De romantiek achter de schermen van 'Love Is Blind' seizoen 2

Inhoudsopgave:

De romantiek achter de schermen van 'Love Is Blind' seizoen 2
De romantiek achter de schermen van 'Love Is Blind' seizoen 2
Anonim

Net als in het eerste seizoen van 'Love Is Blind', heeft het tweede hoofdstuk van Netflix's datingshow twee koppels weggelaten wiens romances achter de schermen plaatsvonden.

Georganiseerd door Nick en Vanessa Lachey, ziet het experiment de deelnemers proberen liefde te vinden in de pods, waar ze met potentiële partners kunnen praten zonder ze te kunnen zien… tot de dag dat ze zich verloven. Het programma richt zich op de deelnemers terwijl hun trouwdagen naderen om te zien welke koppels hun beslissing daadwerkelijk zullen doorzetten.

Fans van de show weten misschien alles over de zes koppels die de lucht hebben gemaakt en hun dramatische, wervelende liefdesverhalen. Maar zelfs de meest enthousiaste kijkers weten misschien niet dat twee paren - Kara Williams en Jason Beaumont, en Caitlin McKee en Joey Miller - zich achter de schermen hebben verloofd. Ze waren niet uitgenodigd in Mexico, waar de zes officiële koppels een week doorbrachten nadat ze er een ring om hadden gedaan.

Jason Beaumont bevestigde relatie met Kara Williams op 'Love Is Blind 2'

Kara en Jason ontmoetten elkaar in de pods en zetten hun relatie voort na de onthulling, zoals hij bevestigde in een sindsdien verwijderd Instagram-bericht dat in februari van dit jaar werd gepubliceerd.

De stewardess beschreef Kara als "een van de meest charismatische, liefdevolle en ondersteunende mensen die [hij] ooit heeft ontmoet".

"Kara en ik hadden gesprekken in 10 dagen die nog nooit ter sprake waren gekomen in mijn vorige langdurige relaties," zei hij, eraan toevoegend: "Kara vond een manier om die muur voor mij neer te halen en mezelf te zijn, wat werd het keerpunt voor mij in dit hele experiment."

Maanden later lijkt het er echter op dat Kara haar gelukkig heeft gevonden met een andere man. Wat is er gebeurd tussen haar en Jason?

"A Failed Engagement": Kara beschrijft haar 'Love Is Blind'-ervaring

Op 24 februari plaatste Kara op Instagram een foto waarop ze een trouwring draagt, als bewijs dat Jason de vraag had gesteld tijdens de show. Helaas bevestigde ze ook dat de dingen tussen hen in hetzelfde bericht waren geëindigd.

"LIB was echt een once in a lifetime ervaring die ik nooit zal vergeten; een die elk risico waard was en een ervaring waar ik BIJNA geen spijt van heb gehad ", schreef ze in het bijschrift.

"Het is gemakkelijk voor mensen om het proces bullsht te noemen, maar het is ECHT, dat beloof ik je!"

Kara beschrijft haar 'Love Is Blind'-reis en zei dat het "een paar curveballs had en een mislukte verloving", zonder uit te leggen wat er mis ging tussen haar en Jason.

Ze erkende toen de banden die ze had gecreëerd tijdens de show, waar ze vriendschappen smeedde met andere vrouwen.

"Het belangrijkste onderdeel van deze ervaring was de band met een aantal echt ongelooflijke vrouwen en het ontwikkelen van vriendschappen die een leven lang meegaan", schreef ze, voordat ze aftekende met: "LEUK FEIT - ik ben niet langer verloofd!" en een smiley.

Joey Miller en Caitlin McKee zijn verloofd

Als je 'Love Is Blind 2' hebt gezien, herinner je je misschien Joey Miller die zei dat vrouwen altijd zijn grijze haar op een date zouden brengen.

In februari gaf Joey details over zijn periode in de show en onthulde dat hij en Caitlin McKee voor elkaar vielen in de pods en zich verloofden.

We hebben gevibreerd vanaf de eerste pod-date, waren VEEL diep VEEL snel, verrasten elkaar met Drumsticks/taco's/Tequila/Bieber-serenades, verloofden ons zonder elkaar ooit te zien, en hadden een geweldige zomer en herfst samen zonder alles de camera's', schreef Joey.

Hij bedankte ook de show "om me te laten kennismaken met zo'n sterke, zorgzame en medelevende vrouw". Ondanks dat ze toegaf dat ze niet meer samen waren, zei hij dat ze "absoluut blind verliefd werden".

Hij voegde eraan toe: "Dit was een veel betekenisvollere ervaring dan velen die het zien, het als zijnde ervaren. 100% focus gewijd aan het ontdekken wie ik ben, wat ik nodig heb in een levenspartner en wat ik kan bieden aan een levenslange relatie. De hele dag, elke dag, 10 dagen. Voor een man die het grootste deel van zijn tijd besteedt aan het nastreven van zijn werk of het najagen van reiservaringen, was op deze manier leren verbinden uiteindelijk een van de beste dingen die ik ooit heb gedaan."

Caitlin over waarom zij en Joey niet naar Mexico gingen

Joey's ex-verloofde Caitlin bevestigde ook hun relatie met een reeks foto's en zei dat ze de kans hadden om buiten de camera om te binden.

"Wat je niet zag, is dat ik ook liefde vond in de pods en de show verliet met een verloofde", schreef Caitlin.

"[Joey] en ik hadden een geweldige zomer en herfst met de mogelijkheid om te reizen, elkaars families te ontmoeten en een echte relatie op te bouwen zonder de camera's en crew. Hoewel we er onlangs voor kozen om onze eigen weg te gaan, we kiezen ervoor om vrienden te blijven en hij zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben."

In een aparte post nam de deelnemer even de tijd om een van de meest prangende vragen van fans van de show te beantwoorden: waarom zijn zij en Joey niet samen met de andere koppels naar Mexico gegaan?

"Na het filmen van de onthulling waren we vrij om terug te gaan naar Chicago," zei ze eenvoudig.

Het stel besloot zelf op vakantie te gaan om elkaar beter te leren kennen.

"We gingen een paar dagen naar Santa Monica en genoten ervan om elkaar persoonlijk te leren kennen voordat we teruggingen naar het echte leven. We wandelden, lagen bij het zwembad, dronken tequila, facetimeden onze familie en vrienden en vierden feest mijn verjaardag samen!" schreef ze.

"We hebben misschien niet de kans gehad om ons liefdesverhaal op dezelfde manier te vertellen als de andere koppels, maar ik geloof echt dat alles gebeurt zoals het bedoeld is. Ik zal ['Liefde] altijd dankbaar zijn Is Blind'] voor een ervaring van je leven."

In een interview legde de maker van de show, Chris Coelen, uit waarom bepaalde koppels de cut niet haalden.

"Je hebt maar zoveel bemanningen en zoveel budget en zoveel tijd," zei hij.

"Het zou geweldig zijn om iedereen te volgen, maar je moet gewoon beslissen wat een goede groep is om te volgen."

'Love is Blind' seizoen één en twee worden gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: