Dit is hoe Dan Levy zijn enorme vermogen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Dan Levy zijn enorme vermogen uitgeeft
Dit is hoe Dan Levy zijn enorme vermogen uitgeeft
Anonim

Wanneer de meeste mensen zich voorstellen hoe het zou zijn als ze plotseling geld zouden krijgen, komen fantasieën op over uitgaven alsof er geen morgen is. Er zijn echter veel sterren die failliet zijn gegaan vanwege hun slechte financiële planning. Als gevolg hiervan moet een nieuwe ster als Dan Levy voorzichtig zijn met hoe hij omgaat met zijn hervonden rijkdom.

Gelukkig voor Dan Levy heeft hij een hechte band met zijn vader. Aangezien Eugene Levy een komische legende is, zou hij zijn zoon goed advies moeten kunnen geven over hoe om te gaan met rijk zijn. Natuurlijk, hoe hecht Eugene en Dan Levy ook zijn, veel kinderen luisteren niet graag naar het advies dat hun ouders hen geven. Met dat alles in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op, waar heeft Dan Levy zijn geld aan uitgegeven nu hij een enorm vermogen heeft?

Een fortuin vergaren

Na het bekijken van de showbusinesscarrière van zijn vader tijdens zijn jeugd, besloot Dan Levy schijnbaar in de voetsporen van zijn vader te treden. Nadat hij tijdens het korte bestaan een baan had gekregen voor MTV Canada, begon Levy een beetje naam te maken als co-host van The Hills: The After Show en The City: Live After Show.

Na een aantal jaren in de entertainmentbusiness te hebben gezwoegd, benaderde Dan Levy zijn vader over het maken van de show die Schitt's Creek zou worden. Na zijn debuut in 2015 trok Schitt's Creek niet veel aandacht tijdens de eerste paar seizoenen, maar het trok genoeg kijkers om in de lucht te blijven. Uiteindelijk zou dat een geweldige zaak blijken te zijn, aangezien Schitt's Creek plotseling een enorme hit werd na het derde seizoen. De reden daarvoor is dat de show begon te streamen op Netflix en dat miljoenen mensen hem ontdekten.

Toen Schitt's Creek een weggelopen hit werd, kon Dan Levy geld verzilveren. Immers, aangezien Levy een van de makers, uitvoerende producenten, showrunners en sterren van Schitt's Creek was, lijkt het veilig om aan te nemen dat hij een mooi deel van de taart heeft gekregen. Bovendien heeft Levy een algemene productieovereenkomst getekend met ABC Studios en speelde hij een rol in de rom-com Happiest Season 2021. Als resultaat van al die inkomstenstromen heeft Levy een fortuin van $14 miljoen volgens celebritynetworth.com.

Dan's enorme aankoop

Als de meeste mensen rijk worden, is een van de eerste dingen die ze kopen een dure woonruimte. Hoewel hij het enorm dure onroerend goed dat sommige sterren kopen niet kan betalen, heeft Dan Lavy in 2020 $ 4,1 miljoen uitgegeven aan een ongelooflijk landgoed in Los Feliz. een verrassing voor iedereen dat het indrukwekkend is. Volgens variété.com betaalde Levy immers $ 400.000 boven de oorspronkelijke vraagprijs van zijn huis.

Het blijkt dat het huis met twee verdiepingen van Dan Levy ongeveer 3.200 vierkante meter is en vier slaapkamers en drie badkamers bevat. Wat nog belangrijker is, volgens de beschrijving van verscheidenheid.com, klinkt het huis van Levy absoluut prachtig. Ze beschrijven het huis bijvoorbeeld als een "Norma Desmond-waardige stenen gebogen trap", een "enorme open haard" en een "intiem geproportioneerd hol met slanke houten balken over het plafond. Van daaruit beschrijft het artikel een "snazzily vernieuwde keuken" met "slanke marmeren werkbladen op chic".

Bovenop het hoofdgedeelte van Dan Levy's huis heeft het pand ook een garage voor twee auto's. Hoewel dat misschien niet al te indrukwekkend klinkt, is het opmerkelijk dat er een gastenverblijf bovenop de garage is en dat het beschikt over "een moderne badkamer".

Kleinere aankopen

In juni 2021 hadden Rashida Jones en Dany Levy een gesprek voor de camera om het nieuwe product van Citi, de Custom Cash Card, te promoten. Op een bepaald moment tijdens hun gesprek onthulde Levy dat hij geld had uitgegeven aan een jaarlijkse reis naar Japan. Tijdens een van die reizen liet Levy wat geld vallen op iets ongewoons, "een tas die je aan je voet doet en het maakt alle huid van je voet af".

Volgens Dan Levy was het een vreemde ervaring om de voetenzak te gebruiken die hij in Japan kocht. Het was zo verontrustend om mee te doen. Het is gewoon een plastic zak die je om je voet doet en binnen de weken die volgen, werpt je voet af. Dus zo geef ik mijn geld uit.”

Naast het geld dat Dan Levy heeft uitgegeven aan voetverzorging, lijkt het heel duidelijk dat een groot deel van zijn geld naar een van zijn passies gaat, mode. Levy is immers altijd te zien in extreem modieuze kleding en meegaan met de laatste trends wordt al snel duur. Het is natuurlijk veilig om aan te nemen dat Levy een deel van zijn kleding gratis heeft gekregen, vooral de blindgangers die hij sport bij grote evenementen. Desondanks leveren ontwerpers meestal hoogwaardige kleding aan een ster als Dan Levy, maar dat zou nog steeds betekenen dat hij zijn eigen geld moet uitgeven aan zijn dagelijkse outfits.

Aanbevolen: