Dit is wat Taylor Swift doet sinds de aankondiging van haar 'rode' heropname

Inhoudsopgave:

Dit is wat Taylor Swift doet sinds de aankondiging van haar 'rode' heropname
Dit is wat Taylor Swift doet sinds de aankondiging van haar 'rode' heropname
Anonim

Er is nooit een saai moment voor Swifties. Of Taylor Swift een aankondiging plaatst of ze een foto analyseren die ze heeft gepost of een andere theorie bedenken, elke dag lijkt chaotisch te zijn in het fandom.

Taylor Swift kondigde haar heropname van haar vierde album, Red, aan op 18 juni. Ze zei dat het album op 19 november zou uitkomen en 30 nummers zou bevatten, maar ze verdwenen gewoon van sociale media, waardoor fans in een razernij.

Swift moet haar eerste zes albums opnieuw opnemen om alle masters ervan onder een nieuw label te krijgen. Tot nu toe heeft ze Fearless (Taylor's Version) en binnenkort Red (Taylor's Version) uitgebracht. Maar ze stuurt gemengde signalen die fans gek maken.

Ook al is ze dat, dit is wat Taylor Swift doet sinds ze haar Red-opname aankondigde.

10 Ondersteunde vriend Ed Sheeran

Een paar dagen nadat Swift haar heropname van Red aankondigde, retweette ze de comeback-single van Ed Sheeran, 'Bad Habits'. Ze twitterde dat ze het "legitiem niet uit mijn hoofd kan krijgen". Swift en Sheeran zijn al heel lang bevriend met Sheeran als haar openingsact van The Red Tour. Nu Red (Taylor's Version) over een paar maanden uitkomt, zullen ze twee samenwerkingen op het album hebben en vrienden blijven. Of het nu was om haar nieuwe album te steunen of gewoon steun te betuigen aan haar vriendin, we zijn er voor de kameraadschap.

9 'Renegade'

Taylor Swift werkte met Aaron Dessner aan haar laatste twee albums, folklore en altijd, en houdt al heel lang van hem als songwriter. Dessner maakt deel uit van de indieband Big Red Machine met Justin Vernon (Bon Iver), met wie Swift ook samenwerkte op de albums. Dus, natuurlijk, omdat Swift nooit stopt met werken, nam ze het nummer "Renegade" op met de band. Het werd uitgebracht op 2 juli. Tijdens een interview met Zane Lowe vertelde Dessner hoe het nummer tot stand kwam. "Dit nummer was iets dat we schreven nadat we voor altijd klaar waren en het drong tot ons door dat dit een BRM [Big Red Machine]-nummer was. Taylor's woorden raakten me zo hard toen ik haar eerste stemmemo hoorde en dat doe ik nog steeds, elke keer weer."

8 De originele versie van 'The Lakes'

Om een jaar folklore te vieren, bracht Swift de originele versie van het bonusnummer 'The Lakes' uit. "Om je te bedanken voor alles wat je hebt gedaan om dit album te maken tot wat het was. Ik wilde je de originele versie van The Lakes geven. Gefeliciteerd met je 1-jarig jubileum aan Rebekah, Betty, Inez, James, Augustine en de verhalen die we allemaal hebben gemaakt om hen heen. Gelukkige verjaardag, folklore, "tweette ze. Hoewel alle teksten hetzelfde zijn, zijn de instrumentals groter en klinken ze meer als een orkest. Fans waren dol op de originele versie. Ze heeft ook jubileummerchandise uitgebracht op haar website.

7 Taylor Swift heeft audio opgenomen voor de Olympische Spelen

Iedereen had ontzag voor onze atleten dit jaar op de Olympische Spelen en Taylor Swift was geen uitzondering. Ze filmde een spot met de titel "Trying" op de melodie van haar lied "this me try". Hoewel sommige commercials onze vrouwelijke voetbalatleten en onze gymnasten lieten zien, richtte één commercial zich op Simon Biles - op haar reis bij de Spelen in Tokio nadat hij zich had teruggetrokken uit meerdere evenementen als de spelen om zich te concentreren op haar geestelijke gezondheid. Net als Swift is Biles iemand die bij iedereen bekend is en die alles wat je doet door het publiek onder de loep neemt.

"De afgelopen week was haar stem net zo belangrijk als haar talenten, haar eerlijkheid zo mooi als de perfectie die lang haar handtekening was geweest. Maar zie je dat niet? Dat is het nog steeds. Ze is perfect menselijk. En dat maakt het zo gemakkelijk om haar een held te noemen. Simone Biles. Terug op de balk. In Tokio, "zei ze in de promo. Biles reageerde en het was een liefdesfeest op Twitter tussen de twee.

6 heeft de 'Red (Taylor's Version) Vault Tracks uitgebracht

Het was alsof je een kruiswoordraadsel probeerde op te lossen en je realiseerde dat er geen goed antwoord is toen Swift de door elkaar gegooide kluistracks voor Red (Taylor's Version) plaatste. Er zijn in totaal 30 nummers, waarvan 10 kluistracks en de meeste nog nooit eerder gehoord. Ze onthulde dat ze zullen samenwerken met Sheeran, Phoebe Bridgers en Chris Stapleton. Haar versies van "Babe" en "Better Man" zullen op het album verschijnen, evenals de 10 minuten durende versie van "All Too Well". En "Ronan", dat nog nooit eerder op een album is verschenen, zal er ook op staan. Fans werden gek om alles correct op te lossen, maar na een paar uur plaatste Swift de nummers en maakte iedereen enthousiast voor de release.

5 Taylor Swift is lid geworden van TikTok

Ja, dat klopt. Taylor Swift is daadwerkelijk lid geworden van TikTok. Ze heeft maar een handvol video's gepost, meestal over haar albums en haar katten, maar fans zijn dol op de inhoud en krijgen een kijkje in haar leven. Ze heeft op veel video's van fans gereageerd en ze leuk gevonden, wat hun dag goed maakte. En sommige fans denken dat ze hints geeft over nieuwe muziek en dat 1989 (Taylor's Version) misschien eerder komt dan we denken. We houden ervan om haar plezier te zien hebben en interactie te hebben met fans. Maar ze doet niet iets om maar iets te doen. Er zit altijd een betekenis achter, dus wat is ze precies van plan?

4 'Berk'

Samen met "Renegade" had Swift nog een nummer op het album van Big Red Machine, How Long Is It Gonna Last? Toen het album werd uitgebracht, kregen fans "Birch" te horen, een ander nummer met Swift. Nummer 4 en 5 op het album vielen goed bij de fans en ze waren enthousiast over nieuwe muziek van haar en het ontdekken van een andere band. We kunnen ons alleen maar voorstellen dat Swift, Dessner en Vernon in de toekomst zullen blijven samenwerken na het succes van haar achtste en negende album.

3 steunde haar vriend bij zijn filmpremière

Terwijl iedereen aan het feesten was op de VMA's, was Taylor Swift opvallend afwezig. Ze was die avond genomineerd voor meerdere prijzen, maar was niet aanwezig of trad niet op en, schokkend genoeg, won niet. Maar ze schudde gewoon de show van de prijs af, terwijl ze haar oude vriend, acteur Joe Alwyn, steunde. Het paar was in Noord-Ierland, waar hij Conversations with Friends opneemt. Er verschenen online foto's van haar met fans en Twitter barstte los.

Fans denken dat ze er misschien langer is geweest sinds ze een jaar lang folkloristische foto's plaatste die in Donegal leken te zijn. Het is onduidelijk hoe lang de 31-jarige in Ierland was.

2 Surprise uitgebracht 'Wildest Dreams (Taylor's Version)'

Swifties kunnen nooit gaan slapen. Net op het moment dat fans zich opmaken om de nieuwste heropname te horen, dropte Taylor 'Wildest Dreams (Taylor's Version),' een single van haar album 1989. Ze plaatste dat omdat het geluid trending was op TikTok, vanwege een recente trend dat ze wilde dat de fans haar versie hadden en liet het volledige nummer een paar uur later vallen. Omdat 'Wildest Dreams' een populair nummer van haar is, waren fans dolblij met de nieuwe versie en veel fans zeiden hoe blij ze waren dat 'ze nu haar hartslag bezit'. Zou Swift, na nog een TikTok te hebben gepost met het geluid erin en te knipogen, iets in haar mouw kunnen hebben en 1989 (Taylor's Version) verrassen? Hopelijk.

1 Gesigneerde 'Fearless (Taylor's Version)'s CD's laten vallen

Om fans nog meer in verwarring te brengen, liet ze een week na het uitbrengen van "Wildest Dreams (Taylor's Version)" gesigneerde Fearless (Taylor's Version) cd's in haar merch-winkel online vallen. Hoe opgewonden fans ook waren om eindelijk een gesigneerd exemplaar van haar tweede album in handen te hebben, ze waren ook in de war. Welk tijdperk is het precies? Het is de wereld van Taylor Swift en we leven er gewoon in. Blijf op de hoogte, want deze informatie kan allemaal veranderen. Ze zou op 22 september een nieuwe single kunnen droppen, want het is de eerste dag van Fall and Red is een herfstalbum, of ze kan fans tot later laten hangen.

Aanbevolen: