The Ultimatum': waren Lauren en Nate het erover eens om geen kinderen te krijgen?

Inhoudsopgave:

The Ultimatum': waren Lauren en Nate het erover eens om geen kinderen te krijgen?
The Ultimatum': waren Lauren en Nate het erover eens om geen kinderen te krijgen?
Anonim

Lauren Pounds en Nate Ruggles hadden een kortstondige reis in The Ultimatum. Hij stelde haar voor tijdens de aflevering van The Choice voordat hij de kans kreeg om hun oefenechtgenoten te kiezen. Tijdens de reünie-aflevering - waar kijkers een update kregen over waar de koppels tegenwoordig zijn - werd Nate door de cast geroepen omdat hij zijn wens om kinderen te hebben voor Lauren in gevaar bracht. Hij stelde haar aanvankelijk het ultimatum omdat ze geen kinderen wilde. Gaan ze dan nog trouwen? Hebben ze overeenstemming bereikt over het krijgen van kinderen? Dit is wat we weten.

Zijn Lauren en Nate uit 'The Ultimatum' nog steeds samen?

Mensen waren niet blij om te zien dat Nate Lauren ten huwelijk vroeg in aflevering 2, omdat het leek alsof hij gewoon geen opties meer had voor een proefvrouw. Toch zei Lauren blij ja, en ze verlieten samen de show. "Hierdoor heb ik geleerd dat ik geen gezin heb zonder jou", zei Nate tijdens het aanzoek. 'En zolang ik de rest van mijn leven met jou doorbreng, is dat alles wat ik wil. Er is niemand anders bij wie ik me zou kunnen voorstellen dat ik de rest van mijn leven naast jou zou zijn.' Hun co-sterren waren destijds geschokt. Maar tijdens de reünie sprak Nate zijn controversiële voorstel aan en zei dat "niemand een kaars voor Lauren hield, voor mij."

"Deze ervaring en ik heb dit eerder gezegd, heeft me geholpen", verklaarde hij. "Het deed me beseffen al deze geweldige mensen hier, alle geweldige dates die ik met Shanique had, april, jullie allemaal - ik heb zoveel geweldige mensen ontmoet. Toch hield niemand een kaars aan voor Lauren, voor mij." Lauren verdedigde ook haar verloofde tijdens een interview met Today. "De manier waarop het eruit zag is duidelijk niet goed", zei ze over het voorstel. "Het is gemakkelijk om te zeggen: 'Hij is gewoon een puinhoop en hij kan geen beslissing nemen… Maar Nathan is een goed mens en hij heeft goede bedoelingen. Op dat moment had hij zoiets van: 'Wat moet ik doen?'"

Ze onthulde ook dat ze Nate had verteld haar niet ten huwelijk te vragen in de show. "Het was super onverwacht", herinnert ze zich. "Ik had hem gezegd dat niet te doen. Ik had zoiets van: 'Doe dat niet. Je gaat in de problemen komen. Mensen zullen boos op je zijn.'" Ze zei echter: "Nathan doet wat Nathan wil toch te doen." Op een gegeven moment had ze het ook moeilijk in de show, dus stuurde Nathan haar een sms over zijn plannen om gewoon samen weg te gaan. "Ik vertelde hem hoe depressief ik was", vertelde ze. "Ik huilde en kon niet slapen, en had er spijt van dat ik was gekomen. Hij zei: 'Ik ga je gewoon een aanzoek doen, en laten we gewoon de zonsondergang in rijden. En laten we alles uitzoeken.'"

Ze voegde eraan toe dat het voorstel niet nep was. 'Nathan huilt niet,' zei ze. "Ik heb hem in zijn hele leven maar twee keer zien huilen. Dus ik begon te huilen. En dus dacht ik:" Oh, hij meent dit echt.' Op dat moment voelde het heel leuk." Wat betreft de reactie van de cast op dat voorstel, zei ze dat ze er geen aandacht aan besteedde omdat ze op dat moment gelukkig was. "Wat daarna kwam, voelde niet erg leuk omdat we kreeg er veel terugslag voor, "vervolgde ze. "Maar ik probeerde vast te houden aan die paar momenten waarop hij op zijn knie zat en ik voelde me gewoon heel gelukkig. Dat is het enige dat telt, denk ik"

Zijn Lauren en Nate van 'The Ultimatum' akkoord gegaan om geen kinderen te krijgen?

Tijdens de reünie vroeg Nick Lachey Nate of hij kon leven met de mogelijkheid om geen kinderen te krijgen met Lauren. Hun tegenspeler, Alexis Maloney, vroeg ook of ze van plan waren om kinderen te krijgen of niet. 'Nog niet,' antwoordde Nate. Lauren voegde eraan toe: "We zijn overeengekomen om er voorlopig een te hebben." Later verduidelijkte ze haar standpunt over het hebben van kinderen in een bijschrift voor haar Instagram-bericht met haar en Nate. "Wat onze beslissing over kinderen betreft, moet worden begrepen dat ik nooit heb gezegd dat ik geen kinderen wilde, ik zei dat ik over hen twijfelde", legde ze uit.

"We hebben ons obstakel buiten de camera doorgewerkt", vervolgde ze. "En onze beslissing om 1 kind te krijgen is tot stand gekomen met liefde en zorgvuldige overweging, niet met dwang of opoffering. Ik ben net 30 geworden en heb altijd gezegd dat 33 klinkt als een goede leeftijd om moeder te worden, dus we wachten een beetje We zijn al 3 1/2 geweldige jaren samen, gevuld met zoveel avontuur en gelach, en ik kan me niet voorstellen om met iemand anders samen te leven." Nate sprak ook over hun controversiële verloving op zijn Instagram-bericht en zei: "Veel mensen vinden liefde, niet heel veel vinden hun perfecte persoon. Ik ben zo dankbaar dat ik beide in dit geweldige meisje vind."

Aanbevolen: