Dit is Steve-O's leven sinds de aankondiging van nuchterheid

Inhoudsopgave:

Dit is Steve-O's leven sinds de aankondiging van nuchterheid
Dit is Steve-O's leven sinds de aankondiging van nuchterheid
Anonim

In de jaren 2000 stond en staat Steve-O bekend om zijn over-the-top gevaarlijke stunts in Jackass en alle verwante vormen van media. Het succes van de avontuurlijke komische show en een reeks psychische problemen speelden echter een rol bij zijn val van drugs- en middelenmisbruik in 2006, en hij kreeg vervolgens een terugval in 2008.

"Ik heb vreselijke stemmingswisselingen en ernstige depressies gehad. Mijn hersenen zijn kapot van het gebruik van zoveel cocaïne, ketamine, PCP, lachgas en allerlei andere drugs," zei hij.

Die noodlottige dagen zijn echter allang voorbij. Steve, nu 47 jaar oud, leidt zijn leven met trots in nuchterheid. Hij mag dan een controversiële entertainer zijn, zijn verhaal over de terugkeer uit de dood heeft velen geïnspireerd. Om het samen te vatten, hier is alles wat de stuntman heeft gedaan sinds hij in 2008 zijn soberheid afkondigde.

6 Steve-O nam deel aan 'Dancing With The Stars'

Ongeveer een jaar nadat hij zijn soberheid aankondigde, werkte Steve-O, wiens echte naam Stephen Gilchrist Glover is, samen met Lacey Schwimmer om deel te nemen aan het achtste seizoen van Dancing with the Stars. Slechts een week na de wedstrijd kon hij zijn deelname echter niet voortzetten nadat hij tijdens de repetitie op zijn microfoonpakket was gevallen, waardoor hij in de tweede week beknelde zenuwen en rugspam kreeg. Hij werd uitgeschakeld na de zesde week, maar het was zeker een jaar om nooit te vergeten!

5 Steve-O's terugkeer naar 'Jackass'

Vóór 2008 was Steve vooral dronken op de set van Jackass om de adrenaline te laten pompen. Toen hij zich echter als een nuchtere man aan het nieuwe leven aanpaste, was zijn deelname aan de film Jackass 3D uit 2010 een begin als iets nieuws, omdat het zijn nuchterheid op zijn best was.

"Er is deze keer geen bier op de set, ook al zouden sommigen van ons dat wel willen," Steve's oude vriend, Johnny Knoxville, die ook het brein achter de franchise was, sprak lovend over zijn landgenoot en voegde toe: "En om eerlijk te zijn gaat het geweldig. Iedereen heeft verschillende blessures gehad, wat een goed teken is en Steve-O ha alt waarschijnlijk de beste beelden uit iedereen. Hij gaat er echt voor. Hij wil aan iedereen bewijzen dat hij kan deze stunts nuchter. Het is nu twee jaar geleden dat hij iets gedronken heeft. Iedereen steunt hem echt."

4 Steve-O op YouTube

Het is nog steeds onduidelijk hoe Steve-O's YouTube-reis begon, maar hij post al sinds september 2013. Hij heeft meer dan 6,13 miljoen abonnees verzameld in februari 2022, naast bijna 400 miljoen totale weergaven. Net als zijn Jackass-personage, neemt Steve-O zijn fans mee naar de gekste grappen en stunts van zijn leven met zijn YouTube-kanaal.

"Ik kon geen baan houden", herinnerde hij zich hoe hij in de televisiewereld terechtkwam in een recent cover-interview voor GQ, eraan toevoegend: "Ik was ontslagen bij elke arbeidssituatie die ik ooit probeerde, en dat was een strekking die ik daarna nog jaren bleef volhouden. Het enige waar ik van hield, was gewoon fking spelen met videocamera's."

3 Steve-O probeerde veganist te zijn

Twee jaar nadat hij nuchter was, kondigde Steve-O aan dat hij een veganistische levensstijl had aangenomen. In feite had hij geprobeerd af te zien van stunts die mogelijk dieren zouden kunnen schaden, door te zeggen: "Wat betreft een meelevende levensstijl en [het is] gezond voor mij, voor de planeet en al het leven erop, veganistisch is echt de beste te gaan. Het helpt me enorm."

In 2018 onthulde de stuntman echter dat hij niet langer een veganist is, terwijl hij "militante" en "vervelende" veganisten bekritiseerde die pleiten voor "meer kwaad dan goed"." Hij had veganisme gedumpt en in plaats daarvan een pescatariër geworden, wat betekent dat hij nog steeds visproducten eet.

2 Steve-O speelde in Sam Macaroni's komedie 'Guest House'

Naast zijn gekke stunts in Jackass, heeft Steve ook zijn entertainmentportfolio verbreed door in 2020 te spelen in Sam Macaroni's komedie Guest House. Met in de hoofdrollen Pauly Shore, Mike Castle, Aimee Teegarden, Mikaela Hoover, en meer, de stoner-komediefilm neemt het uitgangspunt van een jong verloofd stel dat hun nieuwe droomhuis vindt voordat ze een feestbeest ontdekken dat in het pension woont. Ondanks zijn matige kritische prestaties, is Guest House toch een leuke rit van anderhalf uur.

1 Wat volgt er voor Steve-O?

Dus, wat biedt de toekomst voor de controversiële tv-ster? Nu in zijn onberispelijke volwassenheid, terwijl hij bijna de vijftig nadert, is Steve-O nog steeds erg actief in de entertainmentindustrie. Dit jaar werd er weer een Jackass-film uitgebracht, maar die was niet zonder opoffering, aangezien zowel hij als Knoxville tijdens de eerste twee dagen van de productie in het ziekenhuis werden opgenomen. Hoe dan ook, de film is een groot commercieel en kritische succesfactor, en het is veilig om te zeggen dat het de moeite waard was.

Aanbevolen: