronteren, gaat ze naar haar biechtstoel om te vertellen dat ze "moe is van het opzetten van een dapper gezicht"en doen alsof alles in orde is tussen hen - vooral als hij niet bereid is haar te steunen.

Later in de aflevering klaagt Jennifer ook bij Dolores over de situatie, deze keer zei ze dat ze zich boos en verraden voelde door zijn gebrek aan actie, en gezien zijn affaire, was het een dubbele klap voor haar.

Jennifer wijst er verder op dat ze zich gekwetst voelde door de groep die grapjes maakte over van Bill te houden en geen problemen met hem had, ondanks zijn ontrouw.

Joe Gorga gelooft ook dat Bill voor hem moet opkomen

Hoewel Bill's passiviteit zijn vrouw verwoest, lijkt het erop dat zij niet de enige gekleineerde partij is. Joe Gorga voelt zich ook gekwetst door de situatie en vindt het moeilijk te begrijpen dat Bill niet alleen op zichzelf bleef temidden van het drama, maar hem niet steunde.

Joe gaat naar zijn biechtstoel om te zeggen dat hoewel hij begreep dat Bill niet betrokken wilde worden bij [je] drama van zijn vrouw, " hij vond nog steeds dat hij haar had moeten aanpakken voor het gevecht. Per slot van rekening klaagt hij, "we zouden vrienden moeten zijn."

"Bill had moeten gaan, 'stop! he! Jen, wat ben je aan het doen?'" gaat hij verder. "Dat is wat de Wolf Pack is: echte vriendschap."

Boys Night neemt een wending voor het ergste wanneer The Wolf Pack' een bende op Bill

Na Joe uit te hebben gehoord, stelt Frank Catania voor om als groep iets te gaan drinken zodra ze zijn teruggekeerd van hun reis naar Jersey Shore, om de lucht te klaren, waarbij hij opmerkt dat ze hun vrouw in de loop der jaren nooit hebben laten gaan ' gevechten komen tussen hen.

De dingen gaan echter niet volgens plan, en ondanks een joviale begroeting van de groep, wordt Bill al snel door hen gegrild over Jennifers acties op de barbecue.

Nadat Bill heeft uitgelegd dat hij er een punt van maakt om uit de problemen van Jennifer te blijven, komt Joe tussenbeide dat ze "uit de hand loopt" en ze overschreed een grens en sloeg haar reactie op Melissa dicht als "vies en walgelijk."

Dit brengt Bill ertoe om te vragen of ze dachten dat Margaret een grens had overschreden door zijn affaire te onthullen - maar de vergelijking komt te dicht bij huis voor Evan Goldschneider, die Bill eraan herinnert dat Jennifer had geprobeerd geruchten over zijn vermeende affaire op te graven vorig seizoen.

Evan dringt er bij Bill op aan om te antwoorden als hij vindt dat Jennifer een goed persoon is, waarna de chirurg de tafel verlaat en naar buiten stormt - de groep achterlatend met de vraag of hij terugkomt, en de kijkers vragen zich af of de Wolf Pack kan terugveren van het drama.

Margaret Josephs en Joe Benigno stellen meer vragen over Louie Ruelas

Terwijl de gevolgen van het gevecht in Jersey Shore Showdown het grootste deel van de verhaallijn in Bromance Breakup uitmaken, bevat aflevering 6 ook meer vragen over het verleden van Louie Ruelas.

Bovenop dat Margaret de video van Louie opnieuw ter sprake brengt - en vervolgens Teresa's bewering dat ze het niet heeft gezien betwist - brengt ze later beschuldigingen van misbruik ter sprake terwijl ze luncht met haar moeder.

Later, op jongensavond, snijdt Joe Benigno het onderwerp aan met de Wolf Pack, vraagt Joe Gorga wat hij ervan vond en stelt het onderwerp voor de groep ter discussie.

Iets zegt ons dat dit waarschijnlijk niet zo goed zal vallen bij Teresa, die al haar frustratie heeft geuit over de voortdurende ondervraging van haar vriend door de groep.

Fans reageren op 'Bromance Breakup' - en ze richten zich op Evan

Gezien de plotselinge spanning in de Wolf Pack, is het niet verwonderlijk dat fans veel te zeggen hebben over het drama tussen de mannen - en het lijkt erop dat velen van hen Team Bill zijn.

Meer specifiek, een aantal kijkers vond dat Joe Gorga Jennifer's beschuldigingen had bewezen dat hij een "little b girl" was door te verwachten dat Bill partij zou kiezen tegen zijn vrouw.

Sommige gebruikers van sociale media wezen er ook op dat de reactie van Evan hen vorig seizoen twee keer deed nadenken over zijn onschuld, met talloze reacties op @rhonjobsessed's Instagram-post waarin hij een affaire.

Nu de kloof tussen de Wolf Pack net is begonnen - en de lont van Teresa waarschijnlijk relatief snel zal doorslaan - levert RHONJ's 12e seizoen zeker wat drama betreft op. Wat betreft hoe het allemaal zal verlopen, we moeten gewoon op de hoogte blijven!

Fans kunnen altijd en overal nieuwe afleveringen van Real Housewives of New Jersey bekijken op hayu.

Aanbevolen: