Wat is er gebeurd tussen Jada Pinkett Smith en Wesley Snipes?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Jada Pinkett Smith en Wesley Snipes?
Wat is er gebeurd tussen Jada Pinkett Smith en Wesley Snipes?
Anonim

Sinds Will Smiths controverse over de Oscar-klap, is zijn huwelijk met Jada Pinkett Smith een hot item in de media. Mensen hebben hun "open relatie" in twijfel getrokken - met fans die enkele rode vlaggen ontdekten in hun openbare interacties. Anderen zijn ook begonnen hun opvoedingsstijl en hun vroegere relaties te bekritiseren, waaronder de geruchten van de actrice met Wesley Snipes. Dit is de waarheid over hun relatie.

Heeft Jada Pinkett Smith een date gehad met Wesley Snipes?

Er is niet veel bekend over de relaties van Pinkett Smith voor haar huidige echtgenoot. Natuurlijk, er is haar gecompliceerde relatie met Tupac Shakur (we zullen dat later bespreken). Anders dan dat, is haar datingsgeschiedenis enigszins een mysterie. Maar volgens ETOnline ging de Matrix-ster in het begin van de jaren '90 kort uit met Snipes. Ze verschenen zelfs samen in het openbaar tijdens de 21e jaarlijkse AFI Lifetime Achievement Awards in 1993. Er is niets geschreven over hun korte romance, maar er zijn foto's van hen samen op het evenement en in een auto tijdens de opening van Woody Harelson's Furthest From the Sun-toneelstuk in Tiffany Theater in West Hollywood.

Snipes was toen al een gevestigde filmster die verscheen in films als Vietnam War Story, Major League, Jungle Fever en New Jack City. Pinkett Smith was daarentegen nog een Hollywood-nieuwkomer. Ze is ook 10 jaar jonger dan hij, dus ze had toen nog niet echt haar sporen verdiend. In 1990 was ze alleen te zien in een aflevering van True Colors en Life with Fathers. Het was pas in 1993 dat ze haar doorbraak tv-gastrol had in Doogie Howser, M. D.

Datzelfde jaar maakte ze ook haar filmdebuut in Menace II Society. Shakur zelf heeft haar aanbevolen voor de rol van Ronnie, een alleenstaande moeder. Ze wilde stoppen met de film na het vertrek van de rapper, maar hij overtuigde haar om te blijven. Sindsdien heeft Pinkett Smith verschillende rollen gescoord in films met een groter budget zoals A Low Down Dirty Shame, waar haar optreden werd beschreven door The New York Times "zo brutaal en sissend als een S alt-N-Pepa-opname, loopt weg met de film." Ze werd populairder na het spelen van Eddie Murphy's liefdesbelang in de remake van 1996 van The Nutty Professor.

Jada Pinkett Smith had ook een relatie met Grant Hill

In 2020 gaf Pinkett Smith op Red Table Talk toe dat ze ooit een relatie had met de voormalige NBA-speler Grant Hill. "Hij was het eerste vriendje dat ik mee naar huis nam voor de feestdagen", vertelde ze. Hill is momenteel getrouwd met zangeres Tamia. De twee werden in 1996 opgericht door Anita Baker. Ze vroeg Tamia bij de Soul Train Music Awards of ze iemand zag en toen ze nee zei, zei Baker dat ze iemand voor haar had. Omdat de Officially Missing You-zanger destijds in Canada woonde, ontmoette ze Hill pas zeven maanden tijdens een talentenjacht in Los Angeles. Hij zei dat het liefde op het eerste gezicht was.

De twee hadden drie jaar een relatie voordat ze in 1999 in het huwelijksbootje stapten in Detroit. Ze verwelkomden hun eerste dochter, Myla Grace in 2002, gevolgd door Lael Rose vijf jaar later. In december 2020, toen ze hun 20-jarig jubileum vierden, zei Tamia dat "er geen geheim is" voor hun gelukkige huwelijk omdat ze er gewoon aan werken. "We waren net aan het praten over hoe mensen alleen deze diepe vragen stelden, en we hadden uiteindelijk zoiets van, het is niet diep", zei ze over hun huwelijk tijdens een interview met Essence.

"Het huwelijk is niet diep. Het is niet ingewikkeld, je probeert het gewoon te maken," vervolgde ze, eraan toevoegend dat de bevestigende woorden ook helpen. "Elke dag zeg je gewoon tegen elkaar: 'we gaan het oplossen, we gaan er samen doorheen', [omdat] het niet gaat om elkaar in de ogen kijken, het gaat om in dezelfde richting kijken. Er is dus geen geheim."

Wat is er gebeurd tussen Jada Pinkett Smith en Tupac Shakur?

Pinkett Smith en 2Pac "waren nooit intiem", althans volgens haar man, Smith. Hij gaf echter toe dat hun liefde voor elkaar "legendarisch" was dat hij er vroeger door werd "gefolterd". "Hoewel ze nooit intiem waren, is hun liefde voor elkaar legendarisch - ze definieerden 'rijden of sterven'", schreef hij in zijn memoires, Will. "In het begin van onze relatie werd mijn geest gekweld door hun connectie. Hij was PAC! en ik was ik."

Hij voegde eraan toe: "Hij veroorzaakte de perceptie van mezelf als een lafaard. Ik haatte het dat ik niet was wat hij in de wereld was, en ik leed aan een woedende jaloezie: ik wilde dat Jada zo naar me keek. " Hoewel de rapper Pinkett Smith in een gedicht noemde als zijn "hart in menselijke vorm", zei de actrice dat ze besloten om vrienden te worden na een "walgelijke" kus."Er was een tijd dat ik dacht: 'Kus me gewoon! Laten we eens kijken hoe dit gaat'", vertelde ze in 2015 aan Howard Stern. wees de meest walgelijke kus voor ons allebei."

Aanbevolen: